Bare fantastisk. Bestiller en vare mandag den 19-05 om morgenen. Næste dag den 20-05 klokken 11 formiddag kommer Bring med varen. Det tog 1 døgn sådan skal det gøres. Det var endda fra Sverige a... Se mere
Min mand og jeg følte os snydt af dette firma ligesom så mange andre (søg bl.a. på Dealproffsen.dk og Dealproffsen.se og læs kommentarerne). Vi bestilte en vare, firmaet trækker pengene fra vor... Se mere
Bestilte et bur der kunne opnes i toppen men fik et andet kan man slet ikke stole på de bilder i sætter ind på siden
Super godt med trustpilot.. skulle lige til at købe en stol til 2400kr, men så så jeg anmeldelserne her. Tak tak
Dealproffsen AB är ett svenskt företag baserad i Helsingborg, Vi säljer allt du behöver i hemmet - från möbler och trädgård till husdjur och kontor. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av produkter som passar alla behov. Låt oss vara din guide till en vackrare och mer funktionell livsmiljö. Utforska vårt sortiment och låt Dealproffsen bli ditt val för kvalitetsprodukter till ditt hem!

1-2 dagar frakt.

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra Dealproffsen.se
Fusk og snyd. Ingen svar på henvendelser ingen varer men pengene er trukket! De sku lukkes !
De snyder deres kunder!
Kan se jeg ikke er alene om dette problem. De skriver at varen er på vej med Bring, men når man så kontakter Bring er den ikke indleveret til dem. Fik fat i kundeservice hvorpå der bliver skrevet at de ved hvor varen er og at jeg vil få et nyt tracking link. Dette kom ALDRIG. Et godt råd hold jer langt væk fra denne hjemmeside.
Virkelig dårlig service. Bestilte en varer 7. april. Den blev fejlagtig sendt til Norge istedet for Danmark og her 1. Maj har jeg stadig ikke modtaget varen 🤬!

Besvarelse fra Dealproffsen.se
man får en bekræftelse på varen er pakket og sendt, men ingen bevægelse herefter !
de svarer ikke = fupside
Fup og fidus. Trækker pengene, leverer ikke varen. Modtager en sludder og vrøvl mail retur om at varen er forsvundet. Svarer ikke på mailen omkring returnering af indbetalingen. Så bestil ikke hos de snotskovle.
Jeg bestilte to barstole den 14/1. Her to måneder senere har jeg stadig ikke modtaget noget.
Pengene blev trukket allerede få dage efter bestillingen og jeg modtager en mail fra Bring om at forsendelsen er registreret elektronisk. Først efter to uger er der aktivitet på trackingen. Nu var barstolene endt i tolden i Norge. Jeg kontaktede dealproffsen som sagde at forsendelsen var blevet fejlsorteret og blevet sendt til Norge i stedet. De beklagede og lovede at sende mig nye stole. Det skete dog aldrig selvom jeg rykkede flere gange.
Efter en måned kunne jeg se at min oprindelige forsendelse var blevet returneret til afsender i Helsingborg. Jeg rykkede endnu engang for hvornår de ville sende nye stole afsted. Jeg fik blot svar tilbage om at iflg trackingen, så var forsendelsen allerede leveret - og hvis de skulle sende stolene igen skulle jeg betale for ny fragt. På trods af at fejlen lå hos dem.
For to uger siden lovede de så endelig at de ville refundere mine penge. Dette er dog stadig ikke sket. De er også stoppet med at svare på mine henvendelser.
Jeg har lavet en indsigelse til banken og får mine penge tilbage den vej.
Jeg vil stærkt fraråde andre at handle hos Dealproffsen.
Aldrig handel med dette firma, virkelig dårlig service, har købt en køkkenmaskine der ikke virker sendte den tilbage så de kunne tjekke den, så skrev de den virkede, og jeg skulle,betale 200 yderligere for at de ville sende den til mig, det gjorde jeg, og fik den tilbage, intet er forandret.
Nu svare de ikke på mine henvendelser, så tilbud fra dette firma, så find tilbudet et andet sted
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!!
Kunne jeg give minus stjerne så gjorde jeg det, så de må desværre “opgraderes” til en 😵💫
Bestilte et smykkeskrin den
- 11. december som jeg fik bekræftelse på den
- 12. december Jeg får desværre leveret en affugter i stedet for smykkeskrinet, og
- 16. december skriver jeg, at jeg har brug for at blive ringet op asap, da det er en julegave og at det derfor haster. Intet svar!!
- 20. December rykker jeg for svar, hvorefter jeg
- 23. december får tilsendt en returseddel af “Simon”
- 25. december sendes pakken retur, og
- 29. december spørger jeg første gang hvornår jeg kan forvente at få mine penge retur. Svaret er så snart de har pakken og har behandlet. Skriver igen både
- 5, 8. og 11. januar. Sidstnævnte kan jeg se, at pakken efter en længere ekspeditionstid fra BRING pga det voldsomme vejr efter jul, er kommet frem. Rykker derefter både
- 18 og 29 januar for svar på, hvornår jeg kan forvente mine penge retur, stadig intet svar til dato!!!
Not to self: husk altid at tjekke Trustpilot!
Elendigt firma. Har bestilt et sofabord før jul. De har trukket pengene på min konto, men jeg har aldrig fået det leveret. De siger det er blevet væk ved Bring, men ifølge trackingnr er det aldrig blevet overleveret til Bring.
Har endnu ikke modtaget min vare, men pengene blev trukket med det samme.
Tænker hjemmesiden er fusk
En sterne nul var det rigtige, vi har nu i 5 uger ventet på vor bestilling, ved hver rykker er det hos Brink fejle
En ligger, det eneste der går hurtigt er at de trækker pengene. Det er et svindelforetagende. Var der er bestilt står stadig til at være på lager. Bestilt 8. Nu den 13 december. Har vi ikke et svar og tilbageførsel af penge indenfor 2 dage, så er det en politianmeldelse.
Banditter!!! De trækker pengene med det samme, og man modtager ikke sine bestilte/betalte møbler!! Man kan heller ikke få kontakt med dem.Intet hos dem fungerer, bortset fra når de ganske hurtigt, "STJÆLER" ens penge!! Kan ligeledes se ,at jeg langtfra er det eneste tilfælde. Politiet er sat på sagen .- sørgeligt med sådan et "FIRMA ". At man har samvittighed til disse svindel-numrer!
Tak tak
Bestilte en vare på dealproffsens website. Den var på lager, og jeg fik en ordrebekræftelse med det samme.
Dagen efter (21/9) fik jeg en advisering om at min vare var sendt, og et trackingnummer. Når jeg slog nummeret op på track & trace stod der blot, at forsendelsen var oprettet.
27/9 sendte jeg en mail og spurgte til en status, idet varen stadig ikke var afsendt. Jeg fik intet svar.
Samme dag var der bevægelse på track & trace (altså 6 dage efter forsendelsen blev oprettet, blev varen faktisk sendt).
Varen blev modtaget 29/9 - og viste sig at være i virkelig dårlig kvalitet.
Det er nu mere end en måned siden at jeg skulle have modtaget min bestilling. Jeg har sendt flere mails om opdateringer i forsendelsen og kun fået et “tomt” løfte om at sætte en dag igang, hvorefter der ikke er kommet en opdateringen i flere uger. Pengene har i dog hurtigt trukket, den del virkede sjovt nok meget hurtigt trods at i endnu ikke har holdt jeres del af handelen. Kunne man få et svar her eller i det mindste pengene tilbage?
Opdatering: Efter i alt 12 mails fra min side, er det nu efter 1.5 måned lykkedes at modtage min vare. Dog stadig en vurdering som bærer præg af en uprofessionel og uanstændig måde at drive forretning på, skulle have 0 stjerner hvis man kunne give det.
De sender falske varer!
Jeg har modtaget en billig Kina kopi istedet for det lovede produkt og de vil have at jeg skal betale 120 for returneringen til dem