2,6

Under middel

Jag köpte en dräneringspump för fyra…

Jag köpte en dräneringspump för fyra månader sedan som personalen på Dahl i Arninge sa skulle vara den bästa som fanns. Nu har den slutat fungera. När jag ringer till dem för att reklamera så säger de att de inte tar ansvar för detta, utan jag ska då kontakta den som tillverkat pumpen. Tänk om alla butiker skulle göra såhär. Man vill reklamera något man köpt på H&M och de ber en kontakta leverantören i Kina istället. Jag vill varna andra att inte köpa dyra saker hos Dahl, för slutar de fungera så kan du inte reklamera till den butik du köpt varan i, så som det borde vara. Du ska istället kontakta tillverkaren. Varför inte köpa direkt av tillverkaren då istället?

27. december 2024

SLUTA SKICKA SMS TILL MEJ OM ATT JAG…

SLUTA SKICKA SMS TILL MEJ OM ATT JAG SKULLE HA NÅGOT PAKET ATT TA EMOT IFRÅN ER!😡 HAR ALDRIG BESTÄLLT NÅTT FRÅN ER Å TÄNKER ALDIG GÖRA DET!😡 SLUTA BOMBARDERA MIN TELEFON MED SMS OCH MAIL😡...SKICKA TILL RÄTT NUMMER ISTÄLLET😡ID*IOTER!🤬

9. juli 2024

Receptionist som jobbar i receptionen…

Receptionist som jobbar i receptionen i Dahl Ab Sverige i Kallhäll är en av de mest sämsta och drygast receptionist jag har sett i mitt liv. Hon ser alltid arg ut och har ingen receptionist bemötande. Jag har aldrig sett henne le.
Vi som jobbar här tycker det behövs en bättre receptionist som är mer bemötande och snäll. När man går fram till henne är man typ rädd att fråga henne något då hon ser så arg ut och typ kommer skälla ut en när man frågar något. Vet inte hur man kan en så dålig receptionist , byt receptionist.

4. oktober 2021

tyvärr oerhört (obefintlig) service!!

Har ett hus med ett installerat minireningsverk ifrån Dahl Sverige (Alltech Biokem). Ringer till växeln för att bli kopplad till någon som kan hjälpa oss att boka en service eller lägga upp ett serviceavtal. Blir då kopplad till en Kvinna i medelåldern, som hade titel "Säljare". Men sämre kundservice har jag aldrig varit med om. Kvinnan säger att Dahl inte jobbar med service eller avtal, och jag frågar då om hon kan ta reda på vem jag ska prata med för att få hjälp, då säger hon "hör du dåligt vi jobbar inte så" och sedan lägger hon på luren i örat på mig! Så jag hoppas att ingen annan som förväntar sig service kommer i kontakt med den här kvinnan. Och om jag ska köpa ett mini reningsverk igen, så kommer det inte att bli via Dahl Sverige!

14. juli 2020

Er dette din virksomhed?