Det er virkelig dårlig stil, at de lader en fuldt funktionel hjemmeside køre videre og spilde folks tid, når firmaet reelt er lukket ned og åbenbart gået konkurs.

Det må være en joke af fører en hjemmeside hvor man ikke kan betale!! Jeg har skrevet 2 e-mails som ikke bliver leveret. Jeg har ringet på 2 numre til firmaet! Ingen svar!! Så lad være at købe noge... Se mere

Bestilte mandag. Fik samme aften besked fra Burd at de havde pakken registreret men ikke modtaget den. Onsdag er pengene trukket, jeg skriver mail til kundeservice som siger normalt 1times besvarels... Se mere

Opdatering efter henvendelse fra danmad er der fundet en løsning på de produkter der er nævnt og der er kommet nye der ikke er for gamle. Fin kommunikation fra deres side 2 ud af 11 vare var udl... Se mere

1. Asiatisk købmand
  2. Chokoladebutik
  3. Købmand
  4. Juicebar
  5. Sodavandsbutik
  6. Tebutik

Danmad startede sin aktivitet som en grossælger i Danmark men har nu taget et nyt skridt i retning af at sælge kvalitetsprodukter direkte til kunderne, hvorfor vi som sælgere har markedets billigste og bedste priser. Vi er en virksomhed, der importerer og sælger forskellige fødevarer fra hele verden. Vi arbejder hårdt på at have de bedste produkter til overkommelige priser, så vores kunder kan smage og opleve de forskellige fødevareprodukter i forskellige kulturer. Vores motto er: "God kvalitet til rimelige priser og direkte distribution til vores kunder".

2,1

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,1

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, man får besked om ordre og pakke hele vejen igennem, fornuftige priser

2. marts 2023

Hej Tina

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de stjerner, det sætter vi stor pris på!
Det er dejligt at høre, at du er glad for serviceniceauet.

Danmad

Hurtig levering, super god indpakning

27. februar 2023

Hej Lan

Tusinde tak for din fine anmeldelse.

Danmad

De sendte mig de forkerte varer og har…

De sendte mig de forkerte varer og har ikke siden svaret mig, når jeg har henvendt mig til dem for at påpege fejlen.

12. februar 2023

Hej Ida

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse med os.

Du får dine penge tilbage, og vi beklager meget det forsinkede svar fra os.

Danmad

God kundeservice og hurtig levering

Super fint udvalg inde på hjemmesiden. Leveringen kom indenfor to dage, men der manglede desværre en bestilt vare. Jeg ringede ind til Danmad, hvor jeg fik fat i en venlig medarbejder, som beklagede og oplyste, at varen var udgået. Pengene for varen blev refunderet med det samme, og jeg modtog dem 1-2 bankdage efter.

18. januar 2023

Hej Serena

Tak for din anmeldelse!

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har været i kotnakt med en dygtig medarbejder :)

Verdens hurtigste levering

Jeg bestilte varerne om formiddagen og fik dem leveret til aften. Det kan vist ikke gøres hurtigere .... Er i øvrigt rigtig godt tilfreds med alle de varer, jeg har fået :-) Bare ærgerligt at I ikke har Amerikansk Pandekage Mix længere ....

21. februar 2023

Hej Lise

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du finder vores leveringstid tilfredsstillende. Vi prøver at få igen, men desværre vi har ikke lykkes inden nu.

Jeg håber at du bliver glad for dit køb :)

Danmad kan anbefales

Jeg er super glad for at handle hos Danmad. De har mange spændende varer og til rimelig priser. Sidst jeg bestilte havde jeg min ordre dagen efter.. Eneste minus ved Danmad er, at de ikke er gode til at kommunikere via mail/sms, man får ikke rigtig nogen respons.

22. februar 2023

Hej Maria

Tak for din anmeldelse!

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi virkelig glad for, jeg håber du blev glad for det du har bestilt.

Vi beklager forsinkelsen i besvarelsen. Vores arbejdsbyrde er steget, og derfor er vi virkelig overraskede.

Godt udvagl

Godt udvagl, gode priser og hurtig levering

13. februar 2023

Hej Jess

Danmad

Allerede få dage efter bestilling af varerne modtog jeg min pakke, med den fulde ordre. Handler der gerne igen.

15. februar 2023

Hej Dorte

Hurtig levering!!

Hurtig levering, og mange forskellige ting og vælge! Fedt udvalg!

16. februar 2023

Hej Juggi

Sikke en dejlig anmeldelse at få, det skal du have tusinde tak for!

Danmad

Danmad er et overflødighedshorn af gode…

Danmad er et overflødighedshorn af gode sager fra Østen - imponerende udvalg af nudler, som er min go-to food i en travl sygeplejerskehverdag, på lange bilture og når jeg har lyst, fordi det smager så godt

17. februar 2023

Hej Trine

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er vi bare super glade for at modtage din ros.

Lidt blandet oplevelse

Levering var jo hurtig 🙂 Få dage efter var pakken hos købmand 👍

Men…
Har modtaget varer m. ganske kort holdbarhed 🤯😳 en af varerne mindre end 2,5 måneder (til 07.05.2023, når jeg fik bestilt 10 stk., for mening var at den skulle nydes i løbet af nogle måneders tid… Anden vare, frem til jun.2023, købt 8 stk) 😩

Mener at varerne burde være i orden i allermindst halv års tid !!!
Ved kortere holdbarhed, skulle de m. nedsatte priser plus oplyse om maks. gyldig dato

16. februar 2023

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering, bestilte søndag og havde det allerede tirsdag formiddag. Bortset fra at jeg bestilte Kikkoman den røde "alm saltet", og fik den grønne med mindre salt, så var alt andet som det skulle være. Tak igen for hurtig levering. Kan varmt anbefales.

Tak for svaret Danmad🤗det gør ikke noget, jeg har allerede taget hul på den. For meget salt er også skidt, så måske er det slet ikke så tosset at prøve en med mindre salt😅men tak for svar og service den må siges at være i top. Så jeg vil da fortsætte med at handle hos Jer og anbefale Jer til andre.

14. februar 2023

Hej Aisha

Tak for din anmeldelse!
Jeg er super ked af at du har fået den forkert Kikkoman. Det er selvfølgelig ikke i orden. Vi vil rigtig gerne forebygge disse ting.

Vi kan sagtens sende til dig den røde Kikkoman.

Spændende produkter

Mange lækre varer til absolut rimelige priser. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

13. februar 2023

Hej Pia

Tak for din anmeldelse!

Hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en rigtig god og tilfredsstillende oplevelse hos os.

Danmad

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter, men de havde nok været lidt for hurtige da de pakkede nogle af mine nudler var mere knust en normalt.

1. februar 2023

Hej Anna

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse med os.

Jeg vil rigtig gerne undersøge det videre, og jeg har derfor sendt dig en mail.

Danmad

Jeg købte for over 300 kr.

Jeg købte for over 300 kr en af mine vare var beskadiget der var væske i og det gik ud over alle de andre vare varen med hul i var uspiselig da jeg ikke ved hvor længe der har været hul i og hvad den har været i kontakt med. Det skyldes dårlig indpakning fra firmaets side og dårlig håndtering fra PostNord.

3. februar 2023

Hej Karoline

Tak for din anmeldelse! Vi er meget kede af, at du havde en dårlig oplevelse med os.

Vi har sendt dig en ny pakke, vi håber du er glad.

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto