Jeg har brugt Anders som mek i over 20…
Jeg har brugt Anders som mek i over 20 år.Har handlet både biler,motorcykler og scooter i samtlige år,og har aldrig oplevet dygtigere mek,ærlig,flittig og dygtig. Jeg kan kun anbefale ham til alle.
Helt igennem en fair og proper bil handler. Flink og imødekommende. Skiftede endda olie og oliefelter uden beregning 14 dage efter køb.
Har haft et rigtig godt køb hos Rolf..
Super fin service, god bil til prisen og 6. Mdr. garanti... jeg har intet at klage over
Fik skiftet oliefilter og olie i januar 2020. Opdager så ved dækskift at der mangler olie, hvilket han benægter. Kan ikke få et stempel for det og kører forgæves til Allerød for at få mit stempel flere gange. Rolf svarer ikke sin telefon, med mindre jeg ringer fra numre han ikke kender. VIL ALDRIG BRUGE HAM IGEN!!!
Dansk Bilsalg i Allerød v/ Rolf Graae Jørgensen:
Købte en Toyota landcruiser den 3/2-18. Allerede da vi hentede den på en opbevaringsplads, kommenteret min mand, at han syntes den røg lidt rigeligt. Det blev bagataliseret, og vi kørte hjem med bilen, kæmpe fejl. Allerede 5/2 skriver vi til sælger, har mistanke om at turbo og andet er defekt. Vi aftaler at sælger skal komme forbi os to gange, men sker ikke.
Vi aftaler bilen skal til sælger, og 14/2 stiller vi bilen ud for afhentningsstedet. I mellemtiden har vi fundet omkring 13 punkter med defekter på bilen, men ingen respons fra sælger. Al korrespondance foregår via mail og SMS pga dokumentation. Sumogsummarum bliver, at vi indbringer sagen til Ankenævnet for biler 2/3, og først da sagen skal til behandling i nævnet 9/5, hvor dom vil blive afsagt, og kr. 19.000 plus moms vil blive tillagt i omkostning til sælger, kommer der besked fra sælger 7/5, at han har tilbagebetalt hele købsprisen til os. Altså 2 måneder hvor sælger har haft bil og penge. Meget utroværdig sælger, der hele vejen igennem først reagere i tretne time. Nu ser vi, at han har bilen til salg igen, dog til kr. 8.000 mere, end vi gav - så måske der er lavet lidt på bilen? Endvidere var bilen synet 31/1-18, hvilket under normale forhold ikke ville kunne lade sig gøre, med den meget sorte røg, der kom ud af udstødning samt nogle af de andre defekter, vi har påpeget.