Vil blot sige, den tid jeg investerede i dette kursus. Har allerede blevet betalt tilbage i form af de investeringer jeg har gjort over tid. Det har været lærerigt og givet mig nogle ting at tænke ove... Se mere
Et super godt gennemarbejdet kursus, man kan tage i steps som passer ind i ens hverdag. Arbejder hele tiden på forbedringer, nye regneark og håndbøger, hvilket gør at man sparer enorm meget tid på... Se mere
Enormt godt kursus. Mit største take away har 100% været at få min formue til at arbejde for mig hele tiden, uden “egentlig” at skulle bruge tid på at handle. Kurset lærer dig det mest essentiel... Se mere
FANTASTISK! Daniel lærer dig alt hvad du har brug for at vide vedrørende aktier, obligationer, teknisk analyse, value/vækst aktier samt generelt om markedet og dine egne følelser. Du bliver taget... Se mere
Daniels Pengetips er et af Danmarks førende navne inden for privatøkonomi og investeringer med mere end hundrede tusinde følgere på sociale medier. I sine forløb 'Daniels Investeringskursus' og 'Investering for begyndere' har han hjulpet tusindevis til at få en bedre økonomi og mere frihed i deres liv siden 2021.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at investere min tid og penge i dette kursus, for det har været det hele værd! For mig betyder det meget, når jeg skal tilegne mig ny viden om et forholdsvist ‘informationstungt’ emne, at det hele er samlet ét sted, på en brugervenlig platform og er skrevet, så det er til at forstå.
Nogle vil sikkert mene, at man sagtens selv kan finde ‘viden nok’ om dette emne på nettet, forskellen er dog bare her, at denne viden er blevet “oversat” af Daniel til et laaangt mere letforståeligt sprog, så alle kan være med. Du kan se det hele igen og igen, og der findes ingen dumme spørgsmål.
På godt 12 timer (+ det løse) kan du faktisk lære at handle med aktier, lægge budgetter og meget mere., samtidig med at du får et godt indblik i, og bliver klædt godt på til, alle de mange muligheder investeringsverdenen byder på. Du får så ovenikøbet også adgang til et fantastisk forum, hvor der her frit deles ud af viden, tips, analyser og bare generelt en masse god sparring.
En mega anbefaling til dig der gerne vil tage styringen over din økonomi og fremtid. Og forhåbentlig får du tilegnet dig viden nok til at tjene beløbet, som du har brugt på dette kursus ind igen - det har jeg i hvert fald :-)

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Virkelig godt kursus, som giver en bred forståelse for aktier og privatøkonomi. Materialet er meget let at forstå, hvilket bl.a. ses i emnet omkring skat af aktier, hvor noget ellers relativt komplekst er formidlet på en meget simpel måde.
De veludarbejde håndbøger/noter gør det let at vende tilbage til et emne på et senere tidspunkt.
Jeg har absolut ikke fortrudt at jeg har taget kurset, og er sikker på at det vil komme mine fremtidige investeringer til gode.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Et fantastisk kursus, jeg vidste ikke meget omkring køb og salg af aktier da jeg startede på kurset. Men kurset giver et super indblik i muligheder og faldgruber, som der er ifm. aktie investering. Jeg er blevet klædt godt på til, at investere både med mine frie midler og pensionsopsparing..... Spring ud i det, det er pengene værd.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg havde gået i flere måneder og kigget på Daniels kursus, jeg har set (måske) alle hans videoer på youtube men pga jeg er ret forsigtig tog det mig lidt tid før jeg valgte at booke et møde og i sidste ende ligge pengene så jeg kunne komme med i kurset.
For JO det er bestemt en pæn slat penge at ligge og det er også naturligt altid at retfærdiggøre overfor en selv når man bruger mange penge at det har givet mening, jeg kan kun give min ærlige mening og mine egne tanker omkring forløbet og købet
Er jeg blevet rig af at købe dette kursus? Nej
Ville jeg være kommet igang med at investere uden dette kursus? Nej
Daniels videoer og kursus er meget grundig og lige til at gå til, de er lette at forstå også selvom emnet kan være komplekst
Jeg ser dette kursus som en investering i mig selv og min fremtidige økonomi, det jeg har fået ud af kurset er både at jeg er kommet igang med at købe aktier men også at jeg nu har en strategi og et (måske flere mål) med mine investeringer
Kurset er rigtig godt i sig selv, men heldigvis indeholder det ikke kun videoerne og hjælpe skabelonerne, man får også lov til at blive en del af et godt forum som har samme mål som en selv, nemlig en sund økonomi og mere økonomisk frihed og der er heldigvis plads til alle er min erfaring
Hvis jeg vidste hvad jeg præcis fik ud af kurset inden jeg lagde pengene så havde jeg ikke tøvet så meget (kun lidt for penge er penge) :)
Det som også givet et ekstra plus er at Daniel hele tiden udvikler på kurset og pt er igang med at lave en version 2.0 (tror jeg det hedder) det viser bare at Daniel brænder for dette og ikke bare levere et produkt også er det tak for handlen, han fortsætter med at udvikle på "produket"

Den nemmeste (og bedste) beslutning jeg har taget! 🙏
Daniel har gjort det let for mig at investere og sikre min pension og fremtid økonomisk. Han gør det spiseligt for dem der ikke i forvejen er sat ind i aktier samtidig med at han er helt nede på jorden og behagelig at arbejde med. Jeg vil anbefale ham til alle der har et ønske om at investere og lade pengene arbejde for dem, men ikke helt tør tage skridtet alene 🙏

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Daniel gennemgår på knap 12 timers videomateriale alt hvad du behøver at vide, for at komme godt i gang med at investere i aktier, fonde og obligationer.
Tonen er nede på jorden og man klædes på til at træffe sine egne beslutninger.
Jeg vil anbefale Daniels Investeringskursus til alle, der gerne vil i gang med at få deres penge til at yngle.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg har nu fulgt Daniel i snart 2,5 år, og hold op hvor har jeg lært meget. Jeg har siden sidste år meldt mig på Daniels Investeringskursus, hvor jeg har fået større viden om generel investering. Derudover, har jeg sat mig en personlig strategi og mål, som jeg forhåbentlig kan nå med hjælp af værktøjer fra kurset. Jeg har lavet en del begynderfejl, men kurset og de mangle Q&A sessioner har åbnet mine øjne for de mange muligheder der er, og hvordan jeg bedst kan undgå samme fejl fremadrettet. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
...for at få det nødvendige indblik i samt overblik over det utal af muligheder, der er i projektet 'investering'. Tænk, at have så fin sans for at kunne præsentere det svære og enormt omfattende emne 'investering' på en let tilgængelig og overskuelig måde. Jeg er virkelig imponeret over kurset og taknemmelig for, at jeg fandt det på min vej - det vil helt sikkert gøre min videre færden i investeringsverden mere tryg, sikker og farbar:-)

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg har i et par år gået rundt og overvejet at investere i aktiemarkedet hvor jeg faldt over Daniels demovideo på ca. 30 minutter som var meget tiltalende!
Hans investeringskursus er en sikker vinder både for det det koster og den viden/udrustning man får til at begive sig (endelig) ud i aktier.
Der leveres en fantastisk formidling til den almene borger så enhver, amatør såvel som erfaren, får utrolig meget gavn af, samtidig med at det er så brugervenligt og velorganiseret.
Så er der så mange penge man kan spare/tjene hvis man forstår hvor og hvordan skattesystemet er indrettet. Dét og meget mere får man i dette kursus.
Jeg er taknemmelig over investeringen da man ikke kun køber sig ind på at blive en investor, men også masser af god almen viden :D

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Har fuldt Daniels pengetips og investerings kursus. Kurset har levet op til mine forventninger forstået på den måde, at jeg nu føler mig klædt på til at gå i gang. Kurset har gjort at jeg nu har mod og lyst til at investerer selv. OG så kan man jo få hjælp på facebook siden og forhåbentlig også af Daniel.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Daniels investeringskursus giver virkelig god værdi for pengene. Jeg er blevet klædt på, til at træffe fornuftige valg på aktiemarkedet, og investeringen i kurset har allerede tjent sig hjem.
Jeg tilmeldte mig kurset, for at blive klogere på aktieanalyse, skatteregler osv, og jeg har fået fuld valuta for pengene. En god investering i mig selv. Daniel er god til at forklare tingene på en letforståelig måde, og man kan virkelig mærke, at han brænder for at give kursisterne den viden, der skal til, for at vi kan få mest muligt ud af vores penge.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg har haft et møde med Daniel med henblik på at afklare, om det i min nuværende økonomiske situation giver mening at begynde at investere i aktier og i den forbindelse købe hans kursus.
Jeg skitserede min privatøkonomi og Daniel vurderede min situation og gav mig gode reelle råd. Han vejledte mig ikke ud fra hans egen økonomiske interesse i at sælge et kursus, men ud fra mine økonomiske interesser.
Når min økonomi efter afviklingen af et dyrt banklån tillader, at jeg begynder at investere i aktier, så har jeg stor tillid til, at Daniel kan hjælpe mig med at træffe nogle gode valg.
De bedste anbefalinger herfra!
Mvh. Andreas

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Daniels investeringskursus er godt givet ud og man får rigtig meget for pengene. Daniel har virkelig skåret det ud i pap så alle kan følge med. Man kan se og læse at det er gennemtænkt og lagt meget tid i det. Anbefaler klart alle som tænker på deres fremtid som er lig med frihed.

Daniels Investeringskursus.
Er det bedste kursus jeg har deltaget i. Jeg har kun set videoerne 1 gang. Nu starte det hårde arbejde med notater og refleksion og øvelser af det vedhæftet matriale.
Tak fordi du er den du er.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Jeg var selv helt ny spiller på aktiemarkedet og havde svært ved at kickstarte min egen investeringsrejse. Har kendt til Daniels YouTube kanal i et godt stykke tid, men havde aldrig helt været sikker på om det ville være pengene værd at købe hans kursus, da jeg som studerende ikke selv har lommerne fyldt med skejs, men efter at havde været færdig med forløbet og sat fart i min investeringsrejse kan jeg kun sige tak til Daniel for at være så venlig at dele sin viden med os andre og tak til mig selv for at havde tiltro til mig selv og for at investere i mig selv!

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Virkelig godt kursus og Daniel er virkelig god til at forklare, hvordan man skal starte sin investeringsrejse, uanset om det er kort tidshorisont eller lang tidshorisont.
Altid godt at kunne skrive til Daniel, hvis man har spørgsmål uanset om det er hans Live Q&A eller bare når man er i tvivl, så er han klar til at svare tilbage.
Derfor fortryder jeg ikke at have købt hans livstidsabonnement i og med, jeg lære nyt hver måned og formentligt resten af livet om Investering.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Intet mindre end fantastisk!
Jeg vil blot benytte muligheden for, at TUSIND tak for dit kursus. Jeg er langt om længe blevet færdig, og jeg suser allerede afsted på aktiemarkedet. Du møder i den grad mig og alle andre i øjenhøjde, og du formår at gøre kompliceret emner til, at være spiselige. Dit kursus har skabt et solidt grundfundament for min færden og viden på aktiemarkedet. Jeg følger løbende med i dine opdateringer, og tilegner mig mere og mere viden. Whats not to like?
Tak for al den energi og tid du bruger, det kan virkelig mærkes i dit kursus!
Daniels kursus kan 110% anbefales. Det er en investering i din fremtid.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Virkelig godt videomateriale. Gennemarbejdet og lækker kvalitet.
Indholdet gennemgås på en pædagogisk og letforståelig måde.
Facebookgruppen supplerer kurset rigtig godt, det er virkelig en stor hjælp at kunne stille konkrete spørgsmål der.
Jeg er blevet klogere på min privatøkonomi og er kommet igang med at investere i aktier. Der er stadig meget, jeg ikke helt forstår, men det har været en rigtig god start med dette kursus.

Super godt forløb!
Kommende fra en som i 7 år har vidst at jeg skulle investere i noget, men aldrig rigtig har turde, da jeg aldrig har haft viden nok, samt ikke har kunne stole på nogle investorer, INDTIL jeg faldt over Daniels youtube videoer det seneste år.
Daniel Pengetips gav mig mod på endelig at komme igang.
Efter at have investeret i aktier for første gang, fik jeg yderligere interesse og kom igang med hans investeringskursus, hvilket kun kan anbefales!
Stor respekt til Daniel. Og et kæmpe stykke arbejde han har lagt bag det, således at selv nybegyndere som jeg kan forstå aktiemarkedet.

Besvarelse fra Daniels Investeringskurser
Du kan roligt blive en del af daniels investeringskursus!
Jeg havde fulgt(og følger stadig) daniel på hans youtube kanal, hvor jeg derigennem fandt frem til hans kursus. Jeg tænkte, at efter at have set mange af hans informative videoer på youtube, så vidste jeg, at han var en oprigtig person med viden, og at det kursus som han har lavet ikke var en af de "get rich quick" scams. Det havde jeg så fuldkommen ret i! I kursuset, der får du alt det du skal bruge til at kunne investere. Fra at ligge et budget til at have styr på alle de skatte regler som er nødvendige at have viden omkring. Med andre ord du bliver hjulpet fra A - Z. Uanset hvilken grad af viden man måtte have af investering, så vil der helt sikkert være noget ny viden man vil kunne tilegne sig via kurset, de live Q&A's og det community som man bliver en del af!!
For de fleste mennesker, så er 6000kr mange penge, men den viden/værdi du får ud af kurset, så er det helt klart alle pengene hver!!
"Price is what you pay, value is what you get"