Helt igennem en fantastisk service, en fantastisk forretning. En fantastisk kvalitet. Skal du handle jakkesæt, så snyd ikke dig selv for at besøge DEEREST på Møntergade 19 i København... det er lige d... Se mere

Efter jeg for et stykke tid siden havde tjekket Deerest jakkesæt ud på deres hjemmeside tog jeg og min kone ifm. en tur til Kbh. ud til Carlsberg-byen og mødte en butik som var under lukning og der... Se mere

Jeg tog på jagt efter et jakkesæt til mit bryllup sammen med nogle venner i København. Skæbnen ville, at vi endte med at gå i Deerest på Esplanaden, og det var jeg virkelig glad for! Vi blev taget v... Se mere

Jeg købte et helt jakkesæt - inkl vest Jeg gjorde opmærksom på fejlen, da jeg købte varen, og fik af vide den bare skulle ha en klud, og hvis ikke det virkede skulle det nok komme af efter rens.... Se mere

1. Herretøjsbutik
  2. Smokingbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Din jakkesætsspecialist med varer som viser den bedste side af dig. Som kan beklæde dig nydeligt i livets store og små øjeblikke, og give dig en masse komplimenter med på vejen.

4,3

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse!
Fra man kommer ind af døren er man ikke i tvivl om at man er i fokus.
Du kommer i de lækreste skjorter og bedste jakkesæt! Og til en skarp pris.

Folkene i butikken er i en klasse for sig.
Andre butikker kunne virkelig tage ved lære

Jeg kunne ikke bede om mere.
Mvh
Sebastian M.
Ny fast kunde

17. september 2019

Skide god oplevelse

Skide god oplevelse!
da tingene hastede lidt, aftalte vi at komme samme dag som deres nye sæt kom hjem. de ringede til os og gjorde opmærksom på hvornår de kom osv.
der ud over var det bare klasse service hele vejen igennem alle var super venlige, vi fik vores sæt til skrædderen og tilbage igen på under 24timer.
god pris, fantastisk kvalitet, og mange forskellige stile at vælge imellem.

10/10 - would buy again.

12. august 2019

Fremragende service og meget fordelagtige priser!

Havde en rigtig god oplevelse hos Deerest, da jeg skulle finde jakkesæt i forbindelse med et brylluppet. Fik god vejledning til valg af jakkesæt, samt mulighed for at få jakkesættet rettet til med kortere ærmer og bukser, så det ville sidde helt perfekt.Brylluppet var om lørdagen, og jeg var der om onsdagen, men da de kunne lave en hasteordre med skrædderen, så jeg kunne hente det færdige jakkesæt om fredagen. Dertil var jakkesættet af utroligt godt kvalitet til en meget fordelagtig pris. Kan helt klart anbefales herfra! Har helt klart Deerest med i mine fremtidige overvejer, næste gang jeg skal have et jakkesæt, når jeg er hjemme i Danmark.

1. juli 2019

Rigtigt god service og god kvalitet på…

Rigtigt god service og god kvalitet på tøjet. Købte en blazer, skjorte, bukser, bælte, slips og en klud til lommen. Igen service niveauet er bare på et andet niveau end man er vant til i de gængse butikker. Jeg er rigtigt glad for tøjet og vil bestemt komme igen samt anbefale dem til andre.

Mvh
Christian Hansen

4. maj 2019

Endnu er god oplevelse langt ud over det sædvanlige

Endnu er god oplevelse langt ud over det sædvanlige.
Jeg plejer at komme forbi Deerest, når jeg skal have alt lige fra slips til jakkesæt. Denne gang bestilte jeg en skjorte på deres hjemmeside, hvor der var hjælp at hente via chatten med det samme, selvom det var efter lukketid. Endnu en service i verdens klasse :-)

29. april 2019

Fantastisk kundeservice.

Vi var forbi for at kigge på jakkesæt. Der blev vejledt og rådgivet, men aldrig givet udtryk for, at noget burde være eller bæres på en bestemt måde.
Man får kundeservice, som man ellers kun ville forvente at få et sted, hvor jakkesættene kostede det tredobbelte. Der er kaffe, cocktails og personlig betjening, så det halve kunne være nok. Vi kommer igen!

9. januar 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (95 anmeldelser)