Dakdekker Den Haag Anmeldelser 60

4,6

Petra Hisgen Recentelijk heb ik Van Steen Dakdekkers gevraagd om mijn dak van de uitbouw te laten repareren vanwege een lekkage. Ik ben bijzonder tevreden over de professionaliteit en het uiterst vri... Se mere

Als je een goeie dakdekker zoekt in Den Haag kan ik dit bedrijf zeker aanraden. Fijne jongens, werken lekker door en rekenen normale tarieven.

Kreeg snel een reactie over mijn offerte aanvraag voor bitumen dakbedekking. Vind het bedrijf niet duur als je het vergelijkt met andere bedrijven.

Uitstekend werk geleverd door deze dakdekkers. Ook de tips voor onderhoud kan ik erg waarderen, toch wat extra service wat het verschil maakt.

1. Tagdækker

Dakdekker Den Haag is uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden in de regio Den Haag en omstreken. Met jarenlange ervaring op het gebied van dakreparatie, dakonderhoud, dakrenovatie en het plaatsen van nieuwe daken, staan wij garant voor vakmanschap en kwaliteit. Ons team van gecertificeerde dakdekkers is gespecialiseerd in zowel traditionele als moderne daktechnieken en werkt uitsluitend met de beste materialen om de duurzaamheid en veiligheid van uw dak te waarborgen. Bij Dakdekker Den Haag begrijpen we het belang van een betrouwbaar en stevig dak boven uw hoofd. Daarom bieden we niet alleen snelle en efficiënte oplossingen voor acute dakproblemen, maar ook grondige inspecties en preventief onderhoud om toekomstige schade te voorkomen. Onze service is persoonlijk en op maat gemaakt, omdat elke dakuitdaging uniek is. Wij streven ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden door kwaliteitswerk te leveren dat de waarde van hun woning of bedrijfspand verhoogt. Kies voor Dakdekker Den Haag voor een deskundige, vriendelijke service en een dak dat staat als een huis. Bezoek onze website dakdekkerdenhaag.com voor meer informatie of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of dakinspectie. Uw dak, onze zorg.

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Slechte service en geen nazorg

Mijn ervaring met Den Dekker Dakbedekking is zeer teleurstellend. Afspraken werden niet nagekomen en het geleverde werk was onder de maat. Kort na de werkzaamheden ontstonden er problemen, maar pogingen om contact op te nemen bleven zonder reactie. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen en de communicatie is erg slecht. Ik zou dit bedrijf niet aanraden.

5. januar 2026

Top service

Van Steen Dakdekkers heeft onze complete dakrenovatie uitgevoerd. Het traject verliep uiterst professioneel, met duidelijke communicatie en een transparante offerte. Het eindresultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen

15. august 2025