Yahoo Anmeldelser

3.353

1,2

Har en mailkonto hos dem som jeg udelukkende anvender til spam og backup. Tømmer den min. en gang om måneden. Yahoo skriver i en mail at de ændrer lagerplads politik og til max 15GB. De skriver ogs... Se mere

Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg har i lang tid haft problemer med at logge på de stiller nogle spørgsmål som man ikke kan huske en dyt om og deres hjælpe program er kun til at grine af de hjælper... Se mere

Min konto har låst sig. Absolut INGEN hjælp at få. Man kan ikke komme i kontakt med Yahoo - de har hjælpeside med hjælpeartikler, der jo selvfølgelig ikke løser alle tekniske problemer med ens kon... Se mere

Deres platfrom er god men deres support dur ikke til en skid nu har jeg prøvet 2 gange at ringe til deres support det har kostet mig 166 fordi de kun er i usa af en eller anden grund og ikke må yde su... Se mere

Dårlig

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(3.353)

Miskommunikation om lagerplads af værste skuffe

Yahoo skriver i en mail at de ændrer lagerplads politik og til max 15GB. De skriver også “…intention om at kommunikere klart og tydeligt… ville du være oppe på et forbrug af 80%”
Jeg har 11 mails liggende, som i alt fylder 896Kb - de kan da tydeligvis slet ikke regne og forsøger bare at sælge mere lagerplads

14. april 2026

Yahoo’s bekræftelse kode

Jeg har 2 yahoo konto. Jeg prøvede at checker min mail. Det første mail vil gerne at jeg skal bekræfte om det er rigtig mig der åbner mail og sender en bekræftelses kode i min anden konto og jeg skal skrive kodet. Da jeg åbne min anden konto den spurgte mig også om det bekræftelses kode de har sendt i min anden konto jeg skal skrive for at bekræfte at det er mig. Hvad tænker de på? Hvordan kan jeg hente/skrive kodet når jeg kan ikke engang åbne min mail?
Jeg har skrivet min telefon nr på min 2 konto. Jeg tænkte bare hvorfor de ikke sender kodet genem SMS istedetfor. Jeg prøvede at ringe til yahoo hovedkontor i america(long distance) og det er kun en robot der svar min opkald der fatte ikke en skidt hvad jeg snakker om selvom jeg taler godt engelsk.

18. april 2026

Hvorfor virker yahoomail pludselig ikke?

I de sidste 3-4 uger, har jeg haft store problemer med min yahoo-mail via app og mobiltlf. Appen opdaterer ikke, jeg kan ikke klikke mig ind på mails (og dermed ikke læse/svare). Når jeg prøver via browser på min mobil, tænker den i laaang tid og til sidst kommer siden "ingen forbindelse til internettet" selvom der er fuld tryk på både wifi/mobilt net.
Jeg har prøvet at af- og geninstallere, rydde casche og data, slukke min tlf etc. og intet virker. Jeg har også prøvet at logge på (via mobilen) via en anden browser og her oplever jeg samme problemer.
Logger jeg derimod ind på min bærbare, virker det som det skal.
Det er super frustrerende - jeg har haft min yahoomail altid, så at skulle til at oprette en mailadr. hos en ny udbyder, har jeg svært ved at overskue idet ALLE dem som har- og benytter min mail, skal have besked om ny email.

Suk. Hjælp!

(Samsung Galaxy S20 5G)

26. oktober 2025

Yahoo mail spam amok

Har en gammel yahoo mail som er registreret i alle mine engagementer, jeg har altid værnet om den og ikke opgivet den til noget andet end banker, forsikringer, kommunen osv. jeg har ingen sociale netværk men nu bombarderes jeg af spam mails, jeg har også en Gmail, der er ingen spam overhovedet.
Hvorfor gør Yahoo ikke noget for at komme det her uvæsen til livs.

14. maj 2024

Yahoo er noget POOP

Yahoo er noget POOP

jeg har IGNEN cookies OVERHOVEDT men så siger den alligevel at den ikke kan køre fordi at jeg har for mange cookies! Det er UACCEPTABELT! Og så kan man heller ikke en gang gå ind på billeder som man kan på de fleste andre browsere! den går bare direkte ind på den hjemmeside billedet er fra uden at give dig mulighed for at tage et nærmere kig på det billede du har valgt ud. jeg vil virkelig ikke anbefale Yahoo! det er noget NUMSE og det giver en STRES

8. april 2024

Min konto har låst sig.

Min konto har låst sig.
Absolut INGEN hjælp at få.
Man kan ikke komme i kontakt med Yahoo - de har hjælpeside med hjælpeartikler, der jo selvfølgelig ikke løser alle tekniske problemer med ens konto. De har også en chat-service, men man snakker med en robot, der alligevel viser sig ikke at kunne hjælpe.
Der er et supportnummer til et nummer i udlandet - med her i DK, har vi åbenbart ingen muligheder for at kunne få personlig hjælp.

13. marts 2024

Ca en gang om måneden går Yahoo ind og…

Ca en gang om måneden går Yahoo ind og ændre min standard søgemaskine fra Google til Yahoo. Jeg har aldrig brugt eller bedt om Yahoo og det vil jeg helt sikkert aldrig gøre. Men som man kan læse i mange andre kommentare er deres kundeservis så godt som ikke eksisterende. Så jeg må fortsætte med at at skulle skifte søgemaskine en gang om måneden. F... Yahoo

10. september 2023

Jeg er så træt af at jeg har en Yahoo…

Jeg er så træt af at jeg har en Yahoo mail. Jeg bliver konstant bedt om at skifte kodeord og når jeg skifter telefon har jeg altid problemer med at logge ind. Jeg har skrevet koden og valgt mobilen som verificering jeg skal bare sige ja til advicering… den kommer bare ikke.
En tredje ting som er dårligt er hvis du kommer til at markerer noget som spam og så fjerner det igen som spam, så havner det alligevel i spam

27. marts 2023

Det er håbløst

Det er håbløst. Min konto blev spærret. Ikke fordi min kode var forkert, men fordi jeg ikke havde logget ind i et stykke tid. Havde fået nyt mobilnr. i mellemtiden (dét der var registreret var et tdligere nr. til arbejdet), og jeg kunne derfor ikke verificere at jeg var mig. Det er unødigt dumt Yahoo!

31. oktober 2022

Hvorfor har i bare lukket min konto,jeg…

Hvorfor har i bare lukket min konto,jeg har en masse oplysninger på denne konto jeg skal bruge,det er simpelthen for langt ude. Hvordan kommer man i kontakt med jer uden at skulle bruge en formue på at ringe til jer,hvor for jeg support henne ? er der ikke en email adresse man kan henvende sig på,det er simpelthen for latterligt,nedlæg jer selv

31. august 2022