damonline.dk Anmeldelser 26

2,2

Utrolig hjælpsom og tålmodig personale skal man lede længe efter, men de findes her på Damonline, tusinde tak! En fornøjelse at handle med dem.. både som køber men bestemt også som sælger på der... Se mere

Rimeligt fungerende auktionsside (kun bedømt fra køber-siden)! :-) Selvom det er blevet meget bedre, kunne de dog generelt godt opgradere billeder og beskrivelser lidt - specielt for os, der har... Se mere

2,2

Under middel

Mødte op til låst dør, trods aftale

Havde købt en vare og aftalt afhentning i Skovlunde. Da jeg tropper op, er der låst og ingen svarer pr telefon på det oplyste telefonnummer, så jeg kontakter hovednummeret, hvor jeg får at vide at det er en samarbejdspartner der står for det og som det mest åbenlyse i verden, kan de da ikke gøre noget ved at han ikke er der.

Jeg bliver senere kontaktet af denne person, der skriver at jeg skal komme dagen efter. Men jeg bor ikke i området og har kørt langt for at hente den vare jeg har betalt for, så jeg er rasende. Desværre kan jeg ikke gøre noget juridisk, da jeg skulle have hentet varen på udleveringsdatoen og det at jeg havde lavet aftale om afhentning dagen efter betyder bare at jeg har fået en ekstraordinær service, som tilsyneladende ikke forpligter til en detalje som at overholde overtaler.

Jeg handler ALDRIG med Dam Online igen!

18. september 2025

Jeg købte et parti bukser i den naive…

Jeg købte et parti bukser i den naive tro at alt var i orden. Så jeg stiller kassen i et tørt skab og 2-3 uger senere lugter det fælt på værelset og åbner kassen med bukser og så er samtlige bukser RÅDNET!

Jeg kontakter straks Damonline.dk og BilligtParti.dk og der er INTET at gøre da man skal tjekke varerne inden for 14 dage efter modtagelse

Da jeg er fra Nordjylland, aftaler jeg med Jakob at kassen skal sendes og dette betaler jeg 500 kroner for . Plus 312 kroner for partiet.
Penge lige ud af vinduet!

Jeg vil være meget varsom med Damonline da de slet ikke tager ansvar for de sælgere de samarbejder med

30. maj 2025

Skamløse medarbejdere!

Vi hentede i dag lidt varer i Brenderup, hvor vi desværre overværede en helt og aldeles uacceptabel adfærd fra en ansat overfor en ung stakkels mand med mørkt hår.

Magen til sådan en respektløs og skamløs behandling, håber jeg aldrig at se igen.
Der blev snakket meget grimt og med høj tone - da han forståeligvis udtrykte utilfredshed over et par varer. Jeg havde ikke taget i mod dem i den tilstand.
Men han skulle tage varerne og skrubbe ud. Vi tog en snak med den høflige fyr udenfor, som var ret trist efter den behandling.

Det er sidste gang vi handler hos jer!

18. juni 2025

Vær meget varsom med DAMonline

Vær meget varsom med DAMonline

Jeg købte 4 blandingsbatterier hos DAMonline, hvor de stod som nye i annoncen. Da jeg havde kørt fra Viborg til Skanderborg for at hente dem, viste det sig dog hurtigt, at det langt fra var nyt. Koblinger var bøjede, der var tydelige brugsspor, og på flere af kasserne stod der udstilling skrevet direkte med kuglepen. Kun brugsehovederne virkede til at være nye — men det var blandingsbatterierne, jeg kom for.

På andre varer i deres annoncer er de ellers gode til at angive, hvis det er udstilling – men ikke på disse. Når man skriver “nyt”, skal varen naturligvis også være ny.

Jeg kontaktede dem for at returnere varerne og måtte derefter køre til Stoholm. Her blev jeg mødt af en meget uprofessionel og næsvis tilgang. I stedet for at tage ansvar lød svaret blot: “Så må man lade være at byde.”

I alt har denne oplevelse kostet mig over 5 timers spildtid og ekstra udgifter til kørsel. Ingen forståelse, ingen undskyldning, ingen ansvarlighed.

Min klare anbefaling: Dobbelttjek ALT før du handler hos DAMonline.

6. juni 2025

Må man give børneskældud til en voksen.

Må man give børneskældud til en voksen.
Ja, det må man godt, når den voksne har være et fjols.
Sidste år bød jeg på noget på Damonline auktion, og fandt ud af bagefter at varen var på sjælland.
Det gjorde at min interesse forsvandt som dug for solen. Jeg tænkte; ude af øje ude af sind.
Damonline prøvede at kontakte adskillige gange, men mit sind tog ikke imod.
Fornyeligt faldt jeg over noget spændende på Damonline og min konto var spærret - shiiiit.
Ringede og modtog en nydelig skideballe, men den var berettiget og jeg kunne kun sidde med meget røde ører.
Her kommer det bedste; jeg blev taget til nåde og min konto åbnet igen.
Jeg kan forstå Damonlines irritation over sådan en klaphat som mig, så hvis du kommer i samme situation, så skynd dig at ringe og få en snak med dem. De er slet IKKE så slemme.

29. april 2024

Velfungerende auktionsside og venlige ansatte!

Rimeligt fungerende auktionsside (kun bedømt fra køber-siden)! :-)

Selvom det er blevet meget bedre, kunne de dog generelt godt opgradere billeder og beskrivelser lidt - specielt for os, der har for langt at køre til, at det typisk er rationelt at komme til eftersyn. Der mangler fx ofte typenumre på maskiner/IT, udløbsdatoer etc. på forbrugsvarer og dimensioner på diverse. Men i modsætning til flere andre auktionshuse lader det til, at de typisk opgiver, når der er tale om "datovarer"!

Generelt meget venlige og hjælpsomme ansatte! :-D
Det skal dog nævnes, at jeg aldrig har haft konflikter med dem - for de få gange, jeg har købt "skrald", kunne man højest brokke sig over dårlige billeder (og det har jeg ikke gidet, for heldigvis har jeg typisk også købt brugbare katalognumre samtidig)...

3. december 2021

Kritisk dårlig kundeservice.

Har haft handlet her nogle gange og har været ganske godt tilfreds, men....
Jeg får budt på en vare, hvor beskrivelsen og billederne så hel fine ud, og da jeg bor på Sjælland, ville det være økonomisk "tungt" at besigtige varen på Fyn, da prisen var under kr. 10.000. Da jeg kommer for at hente varen, passer beskrivelsen ikke og de billeder der var tager, var udelukkende fra "den gode vinkel", hvorfor jeg måtte annullere købet.
Det resulterede i en øjeblikkelig lukning af min konto og da jeg havde flere bud inde, blev de også lukket.
Behandlingen fra deres kundeservice har herefter været meget anstrengt og i tilfælde nærmest ubehøvlet, selvom jeg har forsøgt at holde den gode tone.
Ønsker man at handle her, så forvent ikke nogen forståelse eller service fra DamOnline.

1. september 2020

Vildt uproff virksomhed

Vildt uproff virksomhed.

Ansatte truer med at ikke betale beløb tilbage, ingen returret, ingen garanti...

+folk er skøre i at betale overpris, man skulle tro de selv byder varene på.

Hvem betaler 1200kr for en expresso maskine når du kan finde den samme til 499kr på nettet? det lugter af FUSK her...

28. september 2018

Har købt flere ting

Har købt flere ting - har ringet og mailet - og har kun fået god og venlig behandling.
har også købt noget der ikke var så godt men der er jo min egen fejl

18. august 2018

Dårlig kundeservice

Selve købet fungerede fint, men den efterfølgende kundeservice var uhøflig og utilstrækkelig. Der blev endvidere lagt 95% oveni prisen fra GLS for transport.

17. marts 2017

Lukning af konto, er Damonlines svar på klager.

Jeg byder og vinder en aktion med ordlyden "Champagne bl.a. den gule enke, den gamle banderole plus 4 andre" Efterfølgende kan jeg konstatere, at der kun er 1 champagne. Resten er Cava og Crémant d'Alsace.
Da jeg gør Damonline opmærksom på problemet, er beskeden blot, at jeg kunne bare have kigget ordenligt efter på billedet og at teksten godt kunne tolkes således, at alle flasker ikke behøvedes at være champagne.
Jeg henviste til at billedet ikke var tydligt og stort nok til at det kunne ses hvad der stod på etiketten. Jeg valgte derfor at lade handlen gå tilbage, da varen var solgt på falske forudsætninger. Damonlines svar var "så bliver din konto lukket" Jeg har flere gange budt på aktioner hos Damonline og været tilfreds med de ting jeg har købt. Så derfor gjorde jeg opmærksom på, at jeg ikke var interesseret i at få lukket min konto. Desværre var svaret, at hvis jeg ville klage. Så blev min konto lukket.
Jeg valgte at stå fast på min klage. Så kontoen blev lukket få minutter efter. Jeg mener at det er en fuldstændig uacceptable måde at håndterer klager på.

24. september 2016

Dårlig service.

Skulle indlevere dele til auktion. Da jeg ankommer har de alle pause. Jeg venter til de er færdig og spørger hvor jeg kan aflevere, hvor jeg får svaret "det kan du ikke, kør hjem igen". Han kommer så alligevel ud og jeg får afleveret. Da jeg kommer hjem og se hvad de har skrevet på hjemmesiden, står der noget næsten helt andet. Udover det er deres opland meget dårlig og de sælger dårligt. Vil anbefale alle at finde en anden auktionshus.

19. november 2015

Er dette din virksomhed?