Danielsteffensen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 49 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at personalet er utrolig støttende, yderst professionelle og altid står klar til at hjælpe med enhver udfordring undervejs. Forbrugerne oplever desuden, at de personlige træningsplaner er særdeles overskuelige, gennemtænkte og fuldstændig skræddersyet til individuelle behov. Dog nævnte nogle personer, at man selv skal være helt klar til at lægge en stor indsats, og enkelte måtte stoppe forløbet på grund af uforudsete personlige årsager. Folk nævnte desuden også, at forløbet kræver et vedholdende og stærkt engagement samt hårdt arbejde for at opnå de ønskede langsigtede resultater.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet og beskriver dem som yderst kompetente, professionelle og... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og roser den vanvittigt hurtige respons og den store... Se mere

User experience

Kunder havde en utrolig positiv oplevelse med user_experience under deres coachingforløb. Forbrugere... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice og føler sig mødt med stor forståelse og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Daniel er en fantastisk coach, som virkelig har levet op til de behov og forventninger, jeg havde til et coachingforløb. Jeg har fået en masse gode råd og værktøjer med mig inden for både træning... Se mere

Jeg har været i et forløb med Daniel i lidt over 7 måneder, forløbet har givet mig selvtillid og mod til at tage ind i fitness uden at bekymre mig over om jeg hører til. Med den rigtige kost og en tr... Se mere

Virkelig velorganiserede og overskuelige planer. Har givet virkelig gode resultater uden jeg har følt mig presset til at yde nogle ekstremer for at nå mine mål. Derudover er der en fantastisk energi... Se mere

Et super givende coachingforløb! Jeg har fået større klarhed, mere ro, nye perspektiver og klare konkrete redskaber/værktøjer, jeg faktisk bruger/kan bruge i hverdagen. Det har givet mig kæmpe mod... Se mere

1. Personlig træner
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Fitnesscenter
  4. Fitnessundervisning
  5. Life coach
  6. Personlig træner for kvinder

Jeg hjælper mennesker til at få et bedre forhold til deres krop, blive stærkere og få et afslappet forhold til mad. Vi arbejder sammen med dine vaner og ser på de udfordringer, som du står overfor, hvor vi herefter gør det helt konkret hvilke handlinger du skal tage for at komme i mål. Vores tilgang er i øjenhøjde og møder mennesket i øjenhøjde. Skaber en god struktur inden for bevægelse, madro og sit eget spejlbillede. Alt er individuelt tilpasset og du bliver løbende holdt accountable på at vi får dig i mål.

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

100 procent støtte og god energi

Jeg havde selv godt styr på træningen, men manglede struktur og da jeg begyndte at indføre struktur og jeg fik det kombineret med en den rigtige kost, der begyndte jeg virkeligt at se resultater. Hver gang der var det mindste fik jeg altid svar, så jeg kunne blive holdt på sporet. Jeg gik fra at kunne bænke 70 kg i pr. sæt til at komme op på 95 på 3-4 måneder. Gjorde også jeg fik viden til at forsætte på egen hånd efterfølgende

4. februar 2026

6 måneders forløb

Jeg har haft et godt 6 måneders coachingforløb hos Daniel Steffensen, hvor jeg primært har været i kontakt med Emilia. Da jeg startede, var mit mål at blive mere selvsikker og opbygge mere styrke og det har forløbet i høj grad hjulpet mig med.

Allerede efter ca. 1 måned blev jeg helt opslugt af løb, som blev en fast del af mit træningsprogram og det har givet mig både motivation og træningsglæde.

Daniel og resten af teamet har været enormt støttende og motiverende gennem hele forløbet og altid hurtige til at svare, hvis jeg havde spørgsmål. Jeg har følt mig set og taget seriøst hele vejen igennem og jeg kan klart anbefale forløbet til andre, der ønsker både fysisk og mental udvikling

29. januar 2026

Besvarelse fra Danielsteffensen

Tak for din gode energi hele vejen igennem! Virkelig et flot resultat du har fået, kæmpe codo til dig!

Jeg har været i et forløb hos Daniel

Jeg har været i et forløb hos Daniel, og det er uden tvivl det bedste, jeg har gjort for mig selv i flere år 💪🏼

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har fået enorm hjælp og støtte, og hver gang noget har været svært eller udfordrende, er der blevet bakket op, rådgivet og heppet på mig.

Skulle jeg vælge igen, ville jeg til hver en tid vælge Daniel 💪🏼

27. januar 2026

Besvarelse fra Danielsteffensen

Kæmpe tak for din anmeldelse Simone! Bliv ved med at give den gas herfra :D Du er altid velkommen en anden gang.

Kost og træningsforløb i 100 dage! 5 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har været i et kost og træningsforløb hos Daniel i lidt over 3 måneder, og jeg kan ærligt sige, at det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Allerede fra begyndelsen følte jeg mig set, hørt og forstået, ikke bare som “en klient”, men som et helt menneske med et liv ved siden af træning og kost.
Daniels energi taler helt for sig selv og bare fantastisk!

Noget af det, jeg har sat allermest pris på, er forståelsen undervejs. Jeg har stadig kunnet leve mit liv normalt med veninder, venner, familie, festivaler og andre arrangementer, uden dårlig samvittighed eller følelsen af at “fejle”. Forløbet har været realistisk og fleksibelt, og det har gjort en kæmpe forskel for min motivation og glæde ved processen.

Jeg har også fået rigtig god hjælp fra Daniels ansatte, Morten, som er et virkelig dejligt og forstående menneske. Jeg har altid følt, at der var plads til spørgsmål, rettelser og justeringer, det har både været i forhold til kost og træningsprogram. Hvis noget ikke føltes rigtigt, eller hvis mit behov ændrede sig undervejs, blev der lyttet og tilpasset, uden pres.

Derudover har mine PT-træninger med Daniel været enormt værdifulde. Her har jeg fået styr på min teknik og form i øvelserne, hvilket har givet mig meget mere selvtillid i træningen og en følelse af, at jeg gør tingene rigtigt.

Mit vigtigste mål med forløbet var egentlig bare at blive glad i min krop, og det er jeg virkelig godt på vej til. Daniel og hans team har været det helt rigtige skub for mig, og det hele er sket på en naturlig, sund og bæredygtig måde, som jeg faktisk kan se mig selv fortsætte med.

Jeg kan varmt anbefale Daniel og hans team til alle, der ønsker et forløb med både faglighed, forståelse og have MIG i fokus.

31. oktober 2025

Besvarelse fra Danielsteffensen

Man må ikke bande, men hold nu K*** hvor bliver jeg glad for at læse din oplevelse af dit forløb hos os Caro :-)

Det har været en sand fornøjelse at arbejde med dig og mange tak for tilliden du har haft til mig og mit team!

Rigtig god vind herfra

Kæmpe anbefaling!

Jeg har haft et 5-måneders forløb hos Daniel. Jeg kan kun anbefale at starte et forløb hos ham! Hans team har verdens fedeste energi, som kun smitter af. En masse hjælp gennem kost og træning. Jeg har opnået et mega fedt resultat, og hans hjælp har været en gave værd. 5 ud af 5 stjerner⭐️kæmpe anbefaling herfra.

21. januar 2026

Besvarelse fra Danielsteffensen

Det har været en ligeså stor fornøjelse at arbejde med dig Emma. Vores afsluttende snak og se hvordan smilet strålede ud af dig, det har været en kæmpe fornøjelse!

Tak for tilliden og rigtig god vind herfra! :-)

Mere end bare et vægttabsforløb

Jeg kan ikke takke Daniel og resten af teamet nok, for deres fantastiske støtte de har givet på min vægttabsrejse.

Selvom jeg har været nødt til at trykke på pauseknappen (personlige årsager), er jeg ikke i tvivl.. Jeg er nået meget længere, end jeg nogensinde ville have gjort uden dem.

Deres tilgang er helt unik. De møder én med et gåpåmod, et overskud og en rummelighed, som man sjældent finder.

Daniel, tak for din utrolige forståelse og dit evige gåpåmod. Selvom jeg har følt skam eller er blevet rørt over ting undervejs, har du været imødekommende og lyttende. Man mærker tydeligt, at du brænder for det, du laver.

Emilia, du har været min klippe. Tak fordi du har set mig "uden filter" og har bevaret din positive vinkel og dit enorme gåpåmod (selv når tingene var svære). Du har mindet mig om ikke at glemme mig selv, når livet slog krøller.

Hos dette team er man ikke bare et nummer i rækken. De ser hele mennesket bag vægttabet, og deres energi er smittende.

Jeg vender helt sikkert retur, når der er mere ro på hjemmefronten.

Men hvis du leder efter et sted, hvor der er plads til at være sårbar, og hvor du får professionel støtte med hjertet på rette sted, så er det her, du skal gå hen!

De varmeste anbefalinger herfra 🙏🏻

19. januar 2026

Kære "AM" ;-)

Du har gjort det ekstraordinært og det kan du takke dig selv for. Vi har guidet dig og du har taget det til dig. Så tak for din tillid og giv den gas fremover!

Daniel Steffensen

Hos Daniel Steffensen er der virkelig samlet et fantastisk team, som ser dig som det menneske, du er, og som lytter oprigtigt til dine ønsker og behov. De møder dig på en helt igennem fantastisk og nærværende måde gennem hele forløbet – uanset hvad der opstår undervejs.

Selv da jeg blev akut skadet midt i forløbet, stod de klar med nye fokuspunkter og alternative veje, så jeg stadig kunne udvikle mig og holde motivationen oppe. Det gør en kæmpe forskel, at man ikke bare bliver efterladt til at lave det samme igen og igen, men at der hele tiden bliver tænkt fremad og tilpasset.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Et professionelt, støttende og menneskeligt team, der virkelig vil én det bedste.🤩✨

14. juli 2025

Besvarelse fra Danielsteffensen

Tak for et mega godt forløb Emma! :-)

Giv den gas herfra!

Fantastisk coach!

Jeg har gennemført et coachforløb hos Daniel Steffensen, hvor Emilia også har været tilknyttet – og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Mit primære mål var at blive smertefri efter fire knæoperationer (senest for tre år siden), og samtidig få opbygget gode rutiner, som jeg faktisk kunne holde af at leve efter.
Begge dele er lykkedes.
Daniel og Emilia har været fantastiske sparringspartnere. De har motiveret mig, når jeg havde brug for det, og de har været dygtige til at give mig konkrete, overskuelige rammer at arbejde indenfor – især i perioder hvor motivationen svigtede, eller vægttabet ikke gik som ønsket. De små justeringer, Daniel hjalp mig med, gjorde en kæmpe forskel i hverdagen.
Jeg står nu et sted, hvor jeg både føler mig smertefri og i kontrol over mine vaner, og det skyldes i høj grad deres hjælp og professionelle tilgang.
Alt i alt er jeg virkelig tilfreds med forløbet – og jeg kan varmt anbefale Daniel og Emilia til alle, der overvejer et coachforløb.

24. november 2025

Tak for et rigtig godt forløb Anna! :D

At være med til at hjælpe dig af med dine smerter, har virkelig betydet meget for os. Så at høre vi er kommet i mål, gør os virkelig glade. Tak for dig og din gode energi! :-)

Et forløb med hjerte, professionalisme og ægte støtte💪🏻

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ TAK!
Grundet personlige årsager må jeg desværre stoppe forløbet, men jeg er så taknemmelig for den tid, jeg har haft.
Jeg har lært utrolig meget – især omkring kost – og har virkelig udviklet mig både fysisk og mentalt.
Jeg har fået gode vaner og rutiner, og vigtigst af alt: troen på mig selv!

En kæmpe tak til både Emilia og Daniel for jeres støtte, motivation og ægte engagement hele vejen igennem.
Daniel sluttede endda vores sidste samtale af med at sige, at jeg altid må skrive til ham, hvis der er det mindste – det siger alt om, hvor oprigtigt de går op i én som person. ❤️

Hvis du går og overvejer et forløb, kan jeg varmt anbefale at starte hos Daniel og co. De tilbyder et professionelt bagland med god energi – og ikke mindst et team med fokus på, at DU når DINE ønskede mål. 🙏🏻

28. oktober 2025

Besvarelse fra Danielsteffensen

Du har været en sand fornøjelse at arbejde med Cami og du er altid velkommen tilbage. Held og lykke med det hele fremover :D

Det helt rette coach valg!

Wauw!

Intet mindre end en fantastisk oplevelse at være en del af det her forløb!

coaching holdet bag Daniel er så støttende, motiverende og hjælper med samtlige ting man har behov for.

Emilia som jeg har haft fornøjelsen af at have som min personlige online coach, har støttet mig hele vejen igennem og givet den feedback jeg har haft brug for så jeg hele tiden har holdt mig motiveret og selvom der er bump på vejen bliver man meget hurtigt samlet op igen også kører man videre.

Da jeg startede troede jeg ikke 100% på at jeg ville komme godt igennem det, troede mere på at jeg ville fejle, men fejlede ikke da man får så god feedback og det hele er 100% skræddersyet til en.

Så kan VIRKELIG anbefale Daniel Steffensen og holdet bag til folk, så hvis i vil jagte jeres drømmekroppen, så go for it, det er det hele værd i sidste ende!

27. oktober 2025

Mathias du er bare en F****** Champ! Giv den gas herfra minven :D

Stor oplevelse for mig

Stor oplevelse for mig. Jeg har haft Emilia som coach gennem mit forløb på 4 måneder. Emilia har været så støttende og forstående hele vejen igennem. Det har også været nemt og rart, at Emilia har været så hurtig til, at besvare de spørgsmål jeg måtte have.

Deres app er så nem at navigerer rundt i. Det er nemt og overskueligt med deres kostplaner, og så er det også muligt, at ændre i portioner inde i appen. Jeg vil dermed helt klart anbefale Daniel og Emilia som coaches!

29. maj 2025

Besvarelse fra Danielsteffensen

Tak for din mega søde anmeldelse Maiken. Håber du forsat giver den gas! :)

Mere end bare et forløb

Mere end bare et forløb

Jeg har nu været hos forløb hos Daniel, med Emilia som coach, i et par måneder, med snarlig ende. Et forløb jeg tager med mig videre i min livsstilsændring. Jeg har fra start ikke ønsket et hårdt, kort forløb med flotte resultater, men derimod nogen gode vaner, derfor har jeg nu tabt mig en del uden at have brugt så meget som 1time i fitness, jeg har fået mig en masse gode og sunde rutiner, nogen nemme og lækre opskrifter som gør jeg ikke føler jeg er på nogen kostplan.
Jeg har fået støtte og opbakning fra dag 1, og hvis Emilia ikke har været der for mig, så har enten Daniel eller en af de andre super dygtige coaches taget hånd om mine problemstillinger!

Hvis du går og overvejer et forløb, så vil jeg klart anbefale et forløb her, hvis du ønsker at have et professionelt bagland, med god energi, og ikke mindst et team med fokus på at DU når DINE ønskede mål. Vi er hver især forskellige, med forskellige mål, og her føler jeg især at Daniel og co. har lyttet til mig, og fået mig derhen hvor JEG gerne vil være. Måske ikke den krop der står skarpest til sommer, måske ikke den stærkeste nede i fitness, men jeg har har fået fyldt rygsækken med en masse gode vaner, der gør at når mit forløb er færdigt, så slutter det måske med ugentlig check-ins med Emilia, men de gode vaner holder ved.

Tak for jer.

22. maj 2025

4 mdr forløb hos Daniel & Co.

Jeg havde 4 mdr forløb hos Daniel & hans team. Jeg havde dialog med Emilia, og jeg kan kun give den varmeste anbefaling. God støtte, hjælp, træningspas mm🫶🏻

15. maj 2025

GOD ENERGI, motivation og udvikling💪🏽

4 måneders forløb hos Daniel - Først og fremmest KÆMPE GOD ENERGI! Daniel er super god at snakke med og er sindsygt god til at motivere 💪🏽 Appen der følger med forløbet er vildt overskuelig og nem at navigere i, og vildt god at tracke både kost, træning, updates, osv. Der er sindsygt god sparring at hente, hvis man vil ændre eller lave om på sine mål, hvilket er skønt! Personligt har jeg lært rigtig meget (især om kost), og udviklet mig inden for styrke- samtidig med man er blevet motiveret på sidelinjen. KÆMPE anbefaling herfra, jeg er 210% tilfreds - og mere til, med mit forløb 😍🥰👏🏼✨

9. maj 2025

Konge Forløb 🏋️👑

Træneren har været opmærksom og betingsomme. Alle spørgsmål man har stilet er blevet blevet taget godt imod.
Generaler et konge forløb 👑

2. marts 2025

kæmpe anbefaling her fra

Jeg kan kun anbefale at starte et forløb hos Daniel. Gutterne bag har virkelig givet mig lysten til at træne og på bare 3 måneder er jeg gået fra at have kæmpe angst for at komme i fitness og gå der fra ked af det over jeg ikke kunne gennemføre min træning, til at jeg nu føler mig meget selvsikker i centeret, min angst er overvundet og jeg kan tydeligt se fremgang i min form på bare 3 mdr.
Jeg har i mange år haft et forstyrret syn på mad og dette problem har madplanerne fra Daniel også virkelig hjulpet mig med at komme igennem. Jeg har fået et helt andet syn på kosten med de lækre madplaner der fulgte med. Der er hurtigt svar hvis man har brug for hjælp og sparring, derudover kan du booke 1:1 live samtaler med Daniel, hvilket jeg også synes er mega fedt! Alt i alt fortjener drengene bag virkelig et skulderklap og I vil helt sikkert ikke fortryde deres hjælp.

11. februar 2025

KÆMPE KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE KÆMPE anbefaling herfra! Jeg opstartede et 2 måneders forløb hos Daniel tilbage i august, men har sidenhen forlænget samarbejdet af flere omgange - da det er så fedt!

Daniel kommer med en vild energi, som virkelig har bidraget til, at jeg hver uge har glædet mig til at træne fysisk med ham. Træningsprogrammer samt kostplaner er nøjsomt udvalgt og tilpasset dig, så man er 100% sikker på at nå sine mål.

Jeg har været så glad for forløbet og kan kun anbefale andre at gøre det for sig selv!

28. november 2024

5 ud af 5!

Daniel er en fantastisk person! Han lytter til dig og dine mål og har virkelig styr på sit 'sh*t'. Står du og mangler en coach, som er dedikeret og klar til at hjælpe, er Daniel det rigtige valg. Hans energi er fantastisk – han skide glad og klar på at hjælpe dig, uanset erfaring og målsætning.

28. november 2024

Mega fedt forløb!

Jeg har haft et mega fedt forløb hos Daniel! Allerede helt fra start bliver der taget godt imod mig, og gennem hele forløbet bliver der ofte tjekket op på hvordan jeg synes det går. Har man spørgsmål til noget besvares de lynhurtigt, så man føler aldrig at man står alene med noget. Daniel og hans medcoach Oliver er nogle super flinke gutter, som virkelig går op i hvordan man har det, hvilket er en kæmpe bonus. Jeg kan klart anbefale et forløb hos Daniel!

11. november 2024

Bedste coaching team

Det var og er nok det bedste team der findes. Daniel og Oliver gør et fantastisk stykke arbejde og de er super imødekommende og den gode energi de kommer med at bare smittende. Jeg kender ikke nogen som dem, som kan være så positive. Så har de bedste programmer og kostplaner, som gør at du for det bedste ud af træningen. Kæmpe anbefaling herfra, hvis du mangler et coaching team til at blive stærkere eller tabe dig. Så tag kontakt til dem. De er fantastiske, sjove og godt forberedt.

7. november 2024