Det er forbudt at trække penge fra…
Det er forbudt at trække penge fra kunder uden at skrive det så kunderne ser det i har trukket 1390 kr. Fra mig .derfor har jeg lukket men bankkonto .i er tarvelige
Calle Balmes 173, 08006, Barcelona, Spanien
Jeg bliver også trukket 139 hver måned, uden at have bedt om det. Og de er jo umuligt at komme i kontakt med dem, hvordan gør jeg? Mine sko er nu også for små, men jeg magter ikke sætte mig ind i, hvordan jeg får dem byttet, da jeg jo ikke kan komme i kontakt med dem. Det er det største fusk, jeg har været udsat for, så er i advaret.
Jeg bestilte en varer som dog også kom efter LANG tid. Men de har så uden tilladelse oprettet et abonnement. Total fusker firma
Jeg er åbenbart blevet meldt ind i en forening uden at vide det. Det koster 139.- kr. pr. måned. Jeg får ingen faktura eller andet, de trækker bare pengene fra min konto. Hvordan kan jeg melde mig ud ???
Jeg vil hermes trække min klage tilbage af 30 aug. Det var mig, der fejlede. Jeg skrev til en forkert adresse : Dealshoppen i stedet for Dealheaven. Alt er bragt i orden.
Har aldrig modtaget varerne. Kontaktede kundeservice og de lovede at sende på ny. Stadig ikke modtaget.
Vær i øvrigt opmærksom på, at du melder dig ind i deres 'klub' ved første køb og det koster 139 kr om måneden
ADVARSEL !
Ny måde at snyde folk på.
Jeg fik i dag en mail fra dealheaben.net, som have et godt tilbud til mig. Intet sted i mallen står der hvilket firma der er tale om, men der henvises til at jeg i februar havde lagt en ordre hos dem med ordrenummer #216316. Et kik på min konto viste, at jeg i februar kun havde handlet dagligvare og benzin. Oveni skriver hun, at det er et tilbud, de kun sender ud til få kunder (hvor heldig har man lov at være...) Der er i mailen flere link man kan trykke på, hvilket jeg dog ikke har gjort. Jeg er overbevist at mange har fået denne mail, som helt klart er fup. Alene det, at der ikke står et firmanavn eller logo i mailen, bør få folk til at holde sig væk. Det har jeg tænkt mig at gøre.
Har i slutningen af Januar 2023, bestilt 1000 Lumen Kraftig LED Lygte hos Dealheaven, med leveringstid på 1 - 2 dage & i dag har vi d. 13.2- 23 & jeg har stadig ikke modtaget min vare. I min verden minder dette mig om, snyd, svindel & humbuk & som tydeligvis køres af en flok Amatører, som ikke på ærlig vis kan kører en forretning, men vælger at snyde folk for deres varer & få dårlige anmeldelser. Herfra bliver det kun 1 stjerne, mere fortjener de ikke.
Masage pistol, var præcis som de sagde den var, perfekt.
Den kom inden for 2 dage.
Jeg bestilte noget til 39 kr. Opdagede forsent at jeg havde meldt mig ind. Brugte min fortrydelsesret. Fik mail fra kunde service at de havde slettet mig og der ikke ville trækkes flere penge
Men i dag 28/12 har de reserveret 139kr til d 5 jan. Jeg har heller aldrig modtaget min vare. Jeg gør indsigelse og har tænkt mig at melde dem til politiet.