Jeres systemer og service er jo komplet HELT i bund…. Det er hver gang man forsøger at komme af med sin pant. Aldrig virker det. Det er så dybt uprofessionelt. Time lange køer. Det er så voldsom... Se mere
Vejle pantstation. Jeg fik rigtig god hjælp fra Mohammed, da min mobil drillede med at scanne QR koden. Frisk ung fyr, høflig og udadvendt.
Ekstremt ustabil virksomhed. Alt sejler.. Imponerende, at vigtigheden i "mindre plastik i naturen" bare falder til jorden, når det skal være så besværligt at få sine penge tilbage. At en virksomh... Se mere
Pantsystemet samler og sorterer tomme dåser og flasker, så de kan smeltes om til nye emballager og spare råstoffer og energi. Det er det hele værd.
Baldersbuen 1, 2640, Hedehusene, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Vejle pantstation.
Frisk ung fyr, høflig og udadvendt.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Pantstation Aalborg Nibevej 18, er håbløst underdimensioneret.
De seneste 2 gange har jeg måttet opgive at pante grundet massive køer.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Det er så dybt uprofessionelt. Time lange køer. Det er så voldsomt spild af tid.
Og jeres service generelt er jo helt væk - I ved jo at der altid er problemer - så sørg’ dog for at have en tekniker tilknyttet hvert enkelt sted…….
Og det gælder ALLE jeres stationer.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Jeg havde i dag den dårlige oplevelse at min mobiltelefon blev væk efter at have prøvet alle lommer var den røget med flaskerne ind i maskinen,jeg kører hjem og ringer til Dansk Retursystem og efter omstilling til teknisk afdeling kunne de se min telefon på deres overvågning at den lå på gulvet inde i sorteringsanlæg jeg kører tilbage og får min mobil igen ret ny og alt hvad man har på sådan en .Mange tak for en super service og flinke mennesker at tale med.Venlig hilsen Jens

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Virkelig hurtig support. De gjorde det simpelt og nemt

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Urimelige gebyrer, fordi man ikke kan finde ud af forhandle og lader sig snyde på vores bekostning.
Dansk Retursystem opkræver hele 1,65 % ved VISA og 2,95 % ved Mastercard, hvilket i praksis tvinger kunder til at bruge faktura – en langsom og besværlig løsning.
I en privat virksomhed ville en så dyr betalingsløsning hurtigt kunne aflæses på konverteringsraten, og den økonomiansvarlige ville være blevet afskediget. At man ikke forhandler bedre vilkår, men lader kunderne betale prisen, viser desværre både lavt fagligt niveau og manglende interesse for sit arbejde.
I svarer retur, at det kun er erhvervskort der har gebyrer, men hvis man bruger privat kort - så er der ingen kort gebyrer
Hvem handler pantmærker hos Dansk Retursystem til privatbrug ? Hvorfor har i sat et system op der ikke passer til erhverv, som er det felt i arbejder under?
Svar til Daniel:
Kære Daniel,
Det er en interessant definition af “privat virksomhed”, når alle danske virksomheder reelt er tvunget til at handle pantmærker hos jer. Det er i praksis et monopol, og derfor kan man ikke bare gemme sig bag begreber som “konkurrenceudsat” og “non-profit”.
Når der ikke findes et alternativ, bliver det meningsløst at kalde prisen “markedskonform” – for hvilket marked taler vi om?
At hævde, at 1,65 % og 2,95 % i kortgebyrer er “bedst mulige vilkår”, fortæller mere om manglende forhandlingsevne end om markedsvilkår. En gennemsnitlig netbutik med tusindvis af transaktioner forhandler sig langt lavere satser.
Jeg har fuld forståelse for, at Dansk Retursystem ikke skal tjene penge, men det forpligter jer til at sikre mest mulig effektiv drift — ikke at sende omkostningen videre til erhvervslivet, som i forvejen betaler regningen for hele systemet.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Jeg skrev til kundeservice og informerede dem, at de skal til at tage sig sammen ved Pantstation Aalborg Nibevej 18, som hele tiden er ude af drift, selvom appen siger, at pantstationen er klar. En flabet kundeservice besvarede mig med, at jeg bare kunne aflevere min pant i en butik. Det er som at blive pisset på og givet fingeren. Dansk Retursystem burde overveje at ansætte folk der kan finde ud af ordentlig kundeservice!

Besvarelse fra Dansk Retursystem
I er så latterligt piv ringe til jeres arbejde! Jeres skod pant stationer er ALTID ude af drift, tag jer sammen og gør det simpelt at returnere pant - men nå nej, så tjener i jo ikke penge. Verdens værste og mest inkompetente tosser!

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Kunne godt tænke mig en pant station i Nørre Snede, pant forholdene her i byen er ofte ringe da der kun er to normale pant indleverings automater hvor en af dem af og til ikke virker.
Og det er da sjovt at vente på at kom af med pant, når der er dannet kø ved disse pant indleverings automater.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Oplevede et problem ved en pantstation med beløb. Bonnen viste Status: Påbegyndt. Det gjorde det i 2 timer. Men et kald til kundeservice og en e-mail. Gav hurtigt svar. Tak for det.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Jeg lærte idag at DRS er bange for at udlevere data selv anonymiseret data om oppetider på deres automater i butikkerne, man kan jo spørge en vilkårlig person ved en automat om de syntes det fungere godt, og det er der ingen der syntes, man kan måske finde et par heldige, fakta er dog at det er håbløst udateret og gammelt og for besværligt fir butikker at vedligeholde... de hviler på laurbærrene og gør NADA for at gøre det bedre tvært imod fjerne de pantstationer (helsingør) for at nævne en ud af 8 og laver en ny i Rødovre.... håbløst.. ja i burde skamme jer

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Jeg havde en fantastisk oplevelse på pantstationen i Vejle. Medarbejderen hedder mohamed. Vi kom i god dialog hvor han forklarede mig hvordan man panter. Virkelig en flink ung mand, som giver en god service og en smil på vejen.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Der står i appen at i oplyser om hvornår den i Slagelse åbner igen .men det gør i så ikke.evt en estimeret tid kunne der da i det mindste stå noget om .

Pantstation Slagelse har været lukket i månedsvis. 1 stjerne er for meget
der oplyses ikke hvornår genåbning !
leder man efter andre pantstationer er det næsten ligeså nedslående

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Jeg afleverer pant i næstved pantstation og den går ned under afleverer af pant,
Jeg fik kun penge for de pant der var talt og ikke for de pant der stadig lå i maskinen så jeg mistede ca 200 kr i pant
Nu har jeg fået mine penge, men det skulle ikke være så besværligt at få sine penge retur.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Besøgte minipant i Næstved. På appén står den er åben og klar til at modtage pant. På et lysskilt står der at man skal vente eller kontakte stationens personale.
Jeg ventede 20 minutter, da jeg havde kørt 20 km. For at pante. Der skete intet, og der var heller ingen at kontakte. Der står stadig på appén er stationen er klar. Det kan ikke være særlig miljøvenligt at lokke folk til at køre langt forgæves.
8.08.24
Forsøgte igen i dag, maskinen gik igen i stykker, og der står stadig på appén at den virker.
Altså endnu en forgæves kørsel.
Jeg anbefaler alle at finde en anden mulighed, 0 stjerner hvis det kunne lade sig gøre.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Står her foran den fuldautomatiske Pantstationen i Høje Taastrup, som er lukket. Kørte vejen forgæves, miljøet takker. Mens jeg står her og skriver anmeldelse var der 3 flere biler forbi, som også blev skuffet og irriteret. Hvorfor har en robot kun åben 10-17:45? Den ligger ved siden af en trafikeret vej og uden naboer. Så støj kan ikke være årsagen.
Og så står der på skærmen at "Pantstationen er lukket - se åbningstider på pantstation.dk"
Hvorfor kan åbningstider ikke bare stå på skærmen? Så skal jeg først grave mig gennem en hjemmeside for at se hvornår robotten gider at modtage min pant. Tak for ingenting.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Kom nu. 2 gange på 1 uge har jeg kørt forgæves for at pante på pantstationen i Rødovre, men begge gange var maskinerne ude af drift fordi man var løbet tør for kar. Ham der arbejder der skal man opsøge. Hvis det sker er det mindste man kan gøre at kommunikere at der ikke er mere plads, så man ikke venter i spænding på om rengøringen får en ende. Ændring af afhentnings tidspunkter kunne også være en ide:)

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Manglende afhentning: Jeg får afhentet pant i min virksomhed jævnligt. Dansk retursystem har nøgler og aftalen er at de selv låser sig ind og afhenter pant.
Alligevel mislykkedes min afhentning i 75% af tilfældende. Dette fordi chaufføren ikke har medbragt nøglen. Jeg har været i dialog med kundeservice masser af gange og klaget skriftligt mange gange. Alligevel sker der ingen ændring. Jeg mistænker efterhånden at chaufføren bevidst glemmer nøglen for at undgå arbejdsopgaven, Dansk retursystem er ansvarlig for at pant bliver afhentet og dermed genbrugt. Alligevel tilbyder de et næsten ubrugeligt produkt og er ekstremt ineffektive, og jeg overvejer nu om det overhoved er arbejdstiden værd at indsamle pant.

Besvarelse fra Dansk Retursystem
Super dårlig oplevelse med en chauffør der ikke tænker selv og en kundeservice der har en "det kan vi ikke gøre noget ved" attitude.