Havde købt en vare og aftalt afhentning i Skovlunde. Da jeg tropper op, er der låst og ingen svarer pr telefon på det oplyste telefonnummer, så jeg kontakter hovednummeret, hvor jeg får at vide at... Se mere
Jeg købte et parti bukser i den naive tro at alt var i orden. Så jeg stiller kassen i et tørt skab og 2-3 uger senere lugter det fælt på værelset og åbner kassen med bukser og så er samtlige bu... Se mere
Utrolig hjælpsom og tålmodig personale skal man lede længe efter, men de findes her på Damonline, tusinde tak! En fornøjelse at handle med dem.. både som køber men bestemt også som sælger på der... Se mere
Rimeligt fungerende auktionsside (kun bedømt fra køber-siden)! :-) Selvom det er blevet meget bedre, kunne de dog generelt godt opgradere billeder og beskrivelser lidt - specielt for os, der har... Se mere
Rigtig god oplevelse
Vi har købt noget på Damonline én gang. Det var en rigtig god oplevelse. Hjemmesiden er nem at navigere på. Det praktiske omkring betaling og afhentning fungerede rigtig fint.
Produktet (to terrasevarmere) lever op til de forventninger vi havde.
Så det kan vi sagtens finde på en anden gang.
salg af vare som ikke kunde sølges pga.andet ejerforhold
det er helt uacceptabel når man har solgt en vare som ikke var en salgs vare pga. ejer forhold at man ikke vil dække de udgifter som man har haft til af afhente og tilbagelever den vare som nu ikke kunde sælges
DET ER BARE FOR RINGE
Forkerte beskrivelser, forkerte opdelinger og rigide kundeservice
Jeg har handlet et par gange nu, og jeg er flere gange løbet ind i at udstyr er blevet delt op i to koli så halvdelen af en maskine bliver solgt til én kunde og den anden halvdel til en anden, og når den slags opstår er sælgeren fuldstændig afvisende overfor at afhjælpe problemet - hvilket blot efterlader to utilfredse kunder.
Hold jer fra dem med mindre i har mulighed for at se og teste det i køber først.
FUNGERE - NEMT - ENKELT OG HELT GENNEMFØRT I ORDEN
jeg har handlet for ca 50 tusinde kroner uden, at have set produkterne jeg købte ud over "her på skærmen" :-)
Stole, Borde, EBD udstyr i massevis og jeg kunne blive ved. Intet har der været noget galt med ud over det er slidt som man jo ved når man køber brugte ting og sager. Dog virker tingene uden problemer.
Jeg afhentede selv en stor del af tingene fysisk på adressen. Her blev jeg mødt af nogle enormt servivcemindede personer/personale samt indehaveren. Må sige, at det er tillidsfulde mennesker og ikke mindst mennesker der havede tiden til, at være personlige ved mit besøg til tros for hvor stort det er der ude og hvor travlt der var/er.
Bestemt ikke sidste gang vi anvender DAM/online.
Thomas
Egenrådig GRÅDIG.
Denne virksomhed som har auktioner fra offentlige instanser samt størrer konkursboer osv. er det virkelig uforståeligt at hvis man benytter sig af deres egen skrevne fortrydelse iflg. købeloven en enkelt gang vedr. en auktion til 300kr., ja så bliver din konto prompte lukket uden varsel, ingen mail, ingen begrundelse og ingen varsel. Jeg har benyttet mig af denne side flere år uden problemer, men en enkelt annulering er nok til at ryge ud med begrundelsen pr. tlf. at det er forbundet med omkostninger for DAM som i forvejen tjener styrtende med penge på deres salærer. Med deres kundepolitik burde alle offentlige auktioner samt størrer konkursauktioner fratages dem da de ikke selv respekterer den almindelige købelov som de selv har på deres side. Denne sag slutter ikke her, mener helt bestemt den skal prøves i forbrugerrådet samt evt. en retsag mod DAM da de mener at kunne forvalte loven som det passer dem. Håber deres autariatation kan komme i fare for ikke at respekterer købeloven.
Sagen havde været en anden hvis annuleringen havde været anden eller tredie gang, men nej dette er første gang ud af mange køb. FØJ siger jeg bare.
Tidligere bruger ID 28488
Kim Røger