PLEASE Gør dig selv den tjeneste at købe din næste computer eller computer dele ved Dangaming. Jeg købte for et år siden min vilde stationære computer, var dog uheldig med grafikkortet, så... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 11 af de 18 bedste virksomheder i Computerbutik
- nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Butik med computertilbehør
- nr. 16 af de 24 bedste virksomheder i Computer- og tilbehørsbutik
Dangaming er et danske gamingbrand, med speciale i gaming computere. Vi har et stort udvalg af gaming computere, som alle er konfirguerbare, så du kan tilpasse computeren til netop dit behov. Hvis du alligevel ikke kan finde drømmecomputeren blandt vores sortiment, kan du lave en "byg selv pc", hvor du selv udvælge hardware, hvorefter Dangaming bygger og tester den for dig. En gaming PC er ikke meget værd, uden det rigtige udstyr. Derfor sælger vi også gamingudstyr, så du kan købe hele pakken hos Dangaming.dk
Troensevej 19M, 9220, Aalborg Øst, Danmark
- kontakt@dangaming.dk
- dangaming.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Fantastisk vejledning og kundeservice
Købte en lækker pc og alt spillede bare og da jeg efterfølgende havde behov for at vejledning omkring ekstra dele fik jeg prompte hjælp og vejledning. Så kæmpe anbefaling herfra.
God service og pakken kom hurtigt
God service og pakken kom hurtigt. Jeg er meget tilfreds
PLEASE Gør dig selv den tjeneste at…
Jeg købte for et år siden min vilde stationære computer, var dog uheldig med grafikkortet, så jeg afleverede bare min pc og fik et bedre et i endda.
Seriøst god kundeservice, og en ualmindelig dejlig oplevelse i forhold til hvad man ellers finder rundt i landet.
Så tusind tak til Peter - Tak for køb og i ser helt sikkert mere til mig på ordrelisten.
Mvh Niklas Kristensen
Skuffet over produkt og kundeservice
Jeg købte en computer fra Dangaming, men desværre levede den slet ikke op til de specifikationer, der stod på deres hjemmeside. Ydelsen var markant dårligere end forventet.
Da jeg kontaktede deres kundeservice, håbede jeg på en løsning – men oplevede i stedet en meget uprofessionel og uengageret behandling. De virkede hverken interesserede i at tage ansvar eller hjælpe mig med at finde en tilfredsstillende løsning. Det hele blev afvist med standardbeskeder og uden reel vilje til at løse problemet.
Jeg havde forventet et firma, der stod inde for deres produkter, men min oplevelse har desværre været det modsatte.
Jeg kan ikke anbefale Dangaming – hverken for deres hardware eller deres kundeservice.

Besvarelse fra Dangaming
Dårlige computere og elendig kundeservice
Jeg vil kraftigt fraråde at handle her. Jeg har købt en computer, der ifølge deres hjemmeside skulle levere omkring 330 FPS i CS2 ved medium/høje indstillinger. I praksis får jeg kun omkring 230 FPS på de laveste indstillinger i en bot-lobby – ikke engang i en online kamp – med hyppige drops ned til 180 FPS.
Virksomheden fralægger sig alt ansvar og skriver, at de ikke kan stå inde for de oplysninger, de selv har på hjemmesiden. Kundeservicen har desuden været uprofessionel og ikke imødekommende i forhold til at finde en løsning. Jeg føler mig vildledt og snydt, og jeg vil anbefale andre at holde sig langt væk fra at handle her.
Gør jer selv den tjeneste at henvend jer til konkurrenterne der i det mindste tager ansvar for deres skrammel

Besvarelse fra Dangaming
Super flinke og god service inkl
Super flinke og god service inkl. meget hurtig levering.
Hurtig levering, men vigtigst af alt så fik jeg en fremragende PC. Det gjorde mig virkelig glad, hvor nemt det var at udvælge hvad man vil have og hvor nemt det var at komme igang med at bruge den.
Mega fed computer
Mega fed computer, super pris flot design og hurtig service.
Jeg vil anbefale dangaming til alle
God ny stationær
Computeren er modtaget uden fejl og virker som den skal. Kvaliteten er høj, selv med Dangamings egne produkter.
Jeg kunne dog ikke finde nogen instruks på hvordan man fik bluetooth til at virke, men det fandt jeg selv ud af, så det var ikke et problem for mig.
Rigtigt god kvalitet
Fantastisk produkt og en rigtigt god mængde af andre dele til at opgrader den. Men det ville dog være dejligt vis I skrev at den skal have Ethernet til at virke. Ellers en rigtigt god oplevelse og høj kvalitet.
Supergod service og levering
Supergod service og levering
Fik god vejledning fra Dangaming om valg og opsætning af gaming computer. Computeren blev leveret som aftalt.
Firmaet er kendetegnet ved hurtig respons på emails, seriøs vejledning og hurtig levering.
Kan varmt anbefales til alle gamere.
Bestilte min nye gamer computer torsdag…
Bestilte min nye gamer computer torsdag havde den lørdag det er hurtig service
Hurtig levering, super fed maskine.
Rigtig fin til prisen.. kun positivt ting at sige.
Meget hurtig svar på spørgsmål på mail, og hurtig levering af den bestilte ordre.
Stor hjælpsomhed og hurtig levering
De er effektive
Brugervenlig hjemmeside og lynhurtig forberedelse af et custom produkt
(Meget) hurtigt og effektivt
Den blev samlet og sendt flere dage før jeg havde regnet med, og med gratis levering med Bring fik jeg varen samme dag som afsendelsen blev oprettet i deres system. Meget konkurrencedygtige priser, og efter en benchmark kan jeg kun sige at jeg er yderst tilfreds.
God service og forståelse kan varmt…
God service og forståelse kan varmt anebefald3 en computer der fra elsker min nye pc