Dahliasbylinn Anmeldelser 45

2,9

Handlat av Dahlias by Linn under flera år och alltid fått bra hjälp från trevlig personal. För mig som inte har någon större trädgårdsvana. Men vill njuta av dessa underbara blommor, sätter jag h... Se mere

Andra upplevelsen med detta företag var lika bedrövlig. Fruktansvärt bemötande från ett företag som t o m ringer upp kunder och är hotfulla om du skriver offentligt att du är missnöjd utan att ens näm... Se mere

2,9

Middel

Beställde 7 st dahliaknölar

Beställde 7 st dahliaknölar, 6 st var i bra skick men 1 knöl hade röta i hela halsen. Tydligen räcker inte det för att få reklamera, den var enligt kundtjänst funktionsduglig fast man vet att röta kan sprida sig och förstöra kronan. Tråkigt bemötande.

6. marts 2026

Otrevligt bemött vid reklamation

Jag blev så otrevligt bemött när jag höll på reklamera de sjuka knölarna. Vid uppgrävningen visade sig flera ha drabbats av virus. Men man får inte reklamera och man blir bemött av otrevligheter. Aldrig mer från detta företag.

8. oktober 2025

Fina blommor och bra service.

För mig som inte har någon större trädgårdsvana. Men vill njuta av dessa underbara blommor, sätter jag högt pris på all hjälp man får vid frågor och råd om hantering. Uppskattar verkligen att de tar sig tiden att hjälpa till.

Kommer fortsätta handla hos detta företag framöver.

30. november 2025

Supernöjd med detta företaget!

Köpt från detta företag flera gånger och alltid blivit jättenöjd, köper alltid från detta företag numera. Alltid fina knölar som levererar massvis med blommor. Mycket kunnig personal och jag har fått jättebra hjälp vid frågor och reklamationer. Företaget gör flera resor varje år till odlarna för att kontrollera kvalitet mm.

8. december 2025

Otrevlig personal

Otrevlig personal, dåliga knölar, 3 var torra och växte aldrig. Jag beställde röda dahlior men fick andra färger och de vägrar ta ansvar.

9. april 2025

Väldigt nöjd

Varit jättenöjd sen första köpet och köper enbart dahlior härifrån. Fina knölar där samtliga växt och gett fantastiska blommor. Levereras välpaketerade.
Kommer definitivt fortsätta köpa härifrån.

29. august 2025

Fruktsvärt bemötande av företaget

Fruktsvärt bemötande av företaget. Fel leverans, bekräftas av företaget, vägrar ta ansvar och hotar med polisanmälan för att jag skrev på min Facebook att jag bojkottar företaget.

29. august 2024

när jag öppnade knölpaketen var dom…

när jag öppnade knölpaketen var dom överfulla av blommflugor, av 15 beställda tog sig 10st, 5 av dom vaknade aldrig tyvärr, då detta var första gången jag köpte av dahliasbylinn kan jag bara säga att kundtjänst inte var till hjälp direkt.

30. april 2025

Dahlia

Beställde 5 plantor och två har virus skickade reklamation men har inte fått någon återkoppling från dom kommer inte att beställa därifrån någon mer gång

12. juni 2025

Dålig kvalitet

Ojämn låg kvalitet på Dahlia knölarna, sen leverans och därtill hörsammar inte leverantören reklamationer.
Handla inte här!

4. april 2025