Dansk Rejsehjælp Anmeldelser

3.777

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 971 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige service og den yderst professionelle håndtering, og de sætter stor pris på den åbne og gode kommunikation undervejs i hele sagsforløbet. Forbrugerne forklarer, at det er en stor lettelse at kunne overlade disse besværlige sager til dygtige medarbejdere, når flyselskaberne stædigt afviser at udbetale kompensationen. Folk oplever ofte at få pengene ind på kontoen kort tid efter, at sagen endeligt er blevet vundet med succes i modpartens system. Nogle anmeldere var ikke glade for de økonomiske vilkår, da visse personer bemærkede, at den endelige erstatning var mindre end forventet, eller at det samlede salær virkede meget højt.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positiv meninger om service, og fremhæver en hurtig, professionel og effektiv håndtering af... Se mere

Refund

Anmeldere fremhæver positive aspekter af refund. Kunder udtrykker stor tilfredshed med den hurtige og... Se mere

Claim

Mennesker rapporterer stor tilfredshed og succes med deres claim efter afvisninger fra flyselskaber. Kunder... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med customer_service og roser den hurtige og kompetente... Se mere

Staff

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og positiv feedback omkring personalet. Forbrugere oplever professionel,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Aflyst fly Canadian airways 10 mdr og endelig vundet sag Tror ikke flyselskab slipper uden disse sager desværre God info hele vejen fra første skriv til nu, og nu står beløb til udbetaling.... Se mere

SAS afviste to gange vores krav, selv om det var rimelig åbenlyst, at vi havde krav på kompensation pga. forsinkelse. Da vi satte Dansk Rejsehjælp på sagen fik vi vores penge og også refunderet de tog... Se mere

Meget professionel håndtering af vores sag. Vi blev informeret hele vejen igennem forløbet i løbet af de 10 måneder som sagen varede. Da vi fik besked om at sagen var vundet gik pengene ind med det sa... Se mere

Skal, skal ikke klage over vores 8 timers forsinkelse, men vi gjorde det og der gik ikke længe før den positive tilbagemelding, at x-antal kr. ryger ind på konto😊 TAK! Kan kun anbefale Dansk Rejse... Se mere

1. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Inkassovirksomhed

Dansk Rejsehjælp gør dit krav på flykompensation mindre kompliceret. Vi står for at inddrive den erstatning, som fly- eller rejseselskabet skylder dig, når dit fly bliver forsinket eller aflyst. Når du opretter sagen hos os, så skal du blot indtaste informationerne for din flyrejse. Derefter tager vi os af inddrivelsen af dine penge. Er du i tvivl om din berettigelse, så kan du ringe til os eller skrive en email. Når du kontakter os via email, så må du meget gerne vedlægge din flybilletter. Herefter behandler vi din sag, og gør alt i vores magt for at sikre det højeste beløb muligt. Når sagen er vundet, hører du fra os, og beløbet overføres til din konto.

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(3.777)

949 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De kan deres kram

Jeg havde en dårlig oplevelse med et flyselskab, hvor jeg blev forsinket i mere end 3 timer. Jeg kontaktede flyselskabet for kompensation, ikke så meget på grund af pengene, men fordi de prøvede at spise mig af med en billig løsning med yderligere 2 flyvninger. De afviste mit krav i flere omgange. Jeg havde en god snak med Dansk rejsehjælp og valgte at betro dem med opgaven. Efter jeg sendte de data de havde brug for, overtog de sagen og holdt mig løbende orienteret. Flyselskabet begyndte så at kontakte mig direkte, og jeg sendte deres E-mails videre til Dansk rejsehjælp uden at svare dem (vigtigt at I gør det).

Knap 8 uger efter sagen blev startet, fik Dansk rejsehjælp sagen afsluttet og kompensationen blev udbetalt, fratrukket den beskedne andel som de skal have for at køre sagen.

Jeg kan varmt anbefale Dansk rejsehjælp.

10. juni 2026

Helt klart en virkelig god oplevelse

Helt klart en virkelig god oplevelse, og nogle jeg vil benytte mig af fremover hvis jeg skulle løbe ind i lignende aflysninger. Intet fup, og professionel hjælp, hvis du mangler at tilføje noget til din sag kontakter de dig og siger hvad de skal bruge, virkelig god service!

Rigtig god service!

Rigtig god service!
Dansk Rejsehjælp fortsatte selvom der gik 4 år så fik jeg stadig professionel og effektiv hjælp. Sagen blev håndteret godt, og jeg fik en flot kompensation tilbage. Det skyldtes, at mit fly var forsinket i 24 timer. Jeg kan klart anbefale Dansk Rejsehjælp- Tak

9. juni 2026

Qatar Air ville ikke kompensere

Forsøgte selv to gange at få kompensation fra Qatar Air men fik begge gange meget undvigende svar. Blev forsinket i 3,5 time under en mellemlanding i Doha og reglerne er klokkeklare - det giver 300 euro pr person. På ca en uge fik dansk rejsehjælp pengene vristet ud af dem, og det er jeg ret imponeret over. Pengene står på kontoen minus gebyr og de 3000 kr giver lige et par is mere i sommerferien 😊

Jeg er meget glad for

Jeg er meget glad for, at jeg søgte hjælp gennem Dansk Rejsehjlælp. Selvom der gik lang tid, fik jeg stadig professionel og effektiv hjælp. Sagen blev håndteret godt, og jeg fik alle mine penge tilbage. Det skyldtes, at mit fly var forsinket. Jeg kan klart anbefale Dansk Rejsehjælp

1. juni 2026

Dansk Rejsehjælp vandt den sag et andet firma havde opgivet

Jeg havde først min sag om kompensation hos et andet selskab. Efter de havde sendt rykkere til Lufthansa og iike hørt noget fra dem, konkluderede de pga vejrkort mv, at jeg ikke havde ret til kompensation og opgav derfor sagen.

Herefter sendte jeg samme rejsedokumenter ind til Dansk Rejsehjælp, da de i mellemtiden havde vundet en anden sag for mig dee var kommet i retten.

Efter ca. 2 år besluttede Dansk Rejsehjælp at denne sag også skulle anlægges ved retten.

Dansk Rejsehjælp vandt den sag, det andet selskab havde opgivet og der er nu kompensation på vej til mig. .

Tak for hjælpen med begge mine sager, Dansk Rejsehjælp. Fremover vælger jeg jer fra start.

3. juni 2026

Rigtig god service

Rigtig god service. Venligt personale, der har været gode til at vejlede og opdatere om forløbet. Dansk Rejsehjælp har netop hjulpet os med at vinde en sag i retten og givet os kompensation for aflyst fly. Jeg vil anbefale dem til alle, der har brug for hjælp til at søge kompensation for forsinket eller aflyst fly.

4. juni 2026