4,0

God

Kan kun anbefale Dansk Rehabilitering…

Kan kun anbefale Dansk Rehabilitering på det varmeste.
Som pårørende til en med kompleks ptsd. Har Dansk Rehabilitering gjort en stor forskel.
Det utrolig dygtige og kompetente personale og ledelse, har forståelse for, at møde personen, der hvor vedkommende er. Der bliver skabt en ro, der har gjort det muligt for min mand, at arbejde med at få en bedre forståelse for, hvad hans kompleks ptsd gør ved ham.
Som pårørende bliver jeg mødt og forstået. De lytter og støtter, hvor jeg som pårørende har haft brug for. Som pårørende er man altid velkommen.
Det at man er velkommen på besøg, også efter man er taget hjem. Kan være med til at undgå, at personer med ptsd isolerer sig, når det bliver svært.

30. november 2024

Jeg har netop afsluttet et ophold på…

Jeg har netop afsluttet et ophold på næsten 4 mdr.
De har mine varmeste anbefalinger hvis du søger ro og dybt professionelle medarbejdere, som ved hvad ptsd gør ved mennesker.
Et stykke af min sjæl vil altid være i disse skønne omgivelser hvor også alle beboer støtter op om hinanden. Og vigtigt ;)
Elizabeth er stedets kok og laver hver dag hjemmelavet mad med sjælen. Hendes køkken duftede altid dejligt og der var altid tid til en kaffe m/ snak.
Masser af aktiviteter muligheder og samtidig den nordjyske luft og helt ro.

28. august 2025

Held og lykke

Det var ikke noget for mig at være på dansk rehabilitering, men det gav mig at pusterum fra dagligdagen og jeg gik derfra med ny viden om hvordan jeg bedst hjælper mig selv.
Dette på baggrund af kompetent personale, som virker til at have gode intentioner i deres omgang med klienterne på stedet.

4. februar 2025

Tak til Dansk Rehabilitering

Har kun godt at sige om Dansk rehabilitering.
Har boet på Dansk Rehabilitering i en længere periode og jeg er mega taknemlig for stedet. De greb og forstod mig da jeg havde allermest brug for det. Personalet på Dansk Rehabilitering har støttet mig og givet mig tryghed i en virkelig svær tid i mit liv.
Hvad vigtigere er, de har hjulpet mig til tro på at jeg er ok på trods af PTSD og at jeg er et okay menneske selvom jeg har brug for hjælp.

Jeg kan vil til hver en tid anbefale andre at tage kontakt til Dansk Rehabilitering, hvis de har PTSD og har brug for hjælp.

15. februar 2025

Fantastisk sted. Min allerbedste anbefaling

Fantastisk sted.
Jeg er pårørende til beboer på centret og jeg har kun oplevet positive effekter af opholdet.
Som pårørende er det så skønt at se hvordan den jeg holder af udvikler sig mere og mere.
Den måde jeg oplever beboerne bliver rummet af personalet.
Personalet er yderst professionelle og yder en indsats der er ud over det sædvanlige.
Her er beboerne ikke bare et nr i rækken men er et menneske der bliver tilgodeset på bedst tænkelige måde 🥰
Selve centret er tilsyneladende indrettet på bedst tænkelig måde, den ro og varme der er får sjælen til at falde til ro. Det er trygt og godt der.
Og den natur der er omkring centret der en lise for sjælen og er der hvor Danmark er bedst.
Min allerbedste anbefaling skal lyde.

14. februar 2025

Pårørende s tanker

Som pårørende til en der har været beboer på Dansk rehabilitering.
Kan jeg sige sikke en forandring det gav til min familie. (Mine drenges mor, var beboer)
Var som pårørende ikke involveret i forløbet, men det var efter ejet ønske. Men det hun har fået med sig er guld for vores familie.

4. februar 2025

Lys i mørke findes her 🤩

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg vil gerne dele min erfaring med dansk rehabilitering for mennesker med PTSD og deres pårørende. Jeg har haft de bedste fem måneder her, og jeg kan ikke rose stedet nok. Det er tydeligt, at personalet er yderst kompetent og virkelig rummer alle de udfordringer, vi står overfor.

Der er et væld af gode tilbud med professionel hjælp, hvor vi arbejder målrettet med vores nervesystem og andre udfordringer. Det har været en øjenåbner for mig, og jeg har mærket en betydelig forbedring i mit velbefindende.

Desuden sætter jeg stor pris på, hvordan de pårørende nænsomt bliver inddraget, alt efter hvad vi som "klienter"ønsker. Det skaber en tryg og støttende atmosfære, som gør hele forskellen.

Jeg kan varmt anbefale Klim
til alle, der søger hjælp og støtte i en svær tid. For mig har den positive tilgang og hjælp jeg har fået, fortsat efter mit ophold🥰
Tak for alt!

7. februar 2025

Dansk rehabilitering er på ingen måder…

Dansk rehabilitering er på ingen måder et specialiseret tilbud for krigsveteraner. Det er et glansbillede ud af til, hvor veteraner er parkeret uden at arbejde med deres traumaer og udfordringer, så de kan indgå i familielivet. De er nærmest på en badeferie. Hvor de selv kan vælge til og fra, hvad de vil. Personalet er ikke rustet eller uddannet til krigsveteraner. Jeg tænker nærmest, de ansatte ikke har de faglige kompetencer eller rette uddannelse, der skal til. Familien bliver ikke inddraget, medmindre man som pårørende selv beder om det. De skulle hjælpe veteraner og familier, men istedet risikere man afstand til familien og værste fald skilsmisse.
Dansk rehabilitering får på ingen måder mln anbefaling.

1. november 2024
Danskrehabilitering-logo

Besvarelse fra Danskrehabilitering

Kære Karina

Vi er kede af at høre, at det er den oplevelse, som I har med herfra.
Du er velkommen til at kontakte os på 40510823, hvis du har brug for at få det vendt.

UBRUGELIGT!

De laver Sponsoreret reklame på facebook, og skriver man kan kontakte dem på email, tlf og deres hjemmeside.

Sendte en email den 25. 12 2023
og igen den 26 januar 2024.

Man hører INTET fra dem.

TOTAL ubrugeligt!!

Og hvis man rent faktisk lider af PTSD!!
Så får man da bare endnu mere ptsd af dette L**** firma der aldrig svare.!!

Brug det aldrig det !!

4. februar 2024