Det er virkelig dårlig stil, at de lader en fuldt funktionel hjemmeside køre videre og spilde folks tid, når firmaet reelt er lukket ned og åbenbart gået konkurs.

Det må være en joke af fører en hjemmeside hvor man ikke kan betale!! Jeg har skrevet 2 e-mails som ikke bliver leveret. Jeg har ringet på 2 numre til firmaet! Ingen svar!! Så lad være at købe noge... Se mere

Bestilte mandag. Fik samme aften besked fra Burd at de havde pakken registreret men ikke modtaget den. Onsdag er pengene trukket, jeg skriver mail til kundeservice som siger normalt 1times besvarels... Se mere

Opdatering efter henvendelse fra danmad er der fundet en løsning på de produkter der er nævnt og der er kommet nye der ikke er for gamle. Fin kommunikation fra deres side 2 ud af 11 vare var udl... Se mere

1. Asiatisk købmand
  2. Chokoladebutik
  3. Købmand
  4. Juicebar
  5. Sodavandsbutik
  6. Tebutik

Danmad startede sin aktivitet som en grossælger i Danmark men har nu taget et nyt skridt i retning af at sælge kvalitetsprodukter direkte til kunderne, hvorfor vi som sælgere har markedets billigste og bedste priser. Vi er en virksomhed, der importerer og sælger forskellige fødevarer fra hele verden. Vi arbejder hårdt på at have de bedste produkter til overkommelige priser, så vores kunder kan smage og opleve de forskellige fødevareprodukter i forskellige kulturer. Vores motto er: "God kvalitet til rimelige priser og direkte distribution til vores kunder".

2,1

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,1

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt og hurtigt

Hurtig levering og god service!

Udvalget af produkter er fantastisk.

14. april 2023

Hej Maria

Mange tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

fedt sted at købe ind

Kæmpe udvalg, dejlige priser og hurtig levering. Intet at sætte finger på!!!
Vh jeres fast kunde:-)

11. april 2023

Hej Rafal

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord!

Hvor dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med os.

Danmad

Hurtig levering desværre var der mange…

Hurtig levering desværre var der mange varer der var udsolgt men forhåbentlig kommer varerne igen

4. april 2023

Hej Robert

Vi arbejder på at få flere produkter tilgængelige på hjemmesiden så hurtigt som muligt.

Hurtig levering, men………

4 stjerner, hurtig til at sende, jeg går ikke ud fra, at det var jer, der havde trykket kassen, så låget på karryen var røget af, lidt trist at den søde soja, ikke var sød soja, men Alm. Soja, etiketten lignede den på sød soja.
Fred være med det, i for en chance til
Fine priser og godt udvalg

29. marts 2023

Hej Steffen

I forhold til din ordre, har vi sendt dig en mail.

Danmad

Hurtig levering og fine varer

Hurtig levering og fine varer. Mine drenge glæder sig til at prøve en masse anderledes produkter - det bliver sjovt at test-smage dem! Tak for god service.

5. april 2023

Hej Nadja

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse og de 5-stjerner, det sætter vi stor pris på!

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. og en hjælpsom kundeservice. hurtig problemløsning. Fik penge på udsolgt vare efter ca. 3 dage. ordre nr. 52740. Kæmpe udvalg, var et par problemer, som i mine øjne kan ikke undgås, men problemer var løst på et par dage. Så alt i alt, efter sådan en behandling, så er det ikke sidste gang, jeg handler der! Tak!

25. marts 2023

Hej loana

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg bestilte lidt forskelligt den 26

Jeg bestilte lidt forskelligt den 26. februar og det gik fint. De kontaktede mig om mandagen fordi det ene produkt var udsolgt og vi fandt et andet der lignede.
Pakken blev desværre så væk i posten men de sendte hurtigt en ny.

26. februar 2023

Hej Connie

Jeg er glad for at høre, at du er glad for os og har gode oplevelser

Jeg bestilte lidt forskelligt 26

Jeg bestilte lidt forskelligt 26. feb jeg blev hurtigt kontaktet da den ene ting ikke var på lager. Og vi fandt en løsning med et lign. produkt.
Post Nord fik så smidt pakken væk men de sendte mig hurtig en ny så kun ros her fra.

26. februar 2023

Hej Connie

Perfekt

Kommer altid super hurtigt og der er aldrig fejl i leveringerne eller skade på varerne!

20. marts 2023

Hej Tanja

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse.

Danmad

Altid god service og virkelig hurtigt…

Altid god service og virkelig hurtig levering! De skuffer aldrig, kan varmt anbefales!

16. marts 2023

Hej Somen

Tusinde tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, hvordan du har haft en god oplevelse ift. vores service.

Danmad

Jeg skulle købe en Panang paste og en…

Jeg skulle købe en Panang paste og en god kollega Jess henviste til Danmad. Jess er gift med en Thailænder og jeg tager hans henvisninger som Orakel bud :-)
Desværre er Panang ikke på lager - tolker det som at, der er stor efterspørgelse og den så er god - men Jess trådte igen til og anbefalede en anden curry paste og den sad også lige i skabet.
Derudover havde jeg kontakt med Danmad og begge 2 jeg talte med var yderst serviceminded og søde.
Jeg har fundet min nye Asian Pusher :-)

14. marts 2023

Hej Patrick

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de 5-stjerner, det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for at læse, at du godt tilfreds med os og at du synes, at vi er flinke og hjælpsomme :)

Hurtigt levering

Hurtigt levering, praktisk indpakket. Der kræses ikke for detaljerne, hverken på hjemmesiden eller i pakken.. Men bestilling indholdte glasflasker, some all var forsvarligt indpakket, så det var jo udmærket.

14. marts 2023

Hej Mette

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de stjerner, det sætter vi stor pris på!

Jeg er glad for at læse, at du synes, at det er nemt at købe hos os.

Danmad

Ingen kontrol med afsendte varer

Jeg bestilte 2 beholdere med ingefær pulver som skulle være hermetisk lukket, desværre sad folien helt løs og indholdet er ikke egnet til indtagelse. Jeg burde sende det tilbage, men jeg tager tabet som lektion og handler ikke hos Danmad igen

7. marts 2023

Hej ROSKOSZ

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse med os.

Jeg vil rigtig gerne undersøge det videre, og derfor kan du sende en mail til os: info@danmad.dk.

Danmad

Hurtig levering og rigtig gode…

Hurtig levering og rigtig gode produkter. Helt tilfreds

11. marts 2023

Hej Diana

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du er super tilfreds med os :)

Fantastisk og hurtig

Fantastisk og dejlig at handle hos Danmad. Levering er hurtig og prisen er rimelig god. Jeg er rigtig rigtig glad for Danmad og jeg håber at de forsat med deres gode service. Tak.

6. marts 2023

Hej J Hansen

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de stjerner, det sætter vi stor pris på!

Det er dejligt at høre, at du er glad for serviceniceauet.

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto