Danskebraetspil Anmeldelser 284

1,3

12 dage siden jeg bestilte Magnetskak og der er ingen information om levering. Men pengene er trukket på kontoen. Jeg skulle have tjekket Trustpilot inden jeg handlede på denne hjemmeside- det er en... Se mere

De kalder sig Danske Brætspil - runger virkelig hult når det er varer der kommer direkte fra Kina. Ordre for ordre, sendes afsted dernede fra. Intet lager i Danmark. Leveringstiden er 1 måned - hvis d... Se mere

1,3

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hvorfor tjekkede jeg ikke lige…

Hvorfor tjekkede jeg ikke lige Trustpilot først. Har bestilt en julegave den 10 Dec. Pengene blev selvfølgelig trukket med det samme. Den 22 Dec kommer der en mail om at pakken er sendt. Jamen Jubii, så når den jo nok frem til jul 2026.
Har sendt mail til kundeservice 2 gange, hvor jeg har bedt dem annulere ordren, inden den 22 Dec, der har intet svar været. Hold jer langt væk

10. december 2025

Siden er svindel

Siden er svindel, så lad vær med at købe derfra. Jeg mistede 199 kr og har hverken set eller hørt noget om pakken siden.
De svare ikke på mails. Og pakken kommer aldrig. Obs sælger de også kun én ting på hele hjemmesiden.

Man kan købe samme spil billigere i bog og ide :)

13. december 2025

Bestil aldrig igennem dem

Bestil aldrig igennem dem. Har aldrig oplevet noget lignende. Først skriver hende Emma at brætspillet er på vej, det er GLS der skal levere . Jeg får altid et sporingsnr, så jeg kan følge pakken, det er ikke sket her. Efter meget korrespondance skriver hun, om leveringen er afleveret hos naboen. Det er undersøgt . Nu vil hun have jeg skal kontakte distributør. Det er også undersøgt-Negativt Det er svindel og humbug det firma !!

25. september 2025

God men lang leveringstid

Mit magnetspil var som beskerevet, men leveringen var meget langvarig, jeg troede den skulle være en julegave men der gik længere tid. Jeg blev løbende orienteret om at den var afsendt, i København og jeg henvendte mig til support et par gange og fik svar om at den var på vej

24. december 2024

Det simpelthen et latterligt langt ude dårlig politisk…

Det simpelthen et latterligt langt ude firma. Prøvede at stoppe forsendelsen 1-1/2 uge før jeg fik det fordi jeg ikke kunne vente mere på det. Det var en gave. Det havde nok været 14 dage siden jeg bestilte. Men nej de ville sende det med det samme. Men ville aflyse nænej det var sendt. Ikke en skid det var. Der gik yderligere 1-1/2 uge før det kom. Skrev til dem hvordan jeg kunne sende retur. De ville have et billede af pakken. Skrev med en Emma. Og hun påstod pakken havde været åben. Sendte 5 billeder i alle mulige vinkler, og det var tydeligt den ikke havde været åben. Men Emme svarede bare at det var deres nye politik. At sige pakken havde været åben så skulle de ikke tage retur. Eddermame dårlig stil, håber at de blive lukket eller bliver forbudt. Ved det er ønsketænkning. Men ønsker dem det væreste tænkeligt. Tænk hvor mange penge de score på en ny politisk der hedder pakken har været åben. Det Fame fup...

11. april 2025

Jeg har fået min vare (magnetspil) i en…

Jeg har fået min vare (magnetspil) i en fin lille marineblå velour pose, hvorefter jeg fik hygget med at spille det, sammen med en veninde i går aftes.

De fire stjerner gives for en fin vare i ok kvalitet.
Den sidste stjerne gives ikke pga. en anelse forvirrende tracking og lang leveringstid.

19. marts 2025

Siden udgiver sig for at være dansk. Det er lyv.

Siden udgiver sig for at være dansk, men Sverige er også involveret foruden at varen sendes fra Kina og er flere uger undervejs. Der kom flere modsigende tracking-beskeder fra shopify.com og yuntrack.com. Den ene dag var varen i Kina, den næste dag i Padborg, for så igen at være i Kina og derefter Sverige, og alle beskeder lød "din vare er på vej" eller endog "din vare er leveret", skønt den ikke var kommet frem!

18. december 2024

Svindel

Firmaet er ikke dansk og markedsføre kun èt produkt, som de trækker pengene for med det samme, men som de aldrig afsender.
De lyver i deres mails og transportøren de nævner findes ikke i Danmark.
Fup og svindel

1. marts 2025

Fup og bedrag

Æv tror også jeg har dummet mig, bestilte i hvert fald en vare den 22/2 og pengene er trukket omgående, men ingen pakke på vej 🤨
Skrev og rykkede i går og fik en sang for de varme lande om st pakken er undervejs, men at de ikke kan sige hvornår den ankommer. Har heldigvis kun brugt kr. 199,- men alligevel - ikke i orden at man snyder og bedrager folk på denne måde 🤬

5. marts 2025

Ingen respons

Har forsøgt længe at komme i kontakt med dem. I første omgang kom der svar på mine mails men da jeg bad dem om at læse hvad jeg faktisk skrev og så svare på det jeg spurgte om holdt de op med at svare.

24. februar 2025

Fup og svinden

Fup, og svindel ……
Pengene er trukket ingen pakke og ingen svar på vores henvendelser……

Desværre kiggede vi ikke på trustpilot 🙄 trods vi selv skriver anmeldelser på siden 😂😂

2. februar 2025

Webshoppen har kun én vare

Webshoppen har kun én vare. Et magnetspil. Som sjovt nok ikke er et brætspil.
Spillet fungerer ok, som annonceret.
Leveringstiden var ca. 14 dage.

Firmaet er ikke dansk, på trods af det dansklydende navn.
Det er et svensk firma som ligger på en privat adresse, og varen sendes fra Kina.
De har helt undladt at oplyse noget som helst om firmaet på hjemmesiden, hvilket er et brud på EU's regler for webshops.
Det ser ud til at være et mand og kone firma, hvilket kan forklare hvorfor der ikke er helt styr på detaljerne.

Ifølge punktum.dk blev domænet www.danskebrætspil.dk oprettet 14.okt 2024 af
Fresnel Media AB (Samuel og Johanna)
Stengränd 6
178 40 EKERÖ
Sverige
+46 721825181

21. januar 2025

Fup firma

Det er først i dag - mandag den 10. februar 2025 - gået op for mig, at jeg er havnet i kløerne på et regulært Fup Firma. Jeg havde det dog så småt på fornemmelsen, at “noget” var helt galt, da jeg efter en alt for lang tids venten ikke modtog min bestilte og betalte vare - magnet-spillet.
Jeg tjekkede desværre ikke Trustpilot FØR jeg handlede med danskebraetspil.com, og det fortryder jeg inderligt i dag.
Men som man siger: af skade bliver man klog.
Og det er jeg blevet. Derfor advarer jeg nu andre mod at handle med firmaet.
Og det irriterer mig, at jeg/man er tvunget til at give firmaet 1 stjerne i Trustpilot for at kunne lave en anmeldelse af firmaet.
Den eneste anmeldelse dette firma rettelig burde have er: en politianmeldelse for bedrageri/svindel.
Torben

10. februar 2025

Svindelfirma

Samme oplevelse som mange andre. Bestilte spil i starten af december; penge blev trukket med det samme, men spillene er aldrig dukket op. Til gengæld en mail, som bad om min mening m.h.t. spillene 🤣
Nu husker jeg fremover at baggrundstjekke firmaer, inden jeg køber!

30. december 2024