Jeg var lige ved at lægge en ordre, men kan oplyse til orientering, at firmaet er under konkursbehandling ifølge konkurser.dk
Vi købte garderobeskab med skydelåger hos DecoSlide på deres 'Åbent Hus' tilbud (halv pris) her i weekenden. Højde tilpasningen af lågerne er genial - lige hvad vi har ledt efter. Vi oplevede også ri... Se mere
Jeg søgte efter trådkurve og fandt dem på DecoSlide, prisen var meget rimelig så jeg bestilte nogle i en størrelse, men konen ville også have et par stykker noget støre så en tillægsordre blev se... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi tilbyder et fleksibelt skydedørssystem, der er gennemtestet og rost af brugerne. Et system med kort leveringstid og lang holdbarhed. Vi gør det helt udenom det dyre, gammeldags, fysiske detailled. Vi videresender direkte fra fabrik til forbruger.
Priorsvej 2, 8600, Silkeborg
- info@decoslide.dk
- decoslide.dk
Til orientering er firmaet under…
Eksistere Decoslide overhovedet mere!
Eksistere Decoslide overhovedet mere!
Bestilte låger i december og har også fået dem leveret, men nu er det umuligt at få fat på dem, hverken på telefon eller mail!!
Ingen respons
Jeg var meget tæt på at lægge den endelige ordre, efter en god service undervejs.
Nu er de ikke til at få kontakt med, hverken på mail eller mobil
Har lagt en ordre for over en uge siden…
Har lagt en ordre for over en uge siden og har ikke hørt et ord fra dem siden? De er som sunket i jorden.
Gudskelov er pengene da ikke trukket endnu.
Super god support
Super god support. De (Alexander) er hurtig ved tasterne. Og man føler sig aldrig til besvær, heller ikke efter man har købt. Er tilfreds med alt i forløbet. Skulle jeg komme med lidt til forbedringskassen, vil det være bedre samlevejledninger.

Besvarelse fra DecoSlide.dk
Fantastisk produkter og service..
Jeg har købte indretning til garderobe og skydelåger hos DecoSlide. Jeg fik en fantastisk service. De var rigtig søde og gode til at hjælpe mig med rigtig måling. Deres låger er i fantastisk kvalitet og super lækre. Jeg er meget tilfred med deres produkter.
Mvh
Anuja

Serviceminded åben og fin hjælp
Serviceminded åben og fin hjælp
Leverance iht ordre. Alt fint

Super kvalitet og kundeservice
Super produkt i en fantastisk kvalitet. Aldrig har jeg brugt så god en samlevejledning, og man kan ydermere se filmklip som viser de sværeste step. Meget kraftige skinner og håndtag.
Fik ødelagt et softluk stop og fimaet var så flinke at sende et nyt uden beregning. Det må da kaldes service !!!

Besvarelse fra DecoSlide.dk
Fantastisk service og god kvalitet!
Da jeg købte skydelåger hos DecoSlide, fik jeg en fantastisk service. De var søde og gode til at hjælpe mig så jeg fik den helt rigtige løsning. Deres låger er i fantastisk kvalitet og super lækre :-)

Besvarelse fra DecoSlide.dk
Ualmindelig god behandling, men mangelfulde vejledninger
Ualmindelig god behandling og hjælp. Varerne kom som aftalt. Men vejledningerne (tegninger og små videoer) var desværre ikke indbyrdes korrekte hele vejen og jeg savnede i den grad nogle forklarende ord. Det tog mig mange dage at få skydelågerne på plads, ja, jeg måtte faktisk have besøg fra leverandøren.

Besvarelse fra DecoSlide.dk
Decoslide gør hvad de lover og mere …
Decoslide gør hvad de lover og mere til. De har givet en fantastisk service og hjulpet utrolig meget med, at råde og vejlede for en optmal løsning i forhold til behovsdækning. Jeg kan på det varmeste anbefalde at benytte DecoSlide. Specielt vil jeg gerne sige mange tak til Alexander for en kundeservice over hvad der kan forventes.

Bedste service til dato!
Jeg har fået en super service gennem telefonen og mail i forbindelse med renovering af hus, som indeholdt en del gamle indbygningsskabe.
Med hjælp fra Alexander lavede han forskellige løsningsforslag, som gav et super billede af det færdige resultat, hvilket jeg idag er super glad for!
Tak for en super service og lyn hurtig hjælp ved spørgsmål.

Besvarelse fra DecoSlide.dk
Var så glad for vores skydedøre til …
Var så glad for vores skydedøre til soveværelset, at vi også har købt til badeværelse og børneværelse. God og super hurtig levering.

Besvarelse fra DecoSlide.dk
Super god service og lækkert produkt
Jeg fik lavet skydelåger til en skabsvæg. Her hjalp DecoSlide mig med layoutet af indmaden i skabet, således det kunne passe perfekt til lågerne. De var rigtig gode til at komme med forskellige løsningsforslag til bredden og antallet af lager. De forstår at sætte kunden i fokus og lytter til ens behov.
Leveringen var super hurtig - tror vi fik lågerne dagen efter at vi ordered.
Rigtig lækkert produkt i høj kvalitet samt fint udvalg af farver og layout.
Kan varmt anbefale DecoSlide, da jeg er mega tilfreds med mine lager.

Venlig og hjælpsom kundeservice
I sidste uge modtog vi vores nye skabsløsning fra Decoslide. Vi havde været en anelse i tvivl om, hvor vidt det passede til vores nye hus. Men det kunne kundeservicemedarbejderen, Alexander, heldigvis hjælpe med. Servicen og leveringen var i top, og skydelågerne var nemme at sætte op. Alt i alt fik vi en god oplevelse hos Decoslide.

Manglende kundeservice
Denne virksomhed markedføre sig med fantastisk kundeservice, det er dog ikke hvad vi oplever. Vi er igang med en total renovering af vores hus, og derigennem for man jo købt ting man må sande ikke at få brug for alligevel. Vi har indtil videre igennem hele processen ikke haft problemer med at returnere de vare vi har fået købt for meget, men ved Decoslide.dk er det ikke muligt for os at returnere vores køb (varen er 7uger gammel) og ligger tørt, og intet har været pakket ud. Vi har så oplevet at der så feks bliver trukket 10 % da varen er "for gammel" men heller ikke det går an her. Så mit råd, du skal være helt sikker på at du skal bruge de vare du bestiller på Decoslide.dk - de er dyre at brænde inde med.