Danskebraetspil Anmeldelser

1,3

Hvorfor tjekkede jeg ikke lige Trustpilot først. Har bestilt en julegave den 10 Dec. Pengene blev selvfølgelig trukket med det samme. Den 22 Dec kommer der en mail om at pakken er sendt. Jamen Jubii,... Se mere

12 dage siden jeg bestilte Magnetskak og der er ingen information om levering. Men pengene er trukket på kontoen. Jeg skulle have tjekket Trustpilot inden jeg handlede på denne hjemmeside- det er en... Se mere

De kalder sig Danske Brætspil - runger virkelig hult når det er varer der kommer direkte fra Kina. Ordre for ordre, sendes afsted dernede fra. Intet lager i Danmark. Leveringstiden er 1 måned - hvis d... Se mere

Siden udgiver sig for at være dansk, men Sverige er også involveret foruden at varen sendes fra Kina og er flere uger undervejs. Der kom flere modsigende tracking-beskeder fra shopify.com og yuntrack.... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Snyd og bedrag!

Jeg bestilte hos dem d. 11/12, og har stadig ikke modtaget min pakke! Har undervejs modtaget mange mails om at pakken er på vej og nu en om, at den er leveret, men jeg har intet modtaget. Pengene er trukket for længst.

Skriver man til kundeservice får man kun ubrugelige svar..

Undgå at handle med det firma!!

Nul stjerner!!!

Nul stjerner!!!! Samme historie som alle andre... Mange mails om at varen er på vej uden at se skyggen af pakken. Bestilt 13/12 og stadig intet modtaget, men pengene er trukket for længst. Jeg plejer altid at tjekke Trustpilot, men det kom intet frem da jeg søgte på Danske Brætspil. Skulle have søgt på Danskebraedtspil så havde jeg opdaget hvilket svindel firma det i virkeligheden er!!!

13. december 2024

Danske braetspil - det er svindel!

PAS PÅ DISSE - det er Svindel. Har endnu ikke modtaget det spil jeg har købt for flere uger siden. De påstår nu, at jeg skulle have modtaget pakken - hvilket ikke er tilfældet. Jeg melder dem til politiet for svindel.

FUP FIRMA

FUP FIRMA, det eneste de kan er at fylde ens mailbox, med alverdens forskellige mails om at nu kommer min ordre, men har som alle andre stadig ikke modtaget noget
HOLD JER LANGT VÆK, FRA DANSKE BRAETSPIL, GIV PENGENE TIL VÆRDIG TRÆNGENDE I STEDET FOR SÅDAN ET FUP FIRMA

0 stjerner herfra 😡

0 stjerner herfra 😡
Jeg har lige som mange andre bestilt og betalt for en vare, der ikke er leveret trods mange fjollede Emails om, at varen var pakket. Jeg er hermed blevet mere erfaren i at tjekke trustpilot, for alle anmeldelser om et fupfirma er enslydende.
Øv for de 300 kr, men firmaet burde stoppes.

27. december 2024

Ingen pakke, men pengene trukket med det samme

Bestilte den 11. december, da jeg ville bruge spillet som mandelgave - her den 27. december er det endnu ikke modtaget. Til gengæld har de bombarderet min mailindbakke med massevis af ligegyldige mails med “nu varer det ikke længe..”, “din ordre er ude til levering”, “din ordre er i din by…”
ect. ect.
Ingen pakke modtaget, men pengene blev selvfølgelig trukket med det samme.

Intet positivt at sige herfra!

11. december 2024

Vildleder forbrugeren,fordi det er…

Vildleder forbrugeren,fordi det er bestemt ikke et dansk firma. Firmaet er fra Hongkong og adressen er svensk.
Jeg bestilte den 2/12 og fik som mange andre en del mails.
Dårlig service som gjorde mig tvivlsom om jeg var fuppet.
Den 23/12 fik jeg besked om at pakken var leveret. Der var ingen pakke.
Jeg har så fået spillet idag. Troede aldrig jeg ville få det.
Spillet er fin og kommet hjem i flotte stofposer.
Giver firmaet kun 2 stjerner,fordi de ikke lever op til det som står på deres hjemmeside med 'trustpilot'
Havde jeg undersøgt hjemmesiden noget mere havde jeg ikke købt den der.

26. december 2024

Har bestilt et spil den 12.12 som…

Har bestilt et spil den 12.12 som julegave og her den 26.12., er spillet stadig ikke modtaget. Bliver ved at få mail med opdatering om at det leveres snart. Men det var en julegave og kundeservice er ikke til meget hjælp.
Ydermere kan jeg efterfølgende læse at spillet skal sendes retur til Sverige og at de tager 5% i gebyrhåndtering. Bestil jeres spil et andet sted! Er sikker på at det først sendes fra Kina, siden det skal tage så lang tid. Plejer ellers at læse herinde først, men reklamen virkede oprigtig. Sikke en omgang fis!

Dårlig oplevelse med firmaet

Som alle andre har skrevet i deres anmeldelser, har jeg heller ikke modtaget spillet. Bestilte 12/12 for at være sikker på levering inden jul 😡🤬
Fremover må jeg huske at tjekke trustpilot 😫

Svindel

Jeg bestilte et spil d. 12. December. Fik hurtig en besked på at det var på vej dem kom der flere af med et par dages mellemrum. Skrev til dem at jeg skulle bruge den til julegave.
Modtog en besked her til morgen d. 26 december kl. 7 at nu var den leveret. Men ingen pakke at se nogle steder. Så nu bliver de anmeldt, og jeg vil have mine penge retur.
Svindelfirma. 🤬

Fup og svindel

Kl. 13.37 igen en ej brugbar mail
Hej,

Tak for din e-mail.

Jeg har nu sendt din leveringsbekræftelse, hvor du kan spore din ordre.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os igen!

Med venlig hilsen,

Emma

Elendig oplevelse

Bestiller min pakke i god tid så vi har den til juleaften. Får den ikke som aftalte, men bliver spammet med mails om at nu er den på vej, den er lige på trapperne osv. osv.

I SKAL IKKE HANDLE HER...

20. december 2024

Elendig firma

Elendig firma, der påstod pakken var i København, men i virkeligheden importerede det fra Kina. Undervejs sendte de adskillige mails uden trackingnummer på en pakke/julegave, der ikke kom før efter jul trods bestilling 14 dage før. Skrammel og himbug

19. december 2024