Dansk Rejsehjælp Anmeldelser

3.776

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 968 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte virksomhedens professionelle håndtering og ekspertise i at vinde sager om kompensation og refusion fra flyselskaber. Mange udtrykker lettelse over, at firmaet overtager den besværlige proces, hvilket gør det nemt at opnå berettiget kompensation. Den gode service, dygtige medarbejdere og klare kommunikation roses konsekvent, og mange anbefaler firmaet for deres effektive hjælp. Dog bemærker nogle kunder, at sagsbehandlingstiderne kan være lange, ofte strækkende sig over mange måneder eller år, før kompensationen udbetales. Enkelte oplevede også manglende statusopdateringer undervejs i længere forløb, og nogle fandt salæret højt i forhold til den oplevede service eller det opnåede resultat.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, idet mange roser den hurtige, effektive og professionelle... Se mere

Refund

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med refund, hvor mange udtrykker tilfredshed med den hjælp, de... Se mere

Claim

Forbrugere finder claim positiv, da mange rapporterer, at sager er blevet vundet, selv efter lang tid og... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice, idet mange udtrykker tilfredshed med den hjælp og støtte,... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser medarbejdernes professionalisme,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Aflyst fly Canadian airways 10 mdr og endelig vundet sag Tror ikke flyselskab slipper uden disse sager desværre God info hele vejen fra første skriv til nu, og nu står beløb til udbetaling.... Se mere

SAS afviste to gange vores krav, selv om det var rimelig åbenlyst, at vi havde krav på kompensation pga. forsinkelse. Da vi satte Dansk Rejsehjælp på sagen fik vi vores penge og også refunderet de tog... Se mere

Meget professionel håndtering af vores sag. Vi blev informeret hele vejen igennem forløbet i løbet af de 10 måneder som sagen varede. Da vi fik besked om at sagen var vundet gik pengene ind med det sa... Se mere

Skal, skal ikke klage over vores 8 timers forsinkelse, men vi gjorde det og der gik ikke længe før den positive tilbagemelding, at x-antal kr. ryger ind på konto😊 TAK! Kan kun anbefale Dansk Rejse... Se mere

1. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Inkassovirksomhed

Dansk Rejsehjælp gør dit krav på flykompensation mindre kompliceret. Vi står for at inddrive den erstatning, som fly- eller rejseselskabet skylder dig, når dit fly bliver forsinket eller aflyst. Når du opretter sagen hos os, så skal du blot indtaste informationerne for din flyrejse. Derefter tager vi os af inddrivelsen af dine penge. Er du i tvivl om din berettigelse, så kan du ringe til os eller skrive en email. Når du kontakter os via email, så må du meget gerne vedlægge din flybilletter. Herefter behandler vi din sag, og gør alt i vores magt for at sikre det højeste beløb muligt. Når sagen er vundet, hører du fra os, og beløbet overføres til din konto.

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(3.776)

Fik efter 3 1/2 år udbetalt refusionaf udgifter

Fik efter 3 1/2 år udbetalt refusion af udgifter efter at et fly hjem fra London blev kancelleret og vi måtte have en ekstra overnatning for 2 voksne og 2 børn. Efter at have kontaktet Dansk Rejsehjælp ca hvert halve år og efter at have opgivet nogensinde at få noget tilbage, fik vi for et par dage siden en mail om at nu var retsagen vundet og vi kunne forvente at få pengene udbetalt. Turde ikke klikke på linket i mailen, men fandt ved at logge ind på deres hjemmeside at det passede. I går kom så pengene ind på kontoen. Fantastisk! Skal ikke tvivle på jer mere. Tak!

2. juni 2026

Vores fly fra Tokyo blev forsinket så…

Vores fly fra Tokyo blev forsinket så meget at vi ikke nåede vores næste fly. Vi var derfor først hjemme dagen efter beregnet

Dansk rejse hjælp fik sagen og vi skulle intet gøre udover det de bad os indsende
Allerede ca 3 uger efter hjemkomst har vi fået vores kompensation udbetalt !

Kan kun anbefales herfra 👍

3. juni 2026

Rigtig fin service

Rigtig fin service, til trods for at min sag tog omkring 1 år at behandle er jeg alligevel tilfreds med at have fået godtgørelse for min forsinkelse med fly. Dansk Rejse hjælp får en klar anbefaling herfra

2. juni 2026

grådig virksomhed

Hvis dit mål er at betale mange penge for meget lidt hjælp, så kan jeg varmt anbefale Dansk Rejsehjælp.

Vi stod med et problem, som vi forventede professionel assistance til. Efter lang ventetid og begrænset hjælp endte vi med selv at løse situationen. Det mest imponerende ved forløbet var dog, hvor hurtigt regningen dukkede op bagefter.

På trods af at vi selv fandt løsningen, mente Dansk Rejsehjælp tilsyneladende stadig, at de skulle have næsten hele beløbet. Det efterlader et indtryk af en virksomhed, der er langt bedre til at sende regninger end til at skabe værdi for sine kunder.

Jeg har svært ved at se, hvad man reelt betaler for. Min oplevelse var lang ventetid, manglende hjælp og en regning, der på ingen måde stod mål med den service, der blev leveret.

Det er sjældent, jeg skriver anmeldelser, men denne oplevelse var så skuffende, at andre forbrugere fortjener at kende til den.

1. juni 2026
Dansk Rejsehjælp-logo

Besvarelse fra Dansk Rejsehjælp

Kære Lærke,

Vi er uenige i din beskrivelse af forløbet.

Du ansatte os til at føre din sag og accepterede samtidig de vilkår, der gælder for vores arbejde. Netop at vi er de eneste, som nu kan behandle kravet, da pengene ikke kan inddrives mere end én gang. Det er derfor ikke muligt selv at køre en behandlings sideløbende eller ansætte andre til samme opgave.

Under sagens behandling modtog du imidlertid kompensationen direkte fra flyselskabet, uden at informere os herom, og gjorde dermed det arbejde, du havde bedt os udføre, umuligt at færdiggøre.

Når en kunde modtager kompensationen på egen hånd under et igangværende sagsforløb, ændrer det ikke på, at der allerede er anvendt tid og ressourcer på sagen. Derfor blev du faktureret i overensstemmelse med den aftale, du selv accepterede ved oprettelsen af sagen.

At beskrive dette som "grådighed" finder vi urimeligt. Vi har hverken opkrævet mere end aftalt eller afveget fra de vilkår, der var gældende for sagen. Tværtimod er det vanskeligt at se rimeligheden i, at et firma skal udføre arbejdet, mens kunden beholder hele resultatet uden at betale for den indsats, der allerede er leveret.

Vi står naturligvis ved den aftale, der blev indgået, og den fakturering, der fulgte heraf.

Vi ønsker dig en god dag.

Dansk Rejsehjælp

Lang behandlingstid

Al for lang behandlingstid

1. juni 2026
Dansk Rejsehjælp-logo

Besvarelse fra Dansk Rejsehjælp

Kære Senat Salievska,

Vi er naturligvis glade for, at vi lykkedes med at vinde din sag i retten og sikre den kompensation, du havde krav på.

Vi forstår, at sagsforløbet har føltes langt. Desværre er behandlingstiden i retssager ofte påvirket af både flyselskabernes processtrategi og rettens sagsbehandlingstid – forhold som ligger uden for vores kontrol. Vores opgave er at føre sagen bedst muligt gennem processen, hvilket vi gjorde med et positivt resultat.

Det ærger os, at sagens behandlingstid i retten, selvom vi har vundet denne sag, reflekterer negativt på din opfattelse af vores indsats. Særligt da vi ultimativt ikke har indflydelse på rettens behandlingstid.

Vi ønsker dig en god dag.

Dansk Rejsehjælp

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt, enkelt og billigt 😁 1/3 af vundet beløb, det er meget fair pris, sammenlignet med andre selskaber, som jeg før har brugt så yderst tilfreds tak, 🙏 Tak for god service.Mvh. Henrik Hugo Kristensen.

28. maj 2026

Jeg er meget tilfreds med den hjælp

Jeg er meget tilfreds med den hjælp, jeg fik fra Dansk Rejsehjælp efter en forsinket flyrejse med Swiss Air. Jeg havde selv forsøgt flere gange at få erstatning direkte fra flyselskabet uden held. Takket være Dansk Rejsehjælps professionelle og effektive hjælp lykkedes det mig endelig at få kompensation for de ekstra omkostninger og den erstatning, jeg havde ret til.

Processen blev håndteret smidigt, og kommunikationen var tydelig gennem hele sagen. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, som har brug for hjælp med flykompensation.

28. maj 2026

Venlig og kompetent hjælp

Venlig og kompetent hjælp.
God forklaring om hjælpen og om indsendelse af nødvendige dokumenter til brug for processen med at få erstatning fra Icelandair pga stor forsinkelse, så vi ikke nåede fly til Miami De fik hurtigt kompensation til os
Kan kun anbefale Dansk Rejsehjælp meget .

7. april 2026

Hentede erstatning for aflyst fly hos…

Hentede erstatning for aflyst fly hos KLM.
Den erstatning - som vi var berettiget til - for et aflyst fly, var KLM ikke villige til at give, og vi havde ikke selv overskud til at tage kampen. Dansk Rejsehjælp påtog sig opgaven og fik beløbet hjem. 3.736,15 kr. får vi selv 2.184,90 kr. Omkostningerne til Dansk Rejsehjælp var lidt højere end forventet. Forventet omkostninger 33% - reelle omkostninger 41,5%, så derfor bliver det til 4 stjerner.

27. maj 2026

Jeg anbefaler dem med stor tryghed

Jeg anbefaler dem med stor tryghed. De er 100 % dygtige til at løse problemer inden for deres område. Jeg fik refunderet mine penge fra flyselskabet efter cirka 2 år. Jeg havde faktisk helt glemt sagen, men så modtog jeg en sms om, at jeg havde penge til gode hos dem.
Da jeg kiggede på min sag, blev jeg meget overrasket. Der var en meget grundig beskrivelse af hele processen, og de gik endda i retten for min sag. Til sidst fik jeg præcis de penge, jeg havde krav på.
Jeg kan derfor varmt anbefale dem, hvis jeres fly bliver aflyst eller lignende.

25. maj 2026

Fantastisk koncept i har kørende :)

Min sag var tricky og tog rigtig længe, men i sidste ende endte Dansk Rejsehjælp med at vinde min sag! Og jeg fik en dejlig erstatning lidt over et år senere.
Fantastisk koncept i har kørende :)

Feedback: Oplevede manglende status e-mails efter 12 måneder, det ville være fint fortsat at få tilsendt.

28. maj 2025

Professionel

Professionel, god og venlig hjælp, der gav et fint udbytte i vores konkrete sag - forsinkelse på +27timer hos Ryanair.

22. maj 2026