Helt igennem en fantastisk service, en fantastisk forretning. En fantastisk kvalitet. Skal du handle jakkesæt, så snyd ikke dig selv for at besøge DEEREST på Møntergade 19 i København... det er lige d... Se mere

Efter jeg for et stykke tid siden havde tjekket Deerest jakkesæt ud på deres hjemmeside tog jeg og min kone ifm. en tur til Kbh. ud til Carlsberg-byen og mødte en butik som var under lukning og der... Se mere

Jeg tog på jagt efter et jakkesæt til mit bryllup sammen med nogle venner i København. Skæbnen ville, at vi endte med at gå i Deerest på Esplanaden, og det var jeg virkelig glad for! Vi blev taget v... Se mere

Jeg købte et helt jakkesæt - inkl vest Jeg gjorde opmærksom på fejlen, da jeg købte varen, og fik af vide den bare skulle ha en klud, og hvis ikke det virkede skulle det nok komme af efter rens.... Se mere

1. Herretøjsbutik
  2. Smokingbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Din jakkesætsspecialist med varer som viser den bedste side af dig. Som kan beklæde dig nydeligt i livets store og små øjeblikke, og give dig en masse komplimenter med på vejen.

4,3

God Service - køb eller ej

Jeg fik virkelig god service. På trods af vi halvvejs igennem fandt ud af, at metervarerne ikke var hvad jeg skulle bruge, var der forsat gode råd og vejledning til fremtidige køb. Deerest får chancen igen en anden gang.

3. maj 2021

Besvarelse fra Deerest

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen Tor, selvom det ikke blev til et jakkesæt i denne omgang. Vi håber vi får dig at se snart igen :)

Bedste service og dygtigt personale

Bedste service og dygtigt personale. Fik faktisk meget mere end hvad jeg havde forventet.

2. maj 2021

Hej Thomas.
Tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at du nød dit besøg i vores butik.
Ha' en dejlig dag.
Co-founder Deerest

Fantastisk dygtigt personale

Fantastisk dygtigt personale med service og fin helt i top. Fik en jakkesæt med super pasform. Et sted man ønsker at komme igen. Fedt

2. maj 2021

Besvarelse fra Deerest

Og fedt med din anmeldelse - mange tak Thomas :)
Co-founder Deerest

Super service! Alt personalet var super flink og hjælpsomme de sætter sig ind i tingene fra da vi kom i butikken til vi tog der fra igen
Materialerne er super lækkert og klart i topklasse!
Mit smoking var klar på under 3 dage og efter det havde været en tur forbi en skrædder. Kan klart anbefale det til andre!🤩 det er langt fra sidste gang jeg handler hos deerest klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. april 2021

Besvarelse fra Deerest

Er du vimmer Dennis! Tak for den fine anmeldelse, den gør os glade i låget!
Vi glæder os allerede til dit næste besøg :D

Rigtig god service

Rigtig god service! Gode produkter og kyndig vejledning. De hjælper en til at få det man søger samtidig med at de udfordrer en en gang imellem til at prøve noget man ikke selv havde tænkt. Jeg kommer igen

22. april 2021

Besvarelse fra Deerest

Og vi glæder os til du kommer igen! Tak for de fine ord Anders

Arrogant og snobbet betjening

Arrogant og snobbet betjening.

Jeg ledte efter et jakkesæt og var inde og besøg dem, da jeg trådte indenfor og havde kigget i et stykke tid og havde fundet det rette sæt, spurte jeg og de havde sættet i min størrelse hvilket de ikke havde fair nok, de fortalte at en uge senere ville de få en ny levering med den efterspurgte størrelse og ville ringe tilbage når den var kommet hjem, det gjorde de aldrig og sikkert bare fordi man ikke kom i et jakkesæt.

11. marts 2021

Hej Mikkel.

Det var da en værre en anmeldelse! Du er sikker på at det er os du har været inde hos ikke? Vi har jo lige været lukket i 2 måneder.

Hvis det er, så lyder det da bare som om at der er en seddel med dit navn på der er blevet væk, måske nummeret er skrevet forkert ned eller du missede vores kald.
Uanset, så er jeg da sikker på at vi har fået den model hjem og det lyder da også som om at du var glad nok for at være i butikken :) Langt de fleste at vores kunder har ikke jakkesæt på, de har alt muligt tøj på, og det gør absolut ingen forskel i vores tilgang til vores kunder - som jeg da også synes man kan læse på alle vores anmeldelser (de fleste ligger på Google)

Mikkel hvad med at du lige sender mig en mail på mikkel@deerest.dk, og så får vi da hurtigt fikset hvad end der er gået galt, for der er da ingen grund til at være i dårligt humør eller knapt så skarpt klædt, fordi en seddel er blevet væk :)

Jeg håber at høre fra dig.

Medstifter af Deerest

Fremragende service

Købte et jakkesæt derinde forleden, og kan kun anbefale Deerest.
Super lækre jakkesæt, og endnu bedre service.
Kommer helt sikkert igen.

9. december 2020

Besvarelse fra Deerest

Tak Simon! Dejligt at høre, vi glæder os til dit næste besøg :)

Jeg kunne ikke forvente bedre service…

Jeg kunne ikke forvente bedre service eller mere profesionelle medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med hvad som helst og sørge for den perfekt jakkesæt til dig. Jeg holdt bryllup igår og jakkesættet var ikke andet end perfekt på mig. Kæmpe kæmpe ros til jer.

10. oktober 2020

Besvarelse fra Deerest

Fedt Khalid! Det er vi mega glade for at høre, din oplevelse er lige præcis derfor vi stræber efter at lave de bedste jakkesæt.
Tillykke med brylluppet :)

Gik i et par år og ønskede en jakke der var mig.

Gik i et par år og ønskede en jakke, der virkelig
passede mig.
Kom tilfældigvis forbi forretningen Deerest Esplanaden 5 i begyndelsen af september 2020. Blev her inspireret ved at kikke ind af vinduerne. !4 dage efter har jeg nu en jakke som jeg virkelig er glad for. Forventelige kompetencer fra personalet er resultatet heraf. Marmorkirken. metrostation tæt ved Esplanaden 5

25. september 2020

Besvarelse fra Deerest

Mange tak for din anmeldelse Bjarne, vi er virkelig glade for at høre at du er glad for jakken og dit besøg i vores lille butik.
Ha' en god dag.
Medstifter

Fed butik med fed webshop

Fed butik, med god service og massere af fede produkter.

Lidt mærkeligt at Trustpilot ikke viser 5 stjerner når nu der kun er 5 stjernet anmeldelser, og samtidigt kun 16 anmeldelser når de på Google har over 100.

Det lugter sgu af bedrageri....

27. juli 2020

Hej Hanne.
Uanset Trustpilots lidt uigennemskuelige system, er vi i hvert fald rigtig glad for din anmeldelse :-D Mange tak for den.
Og som du siger har vi heldigvis rigtig mange anmeldelser på Google.
Ha' en dejlig dag.
Mikkel

Har lige hentet mit jakkesæt inde hos…

Har lige hentet mit jakkesæt inde hos jer og kan ikke sige andet end den bedste service og fedeste butik! Kan ikke vente med at bruge mit nye sæt 🤩

8. marts 2020

Besvarelse fra Deerest

Tak Martin! Hvor er du cool! Vi glæder os allerede til næste besøg :)

Deerest en tryg handel

Foretog først et besøg, hvor hensigten blot var at orientere mig, men selv om jeg ikke ville købe den dag, blev der brugt tid på mig, som kunne de have solgt noget til mig den dag.

Jeg vendte senere tilbage for at købe.

Til sidst manglede jeg under januarudsalget, kun, at købe et nyt jakkesæt.

Ingen af de mærkevarer, jeg kunne have foretrukket, selv ikke nedsat under udsalg, forekom mig at udgøre et bedre køb, eller at være af en bedre kvalitet, end et jakkesæt fra Deerest.

Deerest holder jo aldrig udsalg, men kører med faste lave priser hele året, så valget var let til sidst, jeg besøgte igen Deerest på Esplanaden, og denne gang med den klare hensigt at købe.

Jeg blev igen modtaget, med en følelse af at være personligt velkommen, og blev spurgt om det var til en bestemt lejlighed, jeg skulle bruge et nyt jakkesæt.

Det var det ikke, tværtimod, tanken var at sættet skulle være tidløst, og kunne bruges hele året.
Efter grundig vejledning, faldt valget på:

NATURAL STRETCH!
Naturlig stretch navy jakkesæt
Pris 3.299,00 kr
I kan se den på Deerest.dk

DEEREST COPENHAGEN
Stribet skjorte
Pris 699,00 kr

Et silke slips
399 kr

Skrædder 120 kr

Ialt
4516 kr

Deerest har prøve skjorter hængende, i alle størrelser, som de ikke sælger, men bruger til at kunderne kan finde den rigtige størrelse, før de køber pakkede skjorter i den rigtige størrelse.
Det synes jeg, var en betryggende måde at købe ens nye skjorte på hos Deerest, for de samme størrelser, er ikke altid helt ens fra mærke til mærke.

Om det er et jakkesæt, en skjorte eller et slips, Deerest bruger tid på, at spørge indtil kundens ønsker, og at hjælpe kunden til at foretage, det for ham helt rigtige køb.

Selv da jeg hentede mit jakkesæt, efter at det var kommet tilbage fra skrædderen, blev jeg venligt foreslået at prøve bukserne igen, om nu også at længden passede perfekt.
Det gjorde bukserne, og jeg gik derfra med mit nye jakkesæt i en lækker dragtpose, lige til at hænge i skabet.

Jeg begriber ikke at nogen mennesker køber tøj online, jeg vil aldrig gøre det, heller ikke i webshoppen på Deerest.dk

Besøg i stedet butikken, og få den oplevelse med, som det er handle hos Deerest.

Jeg har oprigtigt svært ved at se, hvori berettigelsen består for priser, der er 1,5 - 2 + gange højere for kendte mærkevarer, end hos et så fremragende, et koncept som Deerest, hvor jeg har handlet for første, men næppe for sidste gang.

Her har jeg også i forbindelse med køb af mærkevare jeans, under udsalg, og nu med mit kendskab til konceptet bag Deerest, tænkt den tanke, om ikke mon Deerest kunne byde ind med en jeanslinje under eget brand?
Smertegrænsen for mig gik ved 1500 kr, og jeg købte billigere under udsalg, men hvis Deerest kunne sælge egne jeans +/- 1000 kr, og i en kvalitet fuldt på højde med mærker som du typisk betaler 1,5 - 2 + gange for, så tror jeg at det kunne blive en succes også for dem.

Men her er du oppe mod stærke brands, som mange i sig selv gerne betaler for, men Deerest har jo allerede vist at vi er mange, der der gerne køber i deres kvalitet, til deres væsentligt lavere priser, og jeg tror at det publikum, også er der til en jeans linje.

Tre særdeles kompetente, og fagligt dygtige iværksættere, står bag Deerest.
Med en vision om at forny branchen, startede de på Østerbro i et lokale på 45 kvm, og jeg forstår nu, hvorfor de så hurtigt har opnået en, efter min mening velfortjent succes.

Danny Hedegaard

6. februar 2020

Besvarelse fra Deerest

For katten Danny! Vi håber ikke du fik alt for ondt i fingrerne af alle de ord! Men hvor er det fedt du gav dig tid til at skrive så meget! Mega mange tak buddy!

Et eventyr af jakkesæt og topklasse service!

Mega fed oplevelse at være i Deerest!

Når man går ind gennem døren, så bliver man budt velkommen til et eventyr af jakkesæt, topklasse service og hurtig betjening i forhold til skrædder!

Kan varmt anbefale Deerest!!

4. januar 2020

Hej Emil.
Kæmpe mange tak for rosen! Vi er glade for at du var glad for at besøge os, det var også dejligt at have dig forbi :
Ha' en god dag.
Benni, Jean & Mikkel

Perfekt kvalitets-jakkesæt

Perfekt kvalitets-jakkesæt
Let at bestille.
Super lækker kvalitet.
Omfattende og behaglig service i butikken.
Hurtig levering.
Perfekt pasform efter rettelser.
Super værdi for pengene.
No wonder Deerest.dk er Børsen Gazelle-virksomhed.
Jeg er fan.

20. december 2019

Besvarelse fra Deerest

Tak Rasmus! Du må snart kigge forbi igen :)

en kammerat sagde jeg skulle smutte der…

en kammerat sagde jeg skulle smutte der ind da jeg var på udkig efter et jakkesæt, det var helt klart det rigtige valg. fedt udvalg af kvalitet vare, godt personale der hjalp mig med at finde det rigtige sæt og få det tilpasset perfekt hos en krædder. første gang jeg havede det på til et scoialt sammenkomst kom en veninde hen og sagde hold da kæft. (hun er van til at se mig i jakkesæt til disse her sammenkomster)

5. november 2019