Dårlig og langsom kundeservice.
De har overhovedet ikke styr på retur, og de mistede en af mine returnerede varer. Lang leveringstid.
Dårlig og langsom kundeservice.
Jeg har for nylig købt et par sko hos Aboutyou. Det tog mig lang tid endegyldigt at beslutte mig for købet, da selv websitet ligner et scamsite, men jeg forsøgte mig med paypal som betalingsbetode, for at opnå den sikkerhed det gav. Varen dukkede heldigvis op.
Jeg modtog skoene (skoæsken var nærmest kun pakket ind i en plastikpose, hvilket er bekymrende, men på mirakuløs vi overlevede skoene) og har endnu ikke haft dem i anvendelse.
10 dage efter leveringen konstaterer jeg at skoen er blevet billigere og eftersom jeg stadig kan benytte gratis returnering og min størrelse stadig er på lager, vælger jeg at kontakte aboutyou for at få differencen udbetalt, så jeg slap for at returnere og genbestille og herved undgå følgende negative konsekvener:
Mig selv: Undgå spild af tid
Aboutyou: Undgå udgifter
Miljøet: Skåne miljøet.
Jeg kontaktede som sagt aboutyou og kom i kontakt med en mandlig kundekonsulent. Jeg fremlagde mit forslag og blev desværre mødt af et "Det kan ikke lade sig gøre". "Det er et forretningsmæssigt valgt at kunderne selv tager ansvar for deres handlinger".
Vel vidende at jeg ikke kunne diskutere Aboutyous strategiske valg med en kundeservicemedarbejder, afsluttede jeg venligt samtalen, bestilte skoene på ny, til den lavere pris, pakkede de gamle ubenyttede sko ned i originalemballagen og efterfølgende i en egnet transportkasse (som jeg havde fra handel med andet firma) og fik den sendt med den medfølgende returlabel.
Jeg har siden overvejet om jeg overhovedet burde have genbestilt skoene og handlet med aboutyou igen, når aboutyou praktiserer så kundeuvenlige og miljøuvenlige procedurer i forbindelse med retur og refusion. Jeg synes det er skandaløst og derfor denne bedømmelse.
En lille sidenotits fra kundeservicemedarbejderen var at jeg skulle huske at lægge en note på hvilken ordre det var jeg returnerede, da de ellers kunne risikere at refundere den forkerte. Det har jeg naturligvis valgt ikke at gøre, da jeg forventer at ordren kan identificeres ud fra den vedlagte returseddel. Sker korrekt refusion ikke høre Aboutyou fra mig igen.
Jeg kan ikke lade være med at tænke på om denne praksis hænger sammen med at aboutyou gambler på kundernes dovenskab og håber at kunden ikke gider igennem den besværlige proces det kan være at få refunderet differencen.
Det er IKKE godt nok!
Bestilte 2 par skechers sko, og et par bukser.
Fik en levering på et par sko, de bukser jeg havde bestilt og et par busker som jeg ikke havde bestilt.
Har sendt de fejlleverede bukser retur til dem straks, men har nu på 7. måned endnu ikke modtaget det par sko de aldrig har leveret til mig, men de trak pengene for ordren allerede i februar!!
Får intet svar fra kundeservice på mine henvendelser efter jeg har sendt de fejl modtaget bukser !!
Så spild af 700 kr for noget som jeg aldig har fået af dem!!!!
Bestilte et par vinterstøvler til min søn. Kom som lovet og forløbet var, som forventet, professionelt og godt.
Der var ilagt returseddel hvis varen skulle have været retur, men det skulle den ikke.