Danielsteffensen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 49 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at personalet er utrolig støttende, yderst professionelle og altid står klar til at hjælpe med enhver udfordring undervejs. Forbrugerne oplever desuden, at de personlige træningsplaner er særdeles overskuelige, gennemtænkte og fuldstændig skræddersyet til individuelle behov. Dog nævnte nogle personer, at man selv skal være helt klar til at lægge en stor indsats, og enkelte måtte stoppe forløbet på grund af uforudsete personlige årsager. Folk nævnte desuden også, at forløbet kræver et vedholdende og stærkt engagement samt hårdt arbejde for at opnå de ønskede langsigtede resultater.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet og beskriver dem som yderst kompetente, professionelle og... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og roser den vanvittigt hurtige respons og den store... Se mere

User experience

Kunder havde en utrolig positiv oplevelse med user_experience under deres coachingforløb. Forbrugere... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice og føler sig mødt med stor forståelse og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Daniel er en fantastisk coach, som virkelig har levet op til de behov og forventninger, jeg havde til et coachingforløb. Jeg har fået en masse gode råd og værktøjer med mig inden for både træning... Se mere

Jeg har været i et forløb med Daniel i lidt over 7 måneder, forløbet har givet mig selvtillid og mod til at tage ind i fitness uden at bekymre mig over om jeg hører til. Med den rigtige kost og en tr... Se mere

Virkelig velorganiserede og overskuelige planer. Har givet virkelig gode resultater uden jeg har følt mig presset til at yde nogle ekstremer for at nå mine mål. Derudover er der en fantastisk energi... Se mere

Et super givende coachingforløb! Jeg har fået større klarhed, mere ro, nye perspektiver og klare konkrete redskaber/værktøjer, jeg faktisk bruger/kan bruge i hverdagen. Det har givet mig kæmpe mod... Se mere

1. Personlig træner
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Fitnesscenter
  4. Fitnessundervisning
  5. Life coach
  6. Personlig træner for kvinder

Jeg hjælper mennesker til at få et bedre forhold til deres krop, blive stærkere og få et afslappet forhold til mad. Vi arbejder sammen med dine vaner og ser på de udfordringer, som du står overfor, hvor vi herefter gør det helt konkret hvilke handlinger du skal tage for at komme i mål. Vores tilgang er i øjenhøjde og møder mennesket i øjenhøjde. Skaber en god struktur inden for bevægelse, madro og sit eget spejlbillede. Alt er individuelt tilpasset og du bliver løbende holdt accountable på at vi får dig i mål.

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Yderst kompetent og humørglad coach!

Jeg har i en periode på 3 måneder trænet fast med Daniel 2 gange om ugen, og det har været min største fornøjelse at bruge min tid sammen med ham. Utrolig glad, motiverende og åben person med stor faglig viden og kvalitet bag ham. Kan helt klart anbefales til enhver!

21. november 2021

Vælg dygtigste Daniel!!

Daniel er den sødeste, sjoveste og dygtigste træner du kan drømme om! Det var træninger man virkelig så frem til og som man fik meget ud af- super fedt træner/klient forhold! Kæmpe anbefaling herfra🙏🏻

4. februar 2021

Den bedste træner på markedet! :)

Ved at have Daniel som træner, har jeg lært mere om migselv, mine svagheder og bestemt også mine styrker!
Jeg har haft et forløb på lige over 6 mdr, med træninger 2 gange om ugen - hvilket har fungeret SÅ godt for mig.
Jeg er gået fra, ikke at vide hvordan man skal tage i et fitness center, til at flække 120 kilo i dødløft!

Daniel er ekstremt dygtig i sit fag, og interessere sig for de mennesker han træner og arbejder sammen med, hvilket også bare kan mærkes.
Der er ingen fordomme, ingen negativitet - bare hardcore hygge og hård træning.
10/10 kan anbefales !!☺️

7. juli 2020

God træning med højt humør

Vi har været super glade for vores personlige træningsforløb med Daniel. Han er motiverende, god til at få en til at yde optimalt, ligesom han er professionel og har styr på teknikken i de forskellige øvelser.
Vi er vilde med, at Daniel altid smiler, har glimt i øjet og bruger sin humor i træningen.
Vi anbefaler at vælge Daniel, hvis man har brug for et kærligt spark i måsen.

21. januar 2020

Klasse Coach !

Daniel er god til at presse dig, holde fokus og det bedste af det hele, holde humøret højt. Kanondygtig træner!
Kan varmt anbefales :)

20. december 2019

Dygtig træner

Daniel er en skøn træner, der har hjulpet mig gennem et længere forløb, han har inspireret mig til nye øvelser, og givet mig glæde ved at træne. Han er en dygtig træner og kan klart anbefalde et forløb hos ham. Han var forstående omkring mine mål og enormt engageret i vores træning. En smadder sød fyr, der altid er i godt humør.

12. december 2019

Fremragende personlig træner

Efter af have afsluttet et 3 måneders forløb hos Daniel kan jeg kun give ham mine varmeste anbefalinger.
Daniel er yderst professionel og hyggelig at arbejde med.
Til at starte med snakkede vi grundigt om hvad jeg gerne ville og vi satte derefter sammen nogle mål op. Jeg nåede alle målene, noget jeg til at starte med ikke var sikker på jeg kunne opnå.

17. oktober 2019

Daniel er den bedste personligetræner…

Daniel er den bedste personligetræner man kan få. Han er god til at lave personligetrænertimerne sjove, også selvom det er hårdt. Han er super god til at lave en tilpasset træning til den individuelle person. Kan klart anbefale Daniel, 5 stjerner her fra :)

7. oktober 2019

Daniel er en supergod personlig træner

Daniel er en supergod personlig træner, der med den rette kombination af venligt pres og opmuntring får en til liiiige at yde lidt mere end man selv troede man kunne. Han er god til at lægge realistiske trænings programmer for en, og kan absolut anbefales som personlig træner

28. september 2019

Sød, smilende og benhård :-)

Jeg har haft 3 gange personlig træning med Daniel. Man opdager først 2 dage efter hvor hårdt det er. Mens Daniel smiler venligt, bliver man uden at opdage det, presset til sit yderste. Tak fordi du pressede mig.

18. september 2019

Fokus

Daniel er god til at lytte og sætte sig ind i, hvad ens ønsker er.
Holder fokus, hjælper og følger op på mål mm.
Har givet mig råd og vejledning i forhold til kommende personlige mål.
Kan anbefales 😊

5. september 2019

Super god og lærerig oplevelse!

Super god og lærerig oplevelse!
Man får altid hurtigt svar fra Daniel som er en rigtig god træner der ser dig som en person og ikke bare klient - følte mig aldrig overflødig. Fik masser åbenbaringer på trods af jeg troede, at jeg havde godt styr på tingene og på trods af jeg havde et kort forløb. Ikke alene det, jeg fik også grinet meget! Stærkt anbefalet herfra.

21. august 2019