Jeg var lige ved at lægge en ordre, men kan oplyse til orientering, at firmaet er under konkursbehandling ifølge konkurser.dk
Vi købte garderobeskab med skydelåger hos DecoSlide på deres 'Åbent Hus' tilbud (halv pris) her i weekenden. Højde tilpasningen af lågerne er genial - lige hvad vi har ledt efter. Vi oplevede også ri... Se mere
Ualmindelig god behandling og hjælp. Varerne kom som aftalt. Men vejledningerne (tegninger og små videoer) var desværre ikke indbyrdes korrekte hele vejen og jeg savnede i den grad nogle forklarende o... Se mere
Jeg søgte efter trådkurve og fandt dem på DecoSlide, prisen var meget rimelig så jeg bestilte nogle i en størrelse, men konen ville også have et par stykker noget støre så en tillægsordre blev se... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi tilbyder et fleksibelt skydedørssystem, der er gennemtestet og rost af brugerne. Et system med kort leveringstid og lang holdbarhed. Vi gør det helt udenom det dyre, gammeldags, fysiske detailled. Vi videresender direkte fra fabrik til forbruger.
Priorsvej 2, 8600, Silkeborg
- info@decoslide.dk
- decoslide.dk
Fantastisk service
Jeg kan kun anbefale DecoSlide. deres service undervejs ved bestilling af produkter var i top og ved levering af både skabene og montering fungerede kommunikationen optimalt. Selve skabet er jeg også meget tilfreds med. Det er genialt, at det kan tilpasses både i bredde og højde og fås til en fornuftig pris.
Anette, Buresø

Formidabel købsoplevelse
Ved tilfældig Google søgning på skydedøre, finder jeg frem til DecoSlide, og bliver med det samme interesseret pga deres fleksible løsninger, med justerbar højde. Jeg skriver en mail til firmaet, med en række spørgsmål, som der hurtigt bliver reageret på. Der kom et utroligt venligt og fyldestgørende svar retur - ikke bare en hurtig mail, men et svar så man føler, at man som kunde er i centrum.
Varerne blev hurtigt leveret, og monteringen var forholdsvis nem. Dog kræver det stor omhyggelighed med opmåling og samling af dørene for et godt resultat. DecoSlide har også her været meget hjælpsomme, og kommet med gode råd og tips. Kvaliteten er generelt god taget prisen i betragtning.
Senere har jeg besøgt DecoSlide i Silkeborg, hvor jeg igen bliver overrasket over deres passion og interesse i det de laver, samt deres utrolige kundeservice og omhu. Noget som man desværre meget sjældent oplever, men det findes!
Løsningen er nu blevet udvidet, men endnu et sæt skydedøre til andet rum, som dog endnu ikke er monteret.
Overvejer du en skydedørs løsning, så tag et på DecoSlide, inden du bestemmer dig.
Tak til Alexander og Anders

Verdensklsse
Servicen fra Decoslide er den bedste vi nogensinde har oplevet ved et netkøb. Simpelthen verdensklasse! Og leveringen: Vi bestiller onsdag, endda med nogle specielle ønsker fra vores side. Fredag formiddag modtager vi det hele. Nemt og bekvemt. Anbefales varmt

Besvarelse fra DecoSlide.dk
Smart system, gratis fragt lige til døren
Bestilte et komplet garderobesystem, som blev leveret lige til min hoveddør. Valgte selv at montere, og det gik fint.

Besvarelse fra DecoSlide.dk
Lynhurtig kundeservice, svarer både på mail og telefon hurtigt.
Har bestilt en skydedørspakke + en trådkurv, og havde i den forbindelse et par spørgsmål, både til produktet, men også levering. Sendte først en mail som hurtigt blev besvaret, og efter lidt skriveri frem og tilbage havde jeg en medarbejder i telefonen. Det var lidt lettere at forklare det på den måde :-)
Høflig og vidende medarbejder som kunne svare på alle mine spørgsmål i telefonen. Rigtig god service, er meget tilfreds.

meget besværligt
Flot produkt, men endnu mere besværligt at samle end Ikea!! Desuden kunne man kun se samle vejledning på nettet og hvis man lige købte en QR scanner i app store.. meget besværligt.. det tog meeeeeget lang tid.

Besvarelse fra DecoSlide.dk
Super service og super produkt
Kontaktede DecoSlide og efter en gennemgang af vores skitser og en kop kaffe var varene klar til at blive læsset i bilen.
Ud over en rigtig god service og kompetent rådgivning, er produktet i høj kvalitet og let at arbejde med. Helt sikkert vores valg næste gang vi skal bruge skabe

Super Produkt
Købte nogle skydelåger en mandag aften, som så blev leveret som lovet om onsdagen. Alt blev leveret super godt emballeret.
Samling/Montering gik rigtig fint, og resultatet blev rigtig flot.
Kan kun varmt anbefales...

Anbefales
God service, god kvalitet og fin montering. De er dyre, men følger opgaven til 100% dørs både mht. rådgivning og levering/montering. Og det er også til tider værd at betale for.

Enestående god oplevelse
Vi har oplevet er helt enestående kundeservice af Alexander hos DecoSlide - faktisk har jeg sjældent oplevet et så engangeret og personligt engagement og "brænden for", at oplevelsen skulle være 100% iorden. Vi modtog varerne til aftalt tid og med aftalt placering. Vi havde valgt montering incl., og håndværkeren ankom til aftalt tid. Der var uheldigvis en enkelt fejlleverance - og DecoSlide lagde sig i selen for, at der allerede dagen efter blev leveret de manglende elementer. Varerne ankom sent næste dag til min bopæl; men DecoSlides tømrer kom alligevel kl 1630 og monterede de sidste låger. "Det var en lang dag, men godt at få det ordnet", sagde han. Jeg er imponeret - TAK!

Rigtig fint..
Rigtig fint vi kunne se skydedørene en søndag og tage dem med os hjem, dog var vi dem endnu liggende for senere montering.
Mere generelt er det vigtigt at huske skydedøre kræver mere dybde (100mm) i stedet for traditionelle garderobedøre (ca. 20mm)
Kunne være bedre
Hurtig levering, men det trækker ned, at man her 14 dage efter stadig ikke har fået svar på sin mail henvendelse.

Perfekt
Fantastisk service fra start til slut. Hurtig og meget kompetent rådgivning.

Go service
Go service og hurtig afsendelse af vare
Er yderst tilfreds

Super
Nem bestilling
Hurtig levering.
God kvalitet.
Flot finish.
Dejligt resultat.

super fin service
Hurtig, fin og super flot service. Kan kun anbefales.
Genial skabsløsning
God service, hurtig levering og fantastiske skabe.
Varm anbefaling herfra.
Nemt og bekemt
Købet forløb nøjagtigt efter bogen. Varen blev leveret punktligt af en venlig chauffør. Og varen var præcis som forventet.
Gunnar Foged
Super Super Service
Alexander er så super hjælpsom. Jeg er yderst tilfreds. Jeg fik hjælp og vejledning til mål, og min ordre blev gennemført hurtigt. Hurtig og god service. Jeg kan kun anbefale at benytte DecoSlide.dk.