PLEASE Gør dig selv den tjeneste at købe din næste computer eller computer dele ved Dangaming. Jeg købte for et år siden min vilde stationære computer, var dog uheldig med grafikkortet, så... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 11 af de 18 bedste virksomheder i Computerbutik
- nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Butik med computertilbehør
- nr. 16 af de 24 bedste virksomheder i Computer- og tilbehørsbutik
Dangaming er et danske gamingbrand, med speciale i gaming computere. Vi har et stort udvalg af gaming computere, som alle er konfirguerbare, så du kan tilpasse computeren til netop dit behov. Hvis du alligevel ikke kan finde drømmecomputeren blandt vores sortiment, kan du lave en "byg selv pc", hvor du selv udvælge hardware, hvorefter Dangaming bygger og tester den for dig. En gaming PC er ikke meget værd, uden det rigtige udstyr. Derfor sælger vi også gamingudstyr, så du kan købe hele pakken hos Dangaming.dk
Troensevej 19M, 9220, Aalborg Øst, Danmark
- kontakt@dangaming.dk
- dangaming.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig nemt at sætte up lever op til…
Hurtig nemt at sætte up lever op til det de skriver på hjemmesiden altid hjælpsom det ikke sidste gang jeg køber her inde når jeg skal have en ny pc igen
Perfekt
Hurtig service troede jeg skulle vente længe men den var der inden for 24 timer det er lækkert
Hurtig samling og levering
Hurtig samling og levering.
Nemt at vælge indhold og komponenter.
Virker som den skal og hurtig levering
Computeren er over forventning
Computeren er over forventning. Lyn hurtig leveringstid og et fantastisk produkt. Sendt afsted ansvarligt og godt pakket ind. Kun gode ord herfra.
Hurtig levering, og levede helt op til forventningerne. stor anbefaling herfra :)
Amd gamer pc
fik købt en computer der inde og den virker meget godt kan køre 60 på ultra settings i forza horizon 5 og den lagger ikke
rigtig god computer
Hurtig levering og fine computere til…
Hurtig levering og fine computere til en god pris
Meget hurtig og nærværende…
Meget hurtig og nærværende kundeservice. De er meget service minded. Og hjælpen kommer hurtigt. I kam trygt handle her. 💕
Perfekt
Super kundeservice, hurtigt afsendelse, og virkelig god computer. Klar anbefaling.
Høj høj høj klasse
Høj høj høj klasse. Bestilte søndag og pc’en var i min lejlighed onsdag aften.
5 stjerner!!
Alt er gået som forventet.
Der har været god og hurtig kundeservice.
Kunne sagtens finde på at handle her igen når det er tid til opgradering, og mit køb har allerede inspireret folk omkring mig til også at købe samme sted fra ☺️
perfekt lige som jeg ville have den
Fantastisk service blandt medarbejder og kunde
God og hurtig levering af produkt og mega godt service fra medarbejder til kunde
Fantastisk service
Dangaming var meget hurtige til at samle og sende computeren!
Der var problemer med forsendelse af computeren og det var dangaming over hurtigt og gav en god ro til mig!
Nem bestilling
Nem bestilling på nettet via konfiguration. Hurtigt lavet og sendt. Klar anbefaling herfra. Vil også købe hos Dangaming næste gang.
Jeg er gevaldigt tilfreds med min nye pc
Samlingen af computeren gik lynhurtigt
Samlingen af computeren gik lynhurtigt, og leveringen gik hurtig, og computeren var pakket forsvarligt ind, så alt i alt en perfekt oplevelse.