Dansk Erhvervs Transport Anmeldelser 17

3,2

3,2

Middel

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales! Vi har været super glade for hjæpen med flytningen. De var effektive, smilende, humoristiske og der var god service. Der blev knoklet på, til opgaven var løst 👍.

4. marts 2025

Fem Stjerner til Dansk Erhvervs Transport!

Jeg har haft en fremragende oplevelse med Dansk Erhvervs Transport. De leverer en pålidelig, effektiv service, og deres professionelle team er altid punktlige og venlige. Priserne er konkurrencedygtige, og kvaliteten er i top. Jeg kan varmt anbefale dem!

20. oktober 2023

Chikane på motorvejen i myldretid

Alle kender den her intimiderende fornemmelse af at have en stor varevogn 2 meter bag dig i tæt trafik i 4. spor på motorvejen. Særligt når han presser. Og presser. Og lige presser lidt mere, trods tæt trafik fredag eftermiddag kl 15.43 på den sydgående motorvej fra København. Jeg arbejder i den anden ene af ligningen; nemlig når ulykken opstår og folk har brug for assistance fra vores ambulancer. Derfor er det rigtigt ærgerligt, at professionelle chauffører (må man formode) finder det passende at chikanere de forankørende biler. Øv. Af anmeldelserne fremgår det, at Dansk Erhvervs Transport tilsyneladende har et stort problem med at udvise hensyn i trafikken og følge trafikale regler. Giv dine folk et kursus i bremselængder og trafiksikkerhed.

NB. Jeg har billeddokumentation.

7. oktober 2022

Dansk erhvervs transport er noget jeg…

Dansk erhvervs transport er noget jeg helt klart kan anbefale får handlet med dem flere gange og hver gang har det været en service i top klasse søde rare og smilende chauffører som efter min mening yder 10% mere for at gøre kunden glad

15. maj 2019

Pålidelige chauffører

Pålidelige chauffører, der leverer med god service. Velorganiseret direktører der sørger for den bedste levering til tiden, på trods af sene udmeldinger.
Jeg ville bestemt få fragtet af dem igen

15. maj 2019

Har nu to gange på Helsingørmotorvejen…

Har nu to gange på Helsingørmotorvejen omkring Nærum nordgående, sidst 25-4-2019, kl. 08:30, oplevet total hensynsløs kørsel, med fare for andres liv og lemmer. Jeg tænker det er den samme chauffør, da der næppe er to der kører så sindssygt. Ærgeligt der ikke var en patruljevogn tilstede. Jeg vil anbefale direktøren for Dansk erhvervs transport at tage en alvorlig snak med sin ansatte, tid og sted står beskrevet her.

J. Olsen.

25. april 2019

Har kun haft positiv oplevelse med …

Har kun haft positiv oplevelse med Dansk Erhvervs Transport.
Det kan godt være der kommer negativ anmeldelser på kørsel, men det skal der til siges at det er jo ikke kun Dansk Erhvervs Transport der køre på vejene, der andre bilister som køre endnu være, det kan jeg da skrive under på, men de har jo ikke reklamer på deres biler så dem kan man jo ikke klage over, men selvfølgelig skal de ikke køre op på fortorvet og meget andet.
Det er søde og rare chauffør.

6. oktober 2017

Livsfarlig kørsel

Jeg og min lille søn (som sad i barnevogn) har lige været tæt på at blive kørt ned i et fodgængerfelt af en af jeres chauffører som kørte over for rødt efter at have overhalet en lovlydig bilist indenom gennem en busbane!

3. juni 2017

Usympatiske og dårlig opførsel.

Chauffør var skyld i uheld på motorvej, det er der ingen tvivl om. (Både vidne og film beviser det.) Den person jeg talte med hos jer, mente at jeg legede politibetjent og selv var skyld i uheldet.
Jeg kontaktede jer for at få hjælp til oplysninger på føreren af bilen, hvilket han har pligt til at oplyse ved uheld, men det ville han ikke. Han var lige så usympatisk som ham i telefonen.

26. januar 2017

Er dette din virksomhed?