Dartshopper Anmeldelser 35.810

4,1

Købte et sæt med 12 dartpile hvoraf 1 ikke kunne skrues ordentlig sammen. Det fiksede jeg med en af de små gummiringe, som jeg havde købt på samme bestilling, og det fungerede fint. Et godt sted at... Se mere

Dejlig nem hjemmeside at finde rundt på og ens vare kommer forholdsvis hurtigt frem, når man tænker på at det lige skal fra Holland til Danmark. Jeg er meget tilfreds med at handle på Dartshopper... Se mere

Fik gode produkter, customized pile og flights. Som sædvanligt er varene gode , men forsendelsen er forsinket og kludret.Men det kommer. Bare bestil i god tid. :-)

1. Butik med dartudstyr

Dartshopper.com is the number one dartshop in the world. With our large variety of products and our outstanding service we guarantee to offer you quality. In our wide product range you can find anything that is related to playing darts. From steel tip to soft tip darts, from dart boards, dart board backboards, dart mats, cabinets and scoreboards to dart clothing, shafts, flights, wallets, accessories and a lot more! We always make sure that all new collections and novelties from the renowned brands such as Winmau, Target, Unicorn, Bull's and XQmax are available on our website when put on the market. We deliver worldwide! We deliver our dart items worldwide and we deliver fast. Curious about our delivery times to your country? Visit our webshop!

4,1

God

36 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

God service, hurtig levering

14. april 2026

Besvarelse fra Dartshopper

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og hurtig levering. Din støtte betyder meget for os. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe!

Det er nogle gode pile og de haler også…

Det er nogle gode pile og de haler også gode med flot tryk
Hurtig levering 🙂

14. april 2026

Besvarelse fra Dartshopper

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine dartpile og den hurtige levering. Din støtte betyder meget for os. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe dig med noget i fremtiden.

Helt klart 5 stjerner herfra👍🏻💪🏻

Jeg har handlet der mange gange nu og jeg har altid været tilfreds med varerne og indpakningen er også i top.

13. april 2026

Besvarelse fra Dartshopper

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid er tilfreds med varerne og indpakningen. Din støtte betyder meget for os. Hvis du nogensinde har brug for hjælp, er vi altid klar til at hjælpe!

God oplevelse som vanligt-tak

God oplevelse som vanligt-tak

9. april 2026

Besvarelse fra Dartshopper

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Din støtte betyder meget for os. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe.

Billigt

Billigt. Hurtig levering og alt som bestilt. Whats not to like?

3. marts 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes prisen var god, leveringen hurtig, og at alt var som bestilt. Din støtte betyder meget for os. Hvis du får brug for hjælp i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe!

Omfangsrigt udvalg.

Omfangsrigt udvalg og god ekspedition.

Besvarelse fra Dartshopper

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes om vores store udvalg og gode ekspedition. Din støtte betyder meget for os. Hvis du får brug for hjælp i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe.

God service, da gls leveringen drillede

Besvarelse fra Dartshopper

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service, selvom der var udfordringer med GLS-leveringen. Din støtte betyder meget for os. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe!

Besvarelse fra Dartshopper

Tak for dine venlige ord! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

eg har handlet hos Dartshopper et par…

eg har handlet hos Dartshopper et par gange, og generelt er udvalget fint og priserne okay. Desværre trækker det virkelig ned, at leveringstiden er ret lang. Min ordre tog betydeligt længere tid end forventet at ankomme, og der var ikke meget opdatering undervejs, hvilket gjorde det lidt frustrerende.

Selve produkterne fejlede ikke noget, men når man skal vente så længe, tager det lidt af glæden ved købet.

Alt i alt en middel oplevelse – ikke dårligt nok til, at jeg aldrig vil handle der igen, men heller ikke godt nok til, at det er mit førstevalg næste gang.

2. april 2026

Besvarelse fra Dartshopper

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Din støtte betyder meget for os. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det!

Godt!

Det kom frem hurtigt!

20. marts 2026

Besvarelse fra Dartshopper

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt. Din støtte betyder meget for os. Hvis du nogensinde har brug for hjælp, står vi altid klar til at hjælpe!

Dartshopper har et kæmpe udvalg

Dartshopper har et kæmpe udvalg af varer, men jeg har endnu ikke oplevet, at ordrer er afsendt indenfor 24 timer. Det er tæt på, men aldrig indenfor, altid lidt over. Og selve forsendelsen er langsom også taget i betragtning at det afsendes fra et andet land. Det hurtigste jeg har oplevet er 3 dage. Varerne ankommer dog altid i god stand og med korrekt indhold.