Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Toen het kluisje open ging voor mijn retourzending lag er al een ander pakje in.Als ik kwaad gewild had had ik het zo mee kunnen nemen.Ben bang dat iemand dat met mijn pakje gedaan heeft Geen ver... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij verzenden van pakket geeft de automaat in De Gaard (Utrecht) steevast aan dat de barcode 'is verlopen of niet bekend is'. Ook bij een barcode van 1 dag oud. Terwijl het bij een 'bemensd' afhaalpun... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Diversen malen geprobeerd pakket te laten leveren op de automaat gaat altijd fout. komt nooit aan! Advies gebruik een Pakketpunt of een automaat van het postbedrijf zelf De buren echte afrader!... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, bal... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De STARTknop bij de pakketwand in Weesp…

De STARTknop bij de pakketwand in Weesp deed het niet maar er werd heel snel gereageerd op mijn verzoek via het contactformulier waardoor ik mijn pakket 15 minuten later toch kon ophalen.
Vrees dat we als klant alles te snel willen en daardoor te snel boos reageren als het niet meteen lukt.
Ik heb alle vertrouwen in de bereidwilligheid van De Buren om ons als klant te helpen.

11. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een bende is dit bij de kluisjes

Wat een bende is dit bij de kluisjes. Had een kluisje gekozen maar was net te klein voor mijn pakketje. Dus andere kluis genomen via keuze menu, heel veel kluisjes gingen spontaan open met pakketjes erin. Heb deze meegenomen om diefstal te voorkomen. Bij deze meteen melding gemaakt bij DE BUREN. Afwachten wat hun reactie is, maar hier verstuur ik geen pakketje.

31. oktober 2024

Verloren pakket !!

Verloren pakket !!!

DB lockers in winkelcentrum Paul Krugerkade 26. UPS PAKKET. Mijn kluis was leeg aan te klein voor het pakket.

Geen hulp! Alleen een verschrikkelijke
chatbot!!

Wat een service

bedankt de buren

18. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkeerd pakket in automaat, klantenservice onbereikbaar

Bij het afhalen van ons pakket, zat er een pakket voor iemand anders in de automaat. DPD gebeld, zij geven aan dat we op het automaat moeten zoeken naar een telefoon en verwijzen ons naar De Buren. De Buren is voor consumenten te bereiken via een chat of contactformulier. De chats worden meermaals afgebroken. Wij gaan nooit meer gebruik maken van deze service. Ondertussen missen wij een pakket van meer dan €200 euro, door een menselijke of technische fout buiten onze macht.

16. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Extra gekozen om niet in een locker te…

Extra gekozen om niet in een locker te leveren, word het toch in een locker geleverd. Geen afhaal code gekregen en nu 24uur wachten, omdat UPS de code moet aanvragen, dit kun je zelf natuurlijk weer niet doen. Hier heb ik niet voor gekozen! Kun je hier weer zelf achter aan gaan. Wat een teleurstelling weer.

15. oktober 2024

2 keer in 2 weken GEEN CODE ONTVANGEN

Ik heb nu al voor de 2e keer meegemaakt in 2 weken tijd dat ik geen afhaalcode van de Buren ontvang via een DPD pakketje. Het vorige pakket kon ik, na veel bellen toch nog ophalen, maar ik krijg zojuist bericht dat een heel duur pakket van mij terug is gestuurd naar de verzender. De verzender laat me weten dat dit me € 8,95 gaat kosten als ik het alsnog wil hebben of ze de kosten terug betalen met aftrek van verzendkosten.
Ik laat echt nooit nooit nooit meer een pakketje afleveren bij de Stephensonstraat in Haarlem. Maar hoe kun je weten dat de Buren dat hebben overgenomen en je via hen je code moet krijgen! DIE JE DUS NIET KRIJGT?

11. oktober 2024

Geen afhaal code ontvangen

Geen afhaal code ontvangen omdat ze dus mijn e-mail niet hadden??? Raar systeem zal nooit meer een pakket hier heen laten verzenden kost me een hoop gedoe met de verzender. Heb ups gebeld en die zorgen ervoor dat ik hopelijk zsm mijn afhaal code ontvang.

1. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

UPS liet me in de steek, de buren was er voor me

Ik moest een pakket ontvangen van UPS op donderdag.
Kreeg ontvangst bevestiging van UPS dat dit pakket ook in de kast lag maar geen kluiscode. IK moest de inhoud vrijdag overhandigen had ook extra betaald daarvoor.
Vrijdagochtend nog steeds geen code, tig x UPS gebeld die deden er zogenaamd alles aan.
Toen de buren gebeld deze verwezen me weer naar UPS.
Toen het vrijdagmiddag 15.00 uur was en ik op dat moment echt de inhoud moest overhandigen heb ik weer de buren gebeld en bijna smekend mijn verhaal weer vertelt. Ik kreeg een mevrouw aan de telefoon en die heeft mij serieus genomen en binnen 15 minuten was alles geregeld. (Ik was dan net wel te laat om mijn cadeau te overhandigen) zo fijn dat er iemand was die me hielp....

13. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Puur geluk als je je pakket in handen krijgt - NIET DOEN!

Vorige week bij een automaat van de buren heb ik een pakket laten bezorgen. Na het ontvangen van de mail ben ik dezelfde dag nog naar de automaat gegaan, heb de code ingevoerd en de kluis ging open. Maar: deze was leeg....

Via de website van de Buren geen contactinformatie alleen een chatbot die niet verder kwam dan dat ik contact op moest nemen met de betreffende vervoerder. Deze startte een onderzoek.

Inmiddels (dinsdag) heb ik een e-mail ontvangen dat mijn pakket bij een pakketpunt lag. De medewerker op het pakketpunt kon precies vertellen wat er was gebeurd:

- Het pakket was in eerste instantie wel bezorgd in de betreffende pakketkluis, echter is deze in een vak gedaan samen met een ander pakket van iemand anders (ja, laat dit maar even op je inwerken)
- Diegene was mij voor met ophalen en heeft zowel zijn eigen pakket als mijn pakket meegenomen
- Van de medewerker van het pakketpunt heb ik begrepen dat hij/zij heeft geprobeerd mijn adres te achterhalen via internet maar dit niet gelukt is
- Omdat dit niet lukte heeft hij/zij het pakket ingeleverd bij het betreffende pakketpunt. Daar hebben ze het pakket gescand waardoor het systeem van de vervoerder een mail heeft verstuurd met de locatie waar ik het pakket kon ophalen.

Voor mij een wijze les en ik laat niet meer bezorgen bij bezorgkluizen (en al helemaal niet bij de Buren)

10. september 2024

Onpersoonlijk, technisch brak

Het is al absurd dat ik bij een onbemand punt een pakket moet inleveren. Zullen we gewoon met elkaar gaan afspreken dat menselijk contact ALTIJD de norm zal blijven?
En dan: een pakket inleveren bleek onmogelijk: barcode werd niet herkend. Handmatig invoeren? Welke van de 398 codes op het label moet ik invoeren dan? Breek die punten maar snel weer af.

10. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onveilig systeem, en storing is niet fatsoenlijk te melden

Ik wilde een pakket afleveren maar in het kluisje dat werd geopend lag al een ander pakkket! Lekker veilig :(
Vervolgens ander kluisje laten openen en daar lag ook al een pakket in.
Ik wilde een storing melden maar ze zijn alleen maar bereikbaar op doordeweekse dagen via chat!
Nu denkt DPD dat mijn pakket is ingeleverd maar ik heb het maar weer meegenomen, hopelijk gaat het goed straks met inleveren op een normaal servicepunt.

Ik ben helemaal pro pakketkluizen maar op deze manier is het onveilig en ik zou ze voorlopig niet meer gebruiken.

8. september 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Als je een iphone gebruikt wordt de…

Als je een iphone gebruikt wordt de email met de code blijkbaar naar het email adres gekoppeld aan je iphone verstuurd.

Tip: Bel de klantenservice op en vraag of ze je het nummer via SMS sturen.

Onhandig systeem maar wel vriendelijk en snel geholpen aan de telefoon.

4. september 2024

2 uit 2 keer geen afhaalcode

Voor de tweede keer uit twee, geen code ontvangen bij ontvangst van een UPS pakket en moet je weer bellen om er een te krijgen.
Laatste keer dat ik deze methode kies. Versturen ga ik al helemaal niet riskeren.

7. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer korte afhaaltijd en beperkte openingstijden

Ik krijg bericht dat ik een pakketje moet ophalen bij De Buren op Kronenburg in Arnhem, dan krijg ik slechts 3 dagen de tijd ervoor, en ze gaan om 17.00 uur dicht…. Na werktijd ophalen lukt dus niet. Niet erg handig!
In juli was ik te laat met ophalen omdat ik op vakantie was, en kreeg ik daarna ook nog bericht van iemand (die mij toevallig kende) dat mijn pakketje in haar kluisje lag. En was inmiddels weer teruggestuurd naar de afzender, die het nooit ontvangen heeft. Klopt dus iets niet!

19. august 2024

Zeer slecht

Een pakket via UPS laten bezorgen bij het pakketpunt. UPS meldt dat het pakket er ligt. Echter stuurt De Buren geen afhaalcode. Meerdere keren contact gezocht, maar geen reactie. Ook UPS heeft gepoogd contact te zoeken, ook niet gelukt.
Verschrikkelijk slecht dit.

8. august 2024

Nooit mee in zee gaan

Nooit mee in zee gaan! Na inleveren pakket twee weken geleden geen mail gekregen. Pakket is nu zoek. Na 48 minuten bij de buren in de wacht te hebben gestaan zonder te horen hoeveel mensen er zogenaamd voor je zijn of hoelang de wachttijd zogenaamd is maar opgehangen om niet verder voor ... te staan en hoop te houden. Klootzakken.

9. august 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.