Fik 2 frikadeller med flødekartofler. Jeg har aldrig smagt så dårlige frikadeller. Min hund ville ikke engang spise dem. De smagte af ren mel, og lignede også bare en melbolle. Ret ulækre faktisk. Flø... Se mere
Kylling bourguignon... 2 små overlår, tørt og kedeligt, ingen sauce men lidt indtørrede champignon, og små indtørrede kartofler. Det er ikke godt nok til 129 kr. Især ikke, når der på samme strøg... Se mere
Vi bestilte oksesteg med bearnaise, kartofler og ratatouille, fra Dagens måltid i Holte. Stegen var fyldt med mange scener. Kartoflerne var så rå, at kniven ikke ku skære dem lige ned. Bearnaise... Se mere
Vi har siden de startede, bestilt skønt mad 1-2 gange om ugen til vores travle familie på 4 .Super lækkert mad, stort lækkert udvalg til både børn og voksne, gode portionsstørrelser, så man bliver mer... Se mere
Aftensmad lavet på ærlige råvarer - klar til at spise, lige til at sætte på bordet Hellerup • Holte • Hørsholm • Vedbæk • Østerbro
Danmark
- dagensmaaltid.dk
God mad og god service
Lækker mad og fantastisk service
Lækker mad og fantastisk service.
Kan varmt anbefales!
Ikke inponerende
Første gang rå culotte og sort kødsovs (m lidt løg som grøntsager) m ris til børn. 2. gang god boller i karry m 1 skefuld sovs til risen.
Fantastisk mad til konfirmation
Dagens måltid har leveret maden til vores konfirmation, 40 gæster.
Vi har aldrig oplevet så mange roser fra vores gæster, særligt blev kødet fremhævet som fantastisk mørt - personligt har jeg ikke oplevet noget bedre fra en "mad ud af huset".
En særlig tak fra os for at løse opgaven med desserter, da vi havde udbedt os et par familiefavoritter, som ikke stod på menuen.
Det var tydeligt, at der var tænkt over detaljerne, så maden kunne ankomme i god tid og stadig præsentere sig smukt.
Stor anbefaling til Dagens Måltid. Vores næste barn har allerede bestemt, at maden skal komme fra Allan og Manu.
Fantastisk god mad
Vi bestilte 4 x 3 retters Nytårsmenu fra Dagen Måltid. Alt fra afhentning til tilberedning var meget nemt og super godt lavet, og virkelig nemt og overskueligt at forberede. Der var tilmed også rigeligt :-) Smagen var helt perfekt. Dette var en menu som ikke bare var et måltid, men en smagsoplevelse. Det er nu tredje gang vi har bestilt gæstemenuer fra Dagens Måltid, og hver gang fået megen ros fra gæsterne.
Kan derfor virkelig anbefales.
Skuffende nytårsmenu
Dagens Måltid levede desværre ikke op til hverken pris eller kvalitet ifht. forventet.
Knap 400kr/kuvert var efter min mening penge lige ud ad vinduet.
Nogenlunde forret, men på grænsen til at være kvalm. Bør der ikke følge en bid brød med til en hummerbisque?
Seje og gummiagtige tournadoer i følgeskab af kønsløs løgkompor og kartoffeanretning.
Og endelig en uspiselig chokolade/mel/konfektkage som vi måtte smide ud. Øv, det er bare ikke den dag, man ønsker at gå så galt i byen. Eneste plus var, at vi kun var to til spisning, så "skaden" var begrænset.
Fulstændig idiot jeg havde i telefonen
Jeg ringede ned til dem i holte og jeg ved ikke hvem det var telefonen men en totalt idiot slet ikke egnet til at tag imod kunder jeg ville bare spørge et spørgsmål men blev bare cuttede af med det samme hvor jeg blev fortalt at jeg ikke måtte ringe efter kl 16.... WTF hva er det for noget at sige og bagefter siger han at jeg skal komme ned og stille mig i kø. Meget dårlig behandling af kunder.
Velsmagende, lækker og helt rimelig i pris
Det er nu 3. gang at jeg bestemmer mig for dagens ret fra nyåbnede Dagens Måltid i Holte. Og hver gang har jeg været fuldt ud tilfreds. Portionerne er rigelige til en alm spisende person, og prisen på 75 kr er absolut rimelig. Man kan sagtens smage, at Manu & Allan har en fortid i gode køkkener. Hurra for at I valgte Holte som jeres "hood". Fedt at vi nu har en food-strip i byen. Jeg kommer glad igen, og igen, og igen...