Jeg var lige ved at lægge en ordre, men kan oplyse til orientering, at firmaet er under konkursbehandling ifølge konkurser.dk
Vi købte garderobeskab med skydelåger hos DecoSlide på deres 'Åbent Hus' tilbud (halv pris) her i weekenden. Højde tilpasningen af lågerne er genial - lige hvad vi har ledt efter. Vi oplevede også ri... Se mere
Ualmindelig god behandling og hjælp. Varerne kom som aftalt. Men vejledningerne (tegninger og små videoer) var desværre ikke indbyrdes korrekte hele vejen og jeg savnede i den grad nogle forklarende o... Se mere
Jeg søgte efter trådkurve og fandt dem på DecoSlide, prisen var meget rimelig så jeg bestilte nogle i en størrelse, men konen ville også have et par stykker noget støre så en tillægsordre blev se... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi tilbyder et fleksibelt skydedørssystem, der er gennemtestet og rost af brugerne. Et system med kort leveringstid og lang holdbarhed. Vi gør det helt udenom det dyre, gammeldags, fysiske detailled. Vi videresender direkte fra fabrik til forbruger.
Priorsvej 2, 8600, Silkeborg
- info@decoslide.dk
- decoslide.dk
hurtig ekspedition
har ikke tid til dette - syntes et afkrydsningsskema ville være på sin plads
Meget hurtig levering - dyre, men fine produkter - lidt forvirrende vejledning!
Bestilte skydelåger til 2 garderobeskabe. Levering dagen efter, så det var super!
Samlevejledningen kunne være mere forklarende. Tegninger og illustrationer er ikke særligt forklarende - kunne lære noget af IKEA ;-)
Resultatet er dog fint, og kvaliteten er i orden - vi er glade for vores nye låger!
Jeg bestilte 2 trådskuffer kl 14:00 og de blev leveret næste formiddag
Fantastisk produkt og service i top!
Jeg skulle bruge skydelåger til mit bryggers og snakkede med Decoslide. Perfekt service og et fantastisk produkt, som er nemt at sætte op selv også!
Jeg kan varmt anbefale Decoslide til andre. De har et stort udvalg til alt.
Professionel rådgivning
Vi kom med et problem til DecoSlide.
Meget hurtigt var vi ledt på rette spor, da DecoSlide var i stand til at se, hvori vores problem bestod. I løbet af kort tid stod vi med et færdigt tilbud, som vi tog imod. 5 minutter senere kørte vi derfra med et samlesæt til et skab som løste vores behov 100 %.
Selve samlingen af skabet gik som en leg.
Tak for en god oplevelse.
Rigtig fin service
Jeg har kun handlet en gang med DecoSlide.dk men kan kun varmt anbefale andre at handle hos dem.
Jeg købte 5 lamper, men desværre var der en i stykker, 2 dage efter havde jeg en ny. Rigtig fin service. ;O)
Utrolig god service og produkter af høj kvalitet
Min oplevelse med DecoSlide.dk er meget positiv. Jeg fik en rigtig god kundeservice, og produkterne er af super god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale DecoSlide til andre. Top kvalitet og meget god pris!
SÅ NEMT OG LIGETIL
1-2-3 og så stod der et lækkert nyt skydedørs klædeskab
Tak for en rigtig god kundeoplevelse...
Hurtig levering og god service
Jeg kan klart anbefale at købe på denne side. Rigtig god kundeservice med hjælpsomme medarbejdere.
Fremragende service
Blev kontaktet af firmaet efter bestilling på hjemmesiden. Varen var ikke på lager, men de ville lige mundtligt orientere om leveringstiden som ville være 2 uger. Fik tilbudt en 2. sorteringsvare som alternativ til ventetiden. Fint og godt med en valgmulighed.
Har også tidligere talt med deres kundeservice. Virkelig kompetent og venlig behandling. Jeg ville håbe, at mange andre firmaer leverede samme service.
Min bedste oplevelse ved netkøb....ever.
Uden at kende til DecoSlide i forvejen, gik jeg ind på deres website for at kigge efter nogle trådkurve. Knap var jeg startet, før en medarbejder var på chat for at tilbyde hjælp. Det bevirkede, at jeg lynhurtigt uden tvivl fik bestilt varerne.Da de ankom, havde jeg brug for lidt support for montering.Jeg gik ind på siden igen, straks dukkede en medarbejder op på chatten for at tilbyde hjælp, og efter en kort kommunikation var jeg klar til at montere.Fantastisk service......jeg har aldrig oplevet lignende.Tak til Deco Slide...
Super Service
Super god service og god behandling. Havde nogle ændringer og de blev hurtig tilpasset.
Kan kun siger, kan varmt anbefale DecoSlide.dk
Service som det skal være!
For det første er det virkelig et kvalitetsprodukt. Det mærker man når man samler det. For det andet er det en sublim service, de leverer.
Præcis og hurtig levering.
Dejligt med et ordentligt og godt produkt, som går udenom fordyrende mellemled. Hurtig levering, og ingen dikkedarer.
fin support, dejligt, og smukt skab!
Tjek decoslide.dk - smukke skabe, lette at samle, gode forklaringer og fin support.
Sød og behjælpsom sælger.
I er mere end parate til at hjælpe med hvilke varer vi mangler at købe og de bliver lynhurtigt afsendt fra jer. (der er weekend nu så derfor har jeg endnu ikke modtaget varerne).
Vil bestemt anbefale jer til andre.
Fin betjening
Fin betjening, hjemmeside nem og overskuelig - overholder leverencetid
Ledte efter skinner til skydelåger, og faldt over DecoSlide.
Kunne godt bruge en lidt mere uddybende beskrivelse på hjemmesiden, så det var lettere at sammenstykke de rigtige produkter.
Fik købt en ordentlig stak. Så nu er det spændende at få det pakket ud og samlet, og se hvad der også skulle være bestilt.
Super hurtig levering.
Meget hurtig service og levering
Meget tilfreds med tilbagemelding på min bestilling, leveringstid og modtagelse af varen