Vil blot sige, den tid jeg investerede i dette kursus. Har allerede blevet betalt tilbage i form af de investeringer jeg har gjort over tid. Det har været lærerigt og givet mig nogle ting at tænke ove... Se mere
Et super godt gennemarbejdet kursus, man kan tage i steps som passer ind i ens hverdag. Arbejder hele tiden på forbedringer, nye regneark og håndbøger, hvilket gør at man sparer enorm meget tid på... Se mere
Enormt godt kursus. Mit største take away har 100% været at få min formue til at arbejde for mig hele tiden, uden “egentlig” at skulle bruge tid på at handle. Kurset lærer dig det mest essentiel... Se mere
FANTASTISK! Daniel lærer dig alt hvad du har brug for at vide vedrørende aktier, obligationer, teknisk analyse, value/vækst aktier samt generelt om markedet og dine egne følelser. Du bliver taget... Se mere
Daniels Pengetips er et af Danmarks førende navne inden for privatøkonomi og investeringer med mere end hundrede tusinde følgere på sociale medier. I sine forløb 'Daniels Investeringskursus' og 'Investering for begyndere' har han hjulpet tusindevis til at få en bedre økonomi og mere frihed i deres liv siden 2021.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super kursus! Alle pengene værd og mere til!
Stor ros til det arbejde du (Daniel) ligger i dit kursus. Materialet er gennemført, udførslen er i top og jeg føler alle kan være med (uanset hvilket niveau vi starter på).
Selvom det hedder et investeringskursus, så synes jeg bestemt man får meget mere ud af det. Det kunne næsten kaldes noget lign. " Økonomisk livskursus ", da man virkelig får en forståelse for hvor man kan spare og tjene penge. Så fedt at du lærer os alt det uddannelsessystemet faktisk burde lære os, om privatøkonomi osv.
Uanset om jeg kommer til at tjene godt på aktier eller ej, vil jeg i hvert fald spare mange hundrede hvis ikke tusinde kr pr måned. Tak for at inspirere, tak for at lære videre og tak for at være i øjenhøjde med alle os på kurset!

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Daniels Investerings kursus er en super god investering. Jeg var selv lidt i tvivl om jeg skulle købe det, da det koster en del penge, men du skal tænke på to ting. For det første har Daniel lagt utrolig meget arbejde i det her kursus, og gør stadig alt han kan for at optimere og forbedre kursuset. For det andet så tænk på, at det er bedre at bruge nogle penge på, at få en masse viden om aktier og skat m.m. og på den måde lære hvilke fejl du ikke skal begå på markedet. Min pointe er altså bare at det er bedre at bruge penge på en masse læring, i stedet for at tabe det dobbelte fordi du intet ved. Jeg har i hvert fald selv personligt fået en helt masse ud af dette kursus og har på intet tidspunkt fortrudt de penge jeg har brugt på kurset. Kurset har også været med til at ændre min tankegang, på mange forskellige måder, han for ligesom en til at tænke lidt over hvad man endelig bruger sine penge på og hvad man i stedet kan bruge dem på.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Super fedt forløb som Daniel har lavet!
Er virkelig glad for at jeg tog beslutningen, om at investere i det her kursus. Det har været en kæmpe hjælp for mit vedkommende da jeg ingen erfaring har med investering overhovedet, og er total nybegynder i denne verden.
Det hele er meget overskueligt. Der er en rød tråd igennem det hele, hvilket er super dejligt.
Man kan enten stille spørgsmål inde på Facebook gruppen, eller skrive til Daniel privat.
Kan helt klart anbefale dette investeringskursus. Det hele ligger på et sølvfad, så det bare med at komme i gang!

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Daniels investeringskursus er super godt.
Det er opbygget med en rød tråd og i et tempo alle kan følge med i. Jeg har selv investeret i aktier i et par år, men kurset har givet mig et endnu bedre fundament og perspektiv til at opnå økonomisk uafhængighed.
Ikke nok med de 7 moduler der er i kurset så er der et FB community samt livestreams hver uge, hvor folk kan stille spørgsmål, samt tilegne sig ny viden.
Kurset er en god investering i dig selv, personligt har det givet blod på tanden, et mere økonomisk mindset men stadig plads til at leve livet.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Fedt og mit første online kursus, det gav mig meget mere indblik i aktier og økonomi generalt. og han er flink hvis man skriver i tide utide som jeg gør på facebook :)
det er helt sikkert pengene værd, held og lykke i fremtiden :)

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg er meget taknemmelig for, at Daniel har lavet dette kursus. Det har hjulpet mig til at forstå investering og de vigtige principper, som jeg skal bruge i min rejse til (forhåblig) økonomisk frihed. For kurset har motiveret til netop dét og jeg har en følelse af, at det er muligt for mig at opnå økonomisk frihed, selvom jeg tjener en helt almindelig løn om måneden og har begrænset tid til investering (da jeg er ny mor). Investering er gået fra at blive uoverskueligt og højakademisk, til motiverende og endda spændende og sjovt. Desuden er Daniel engageret og han går virkelig op i at hjælpe dig. Han kommenterer på opslag i gruppen, er tilgængelig og er velforberedt, i de ugentlige live Q&A's. Invester i kurset, dig selv og din fremtid <3

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Daniel har virkelig formået at skrue et helt fantastisk forløb sammen, med alt man har brug for at vide om investering og meget mere til, med et dertilhørende community hvor man altid kan vidensdele med hinanden!
Han er super god til at forklare terminologien i investeringsverdenen og koge det hele ned til et niveau hvor alle kan følge med.
Så selv hvis man er bare det mindste i tvivl om man burde tage springet ind i investeringsverdenen, så tøv ikke - Det er hele rejsen værd :)

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Daniels investeringkursus, er ud over alle mine forventninger, Daniel har en meget nem og overskuelig måde at undervise på, i kursuset gennemgår daniel mange forskellige redskaber til at kunne komme igang med at invistere, derudover lærer man ikke kun blåt om at investere, men alt lige fra privatøkonomi, aktiestrategi, aktiehandel, aktieanalyse og skat derudover er der skabeloner, ordbog en ugentlig live Q&A og et åbent Facebook forum. Så der er altså ret meget at gå igang med at lærer hvis man vælger at investere i Daniels investeringkursus. Daniel er udover at være en af de sødeste mennesker på jorden, som gir så meget af sig selv til andre, så har han en utrolig rog i sig som smitter meget af på en, måske også fordi vi tit har så travlt til hverdag med nå alle de ting vi skal nå, så på den måde for han en til at få rog i sig og slappe af og afstresse en. Jeg kan klart anbefale daniels investeringkursus til andre 🤘☺️

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg har tilbage i slut august investeret i Daniels forløb, og det har virkelig givet mig et spark bag i.
I starten da jeg havde tænkt mig at investere i forløbet hos Daniel, var mine forældre meget skeptiske. Skal lige siges jeg er 15 år.
Det tog mig meget lang tid at overbevise mine forældre. Det tog ikke mindst to gode og lange samtaler med Daniel, men det tog også lange samtaler (og diskussioner) med mine forældre.
Så efter godt og vel 2 måneder med meget tid på overbevisning, lykkedes det mig at få lov til at investere nogle af mine konfirmationspenge på forløbet.
Efter jeg så var kommet i gang med forløbet havde jeg nogle spørgsmål til Daniel om hvordan nogle ting foregik men det blev hurtigt løs. Blandt andet inde på det vanlige Facebook forum Daniel har oprettet til forløbets medlemmer. Der var dog ikke ikke så mange spørgsmål igen, fordi i forløbet ved Daniel, underviser han meget konkret og specifikt i de emner han fortæller om. Han er også meget god til at få alle aldersgrupper til at forstå det (måske er der nogle emner man ikke kan forstå eller sætte sig ind i, hvis man er min alder). Så STOR 👍 for det!
I starten af september blev jeg så færdig med forløbet og har fået investeret de første penge i forskellige index fonde og en enkelt aktie.
Jeg kan allerede mærke nu, at jeg har fået meget mere viden indenfor økonomi og investering. Jeg har også lært meget mere om hvornår det ville være godt at spare sine penge.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!!!

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Et godt investeringskursus som har levet op til mine forventninger med det. Det er meget jordnært og Daniel formår at gøre noget komplekst mere simpelt og han er meget flink til at videregive sin egen erfaring.
Det er en kæmpe bonus at have muligheden for at deltage i Q&A og at lave opslag på facebook gruppen. Det gør at læringen fra kurset aldrig stopper :)
God arbejdet, Daniel ;)

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Investeringskurset er rigtig godt. Jeg synes jeg har lært meget og fået en masse inspiration.
Der er rigeligt af materiale at tage fat på, så tror langt de fleste vil kunne lære noget/inspireres til at gøre noget anderledes, som måske kan gøre en positiv indflydelse for livet
Daniel er god til at formidle de forskellige økonomiske emner på en saglig og samtidig spændende måde.
Daniel har virkelig sat sig ind i stoffet, som nogle gange kan være lidt tørt og kedeligt såsom et mindre hav af forskellige skatteregler. Han er god til at referere essensen på en let forståelig måde.
Desuden er Daniel pålidelig og klar til at give en et godt personligt råd for eksempel til de ugentlige Q&A.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg valgte at investere i dette kursus, da jeg ønskede flere redskaber til at kunne investere mere ''trygt'', mere viden om kryptovaluta og en tilgængelig hotline igennem Daniel og facebook gruppen.
Jeg vil uden tvivl anbefale dette kursus til enhver, som ønsker det samme eller bare vil igang med at investere. Daniel er super god til at gøre alt simpelt og er utrolig ydmyg, god til at lytte og hjælpe med alle de spørgsmål man skulle have.
Jeg har bestemt ikke fortrudt og det er alle pengene værd, især når man kan se, hvor meget tid og arbejde Daniel lægger i det :)

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
En investering som handler om meget mere end bare aktier. Daniel er noget at det mest afbalancerede menneske jeg har mødt, han har en indre ro som smitter af. Han formår uge efter uge at forbedre sit kursus samt at skrue et spændende program sammen til den ugentlige QA-livemøde! Der er et hav af skabeloner, som giver det overblik man tit mangler. Et evighedsforløb som helt klart er penge værd, dels pga. den høje kvalitet af indholdet, at mand kan gennemfører det i sig eget tempo og at man har evig adgang!!!

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg har længe set Daniels videoer på Youtube, og har altid set dem interessante og meget lærerige!
For et par måneder siden besluttede jeg mig så for at investere i hans investeringskursus. Jeg er stadig i fuld gang med kursuset, og det har allerede været pengene og tiden værd.
Daniel har en evne til at fortælle og lærer fra sig, på en måde hvor alle kan være med! Og det ved jeg er vigtigt for ham.
Derudover er Daniel altid top professionel og altid til rådighed, med gode svar og sparring på hvad man nu skulle have af spørgsmål.
Jeg kan kun varmt anbefale Daniel Pengetips på Youtube, og ikke mindst at investere i hans kursus som giver adgang til en masse fede videoer og læring og et community som er en livs lang investering.

FANTASTISK!
Du bliver taget i hånden fra A-Z.
Kurset passer til alle: Dem som er helt grønne og dem med erfaring.
Jeg giver kurset mine største anbefalinger.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Man kan altid lære noget nyt om økonomi ung som gammel.
Det handler også meget om at komme ud af ens "comfortzone" og for nogen at tage ansvar for ens fremtid:-)
Kursus vil jeg dele op i 3 elementer.
1. Få styr på din privat økonomi på en simpel og overskueligt måde. (Budget og sparretips)
2. Aktier og opsparing (Opsparing og Økonomisk frihed)
3. Netværk, Netværk og Netværk (Meget givende og det giver også tryghed)
Personligt havde jeg styr på min økonomi. Privat økonomisk var der ikke meget nyt for mig, men kursusdelen giver en grundig gennemgang til hvordan man få rettet op og får overblik. Rigtig godt fundament, hvis man gerne vil rette op. Opsparingsmæssigt lærte jeg meget nyt, der er mange muligheder for at opnå at ens penge arbejder for en i stedet for at bliver mindre værd på en opsparing i banken.
Aktier handlede det meget om for mig at "tage chancen, komme ud af min comfortzone" Daniel og tilhørende netværk giver efter min mening at rigtigt godt grundlag for at man kan komme i gang med at lave nogle gode opsparinger for sig selv og sine børn. Daniel er meget grundig og opsøgende på alle de spørgsmål man måtte have til aktier, regler, skat OSV.
Alt i alt, ALLE pengene værd. Jeg har været med siden maj 2021 og mine udgifter til kurset er allerede tjent ind igen og mere til.
Tak til Daniel for en rolig og afbalanceret tilgang i forløbet, yderst spændene og lærerigt!

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg er endnu ikke igennem hele kurset men vil på nuværende tidspunkt alligevel kvittere med 5 stjerner. Uanset om kurset sluttede her, så har jeg i høj grad fået return on investment.
1) Jeg har fået 100% styr på min privatøkonomi
2) Jeg har startet en månedsopsparing hos Nordnet
3) Jeg har investeret mine 2 børns børneopsparinger
4) Jeg har købt mine første aktier
5) Jeg har ændret investeringsstrategi på min pensionsopsparing
6) Jeg har skiftet bank med en stor årlig besparelse
Derudover er FB-gruppen, de ugentlige live Q&A's og Daniels tilgængelighed og engagement et kæmpe plus for mig, da jeg har rigtig godt af den accountability, det giver mig. Det giver mig en 'just-do-it' tilgang til emner, der tidligere har været ret tunge for mig at komme igang med.
Så tak Daniel og kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg er meget tilfreds med daniels kursus. Man bliver taget i hånden fra start mht. mentaliteten indenfor hvordan investerings verdenen fungere og hvilke faldgruber der kan være.
Det er i et tempo så man som ny kan følge med og der er altid plads til spørgsmål fra en rookie invester. De løbende Q&As er en stor hjælp til at holde sig opdateret.
Personligt havde jeg aldrig turde tage skridtet ud i investerings verdenen havde det ikke været for det her kursus. Stor tak til Daniel for at dele ud af viden og erfaringer.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Kurset lærer dig det mest essentielle om privatøkonomi, investering og skatteforhold, så du føler dig godt klædt på til at træffe beslutninger på egen hånd.
Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Daniels Investeringskursus er for alle, uanset om man er ny eller man har investeret i nogle år, og for alle som gerne vil lære mere om bl.a. skatteregler, privatøkonomi, investeringsstrategi og aktieanalyse.
Kurset er proppet med timevis af videoer rige på informationer. Man bliver taget igennem det hele fra A-Z. Fra opsætning af budget, og det at have 'en sund økonomi', til teknisk analyse af aktier. Udover videomaterialet er der også mange skabeloner og håndbøger, og der bliver tilføjet flere løbende, hvilket ikke er en selvfølge, blot en bonus.
Udover dette er der også sparing med Daniel i form af ugentlige live Q&A's, som tager forskellige emner op, som pension og børneopsparing til investeringsstrategi og crypto. Det er uformelt og nede på jorden, og alle kan spørge løs, uanset ens niveau eller hvor langt man er nået i kurset.
Jeg er ikke ny investor selv, men jeg har været med i kurset fra starten, og jeg har lært utrolig meget og haft god sparing. Daniel har naturligvis sin YouTube kanal med masser af content man kan blive klog på, men jeg er ikke i tvivl om at jeg har lært rigtig meget af kurset udover YouTube videoerne.
Har man 100% styr på sin økonomi, budget, sine investeringsstrategier, skatteregler osv. så er kurset nok ikke noget for dig. Men er man ny, eller været invester i nogle år og har besluttet sig for at man nu vil tage sin økonomi og investering seriøst, eller måske man føler man gerne vil have en hjælpende hånd, så er kurset klart anbefalesesværdigt.