Jeg henvende mig til danske lejere den 12/9 pga min udlejer ikke har tilbagebetale rest fra min aconto varme, efter meget skriv frem og tilbage er sagen endelig endt med at jeg har fået mine penge ti... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Danske Lejere har skabt en god og effektiv medlemsservice, der dækker hele landet. Hjælpen til medlemmerne bygger på, at vi har erfarne jurister ansat og et stort antal dygtige frivillige jurastuderende. Udover det yderligere en par ansatte og en driftsleder. Vi behandler årligt ca. 1.500 egentlige sager - hvor der er strid mellem ejere og lejere. Dertil ydes der en hel del uformel rådgivning, uden at det bliver til sager. Vi har kontorer i København, Aalborg, Aarhus, Skive og Odense, samt træffemulighed i Aabenraa og Sønderborg.
Banegårdspladsen 18, 1. sal, 8000, Aarhus C, Danmark
- 71 99 44 14
- info@danskelejere.dk
- danskelejere.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Har for anden fået hjælp fra Aalborg…
Har for anden gang fået hjælp fra Aalborg kontoret - der har begge gange været god vejledning og hurtig og effektiv hjælp. Vi har været meget uheldige med vores udlejere, men Danske Lejere giver ikke så let op, selvom udlejer forsøger at komme udenom, også selvom de tydeligvis er forkert på den, og endda også efter afgørelse fra huslejenævnet. Så kun gode anbefalinger herfra.
Fraflytningsopgørelsen der var ved at løbe af sporet!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - til Danske Lejere Aarhus (DLAA) - Sagsbehandler Emma Anneberg
Fraflytningsopgørelsen der var ved at løbe af sporet!
Efter 22,5 år i min 79 m2 lejlighed (beliggende i en bygning fra 1942) blev jeg mødt af en urimelig fraflytningsopgørelse fra Bolig Horsens (BH).
Under fraflytningssynet blev der ikke ført nogen dialog - BH udfyldte blot et digitalt dokument, hvorefter jeg fik et krav på ca. 42.000 kr. for istandsættelsen.
Til sammenligning udgjorde mit indskud blot ca. 7.000 kr., og BH’s egen vurdering af omkostningerne for deres del lå på ca. 10.000 kr.
Takket være den grundige og vedholdende indsats fra DLAA og ikke mindst sagsbehandler Emma Anneberg, blev sagen gennemgået og endte med en reduktion af kravet med hele ca. 70 % - fra de oprindelige 42.000 kr. til ca. 12.000 kr.
Jeg kan varmt anbefale DLAA og Emma Anneberg til alle lejere der oplever lignende problematikker.
Det er betænkeligt, at et socialt boligselskab med 83 års virke i Horsens, behandler sine lejere på denne måde - “BH synes at misligholde BH’s eget værdigrundlag”!
Ikke engang en afsluttende venlig hilsen fra boligselskabet, kunne det blive til - derfor dette indlæg!
På vegne af SHO
Hurtig, god service
Hurtige, gode svar. Venlig service. Alt i alt en god oplevelse
Gennemgang af lejekontrakt
Jeg skulle underskrive en kontrakt til et værelse i et kollektiv og fik virkelig god vejledning af Morten derfra. Kun gode ord fra mig 🙌🙌
Bliv medlem hvis du bor i lejebolig
Har kun gode ting at sige om Danske Lejere. Har flere gange skrevet til dem for rådgivning om lejekontrakter og har altid modtaget hurtigt svar fra dem. Senest har de hjulpet med en sag ang. depositum ved fraflytning. De har været professionelle og meget hjælpsomme fra start til slut. Vil bestemt anbefale dem til alle som bor til leje.
Retfærdighed over udlejer
Jeg boede til leje i et hus, hvor jeg malede hele huset ved indflytning, og gjorde huset i stand ude som inde. Min udlejer låser sig ind flere gange mens jeg er i huset. Hvilket han ikke respektere han ikke må. Da det bliver koldere beder jeg ham tænde op i fyret som er til huset. Det virker ikke. Gulvvarmen virker ikke tilstrækkeligt. Der er en luft til luft pumpe som ikke kan varme det op. Ender med store regninger. Men huset er mellem 17-19 grader. Pludselig er der ingen varm vand og jeg får at vide jeg kan tage i svømmehal hvis jeg vil have et bad.
Meget ubehagelig udlejer. Jeg kontakter danske lejer for at rådføre mig for at komme ud af dette lejemål, som jeg realt havde lejet for to år. Men udlejer vil ikke samarbejde. Jeg flytter ud og køre så sagen med danske lejer.
Meget god service, altid venlige og nemme at få kontakt til. God til at vejlede en hvad man skal gøre.
Jeg har endelig fået afsluttet min sag og efter et års kamp hvor han hyre advokat. Danske lejer har kørt sagen ved husleje nævnet. Og svaret når der var nyt.
Det kan svare sig at være vedholdende og holde fast.
Jeg venter nu på mine penge. Kommer jeg nogenlunde i en lign situation, vælger jeg dem.
Fantastisk hjælp
Kan kun give Danske Lejere topkarakter, jeg kontaktede dem da jeg havde en formodning om at min lejekontrakt var ugyldig. De vendte tilbage meget hurtigt og bekræftede at der var tale om en ugyldig kontrakt. Herefter overtog de kontakten til vores udlejer og sørgede for at sagen blev oprettet hos huslejenævnet. Vi endte med at indgå et forlig med udlejeren og Danske Lejere udfærdigede de papirer som vi skulle bruge. Top professionel behandling fra start til slut.
Stor hjælp fra Danske Lejere i Aarhus i…
Stor hjælp fra Danske Lejere i Aarhus i forbindelse med en flytning.
Gode råd omkring både fraflytning samt tolkning af ny lejekontrakt hos stor privat udlejer.
Rigtig god og hurtig svar
Super oplevelse,. DL. har til fulde levet op til mine forventninger, og været super dygtige, hele vejen. Tak for det.
Lad være med at benytte det her…
Lad være med at benytte det her uprofessionelle selskab der holder med der hvor pengene er.
I var ikke på min side, jeg har betalt jer for hjælp, men endte faktisk med næsten af blive hånt af jer.
Jeres svartid er langsom, I skriver som var I robotter. Direktøren er bare fuldstændig arrogant, pengene må have været steget ham til hovedet, det kan man også se gør sig gældende på de svar han sender retur overfor andre her på trustpilot, pinligt.
Håber i ender i medierne meget snart, måske DR kontant 🤗

Besvarelse fra Danske Lejere
God kunde service
De gjorde hvad de kunne, fik lavet et lille afslag som alle parter har godkendt, vi fortryder ikke noget virkelig skøn service
Hjælp i sag
Ifbm. med den hjælp jeg havde brug for hos Danske Lejere - må jeg sige, at jeg er så dybt taknemmelig. Lige fra sag startede i efteråret 2024 og til den sluttede her i starten af 2025 - var der hjælp og hente. Man fik hele tiden updates på hvad der skete, og de tog sig virkelig tid til og svare på de spørgsmål man havde - og varetog bare det hele for mig.
Profesionelle og hjælpende
Vi har haft en sag kørende med Danske Lejere, hvor de har kørt sagen mod vores gamle udlejere. Tilbage i januar 2024 tager udlejningsfirmaet nærmest hele vores depositum ved fraflytning på trods af, at vi kun har boet der i lige knap et år og nærmest ikke flyttet ind.
Danske Lejere (Nikoline og Ladun) har været yderst professionelle igennem hele forløbet og hjulpet os med alt fra A til Z, hvorfor vi ikke skulle gøre meget selv andet end at komme med dokumentation.
Vi endte med at vinde sagen efter 1 år og fik 50 % af depositummet retur. Det er vi bestemt tilfredse med og synes, at det er en retfærdig afgørelse.
Vil gerne afslutning på sag med Th. Lund Hansenanmelde Danske Lejere med…
Vil gerne anmelde Danske Lejere med 5*stjerner.
Er så tilfreds med deres arbejde.
Vi har haft med Torben Harck at gøre, og det
Var virkeligt positivt.
Skrev altid tilbage, når vi havde spørgsmål, og
Ved vores sag, som desværre måtte helt i Fogedretten,
Fik vi hjælp til alt.TAK
Sagen endte godt.
Mvh Annette
TAK
Lang og dårlig behandlingtid og ingen kommunikation
Jeg betaler for medlemskab men jeg får slet ikke det jeg har betalt for.
Jeg står i en situation hvor hele lejemålet er angrebet af skimmelsvamp, kommunen har udarbejdet en rapport hvor der står sort på hvidt at leje målet ikke er beboeligt før der er sket i gennem gående renovering.
Igennem hele sagen har jeg fået virkelig dårlig behandling hos Danske Lejer, eller rette vedkommende som havde min sag stoppede med at besvare når jeg havde sent mail.
De har en svar frist på en uge, hvilket ikke er optimalt når man har en udlejer som forsøger at lægge alt ansvar over på mig.
Når jeg modtog en mail, så kunne jeg svare med det sammen så gik der uger, måneder og jeg har stadig ikke modtaget nogen tilbage melding fra dem.
De er virkelig gode til at sende Giro kort ud når man skal betale. Men der er ingen hjælp at hente når man har brug for at Danske Lejer reagere og hjælper en 🤬
Sidste gang jeg har fået en mail var d. 27. November 2024. Hvor jeg svarede tilbage samme dag og jeg har efterfølgende sendt en del mail om at jeg gerne vil opdatere. Men jeg har ikke fået noget svar overhovedet 😡
Tak for hjælpen!
Vi kontaktede Danske Lejere, da vores udlejer krævede et urimeligt stort beløb for istandsættelse af lejligheden efter fraflytning. Vi har overhovedet ikke styr på fraflytningsreglerne, så vi betalte omkring 800 kr for at danske lejere tog vores sag og de fik udlejer til at betale 8.000 kr tilbage til os. Kommunikationen var rigtig god hele vejen igennem og alle vores spørgsmål blev besvaret godt og hurtigt.
Kan varmt anbefale Danske Lejere til alle der har uoverensstemmelser med deres udlejer!
God service igennem 3 år lang sag!
Jeg har haft en 3 år lang huslejesag kørende med min gamle udlejer hvor jeg har haft advokat fra danske lejere, til at føre sagen for mig. Dette har de gjort via kontingent betaling til dem og de har været perfekte i gennem hele den lange sagsbehandling. De har altid været grundige i forklaringer til mig, da der er mange ukendte elementer og så har de være vedholdende igennem 3 år og vist, at de går op i deres kunder.
Stor anbefaling herfra, hvis man har brug for hjælp som lejer på boligmarkedet.
Det hele blev klaret
Det hele var uoverskueligt og opløst. Men de hjalp mig !
Det eneste jeg skulle gøre var at oplyse mit problem og formidle kontakt til udlejer.
Så undgik jeg mere kommunikation med udlejer som drænede mig.
De gjorde at det hele endte godt og jeg fik afsluttet mit marridt ! De har gjort jeg kunne trække vejret uden at skulle gøre noget med udlejer.
De klarede det hele! Tusind tak for jeres hjælp og medmenneskelighed!
Tilfreds
Jeg var meget tilfreds med Danske Lejere; de er meget professionelle og ved, hvad de laver. Kan varmt anbefales!