Kylling bourguignon... 2 små overlår, tørt og kedeligt, ingen sauce men lidt indtørrede champignon, og små indtørrede kartofler. Det er ikke godt nok til 129 kr. Især ikke, når der på samme strøg... Se mere
Vi bestilte oksesteg med bearnaise, kartofler og ratatouille, fra Dagens måltid i Holte. Stegen var fyldt med mange scener. Kartoflerne var så rå, at kniven ikke ku skære dem lige ned. Bearnaise... Se mere
Vi har siden de startede, bestilt skønt mad 1-2 gange om ugen til vores travle familie på 4 .Super lækkert mad, stort lækkert udvalg til både børn og voksne, gode portionsstørrelser, så man bliver mer... Se mere
Aftensmad lavet på ærlige råvarer - klar til at spise, lige til at sætte på bordet Hellerup • Holte • Hørsholm • Vedbæk • Østerbro
Danmark
- dagensmaaltid.dk
Fik 2 frikadeller med flødekartofler
Fik 2 frikadeller med flødekartofler. Jeg har aldrig smagt så dårlige frikadeller. Min hund ville ikke engang spise dem. De smagte af ren mel, og lignede også bare en melbolle. Ret ulækre faktisk. Flødekartofler var bare fløde og kartofler, smagløse.. Ikke sted jeg henter mad igen!
Kylling bourguignon..NEJ TAK
Især ikke, når der på samme strøg ligger 5 virkelig gode Take Away forretninger.
Vh/Kurt Lykken

Hej dagens måltid
Hej dagens måltid.
Vi var lige ovre og købe kyllinger igen her i dag. Og desværre fik vi det samme resultat som vi fik sidst. Nemlig at de ikke er færdigstegt/grillet. Jeg har nu prøvet at ringe til jer. Men i har desværre lige lukket. For jeg vil gerne forbi, og vise hvor røde de er. Og det påvirker selvfølgelig også kvaliteten/smagen. Det synes jeg desværre er rigtig ærgerligt. Og håber lige at jeg få en tilbagemelding.
Hilsen her fra Lars
Lidt skuffende første oplevelse
Lidt skuffende første oplevelse hos DM i Hørsholm. Vi havde bestilt oksecuvette menu og jeg havde specifikt skrevet i bestillingen, at den skulle steges til "mellem medium og well done". Alligevel var den ene af de to klumper steg rosa og let blodig.
Deres salater er tydeligvis lavet i et industrikøkken og leveret i plasticbægre. Cæsar-salaten synes mine forældre havde en meget "fed" smag af flødedressing - personligt kunne jeg slet ikke spise den, for jeg synes, at den smagte af fisk!?
Det var skuffende at se, at når man bestiller en omgang bagte gulerødder, så var det kun ca. 1/2 gulerødder og 1/2 salatblade kastet oveni for at få portionen til at se større ud. "Tomatsalaten" var faktisk mere bare salat med nogle få tomater kastet ned i.
Men kødet smagte ellers godt (trods det ikke var stegt nok) og de ovnstegte kartofler med krydderier, citron og hvidløg var lækre! Bearnaise-cremen var ok.
Alt i alt havde jeg ventet mig mere for pengene. Men det smagte udmærket (bortset fra den uspiselige fiske-Cæsar-salat).
Små portioner, men god mad
Maden er ganske god, men portionerne bliver mindre og mindre og prisen dyrere. Boller i karry børnemenu giver 2 kødboller til 59kr - ekstra kødboller kan tilkøbes for 10kr pr stk.
Kold kylling - rød indvendig..
Selvom jeg kun bor 2 min. fra forretningen i Hørsholm kom jeg hjem til en helt kold kylling, der samtidig var rød indvendig. Har ofte handlet hos Dagens måltid, og været tilfreds, men denne oplevelse var alt andet end positiv.. Måltidet var på ingen måde 329kr. værd.
Jeg har efterfølgende forsøgt at ringe til Dangens måltid for at informere dem om den dårlige oplevelse. De tog ikke telefonen..

Besvarelse fra Dagens Måltid
Næsten kold kylling.. skuffende. Ikke pengene værd.
Der blev bestilt kylling, som blev afhentet præcis. Desværre en næsten kold sag. Absolut ikke lækker.meget skuffende til prisen. Ikke pengene værd denne dag, / Jan Jensen
Virkelig god mad og rar stemning
Virkelig hyggelig stemning og god og venlig service. Super gode hakkebøffer med en særdeles velsmagende og avanceret brun sauce og flødekartoflerne er af super kvallitet. Jeg er meget tilfreds. Tusinde tak for dejlig mad og betjening jeg er dybt taknemmelig:)
Dejlig mad og skøn betjening
Endelig fik vi prøvet Dagens måltid i Hellerup - vi fik lækker mad og vores lille datter spiste meget “boller i karry” 🙌🏻 Tak for dejlig mad, det bliver ikke sidste gang vi kommer forbi!
Stadigvæk uspiselig mad.
I Lørdags kom jeg tilfældigvis forbi dagens måltid i Hørsholm og besluttede mig for at give dem en ny chance. Det kunne jeg godt have sparet mig. Jeg valgte ugen ret til 119 kr. Jvf. deres website skulle det være smørstegte Krebinetter med stuvede grønsager og kartofler. Krebinetterne var med 100% garanti ovn stegte. Om der var brugt smør eller ej skal jeg ikke kunne sige, men de var tørre som Sahara og havde tydeligvis aldrig set skyggen af en stege pande. De stuvede grønsager og kartofler var tydeligvis stuvede sammen og bestod af RIGELIGT med kartofler, lidt gulerøder og lidt blomkål og havde en konsistens som flødekartofler. Hele retten var pænt smagsløs.
Dialogen som de opfordrede til sidste år har tydeligvis intet ændret. Det er stadigvæk uspiselig mad til overpriser. 1 portion ugens ret koster 119 kr. hos dagens måltid. I delikatessen hos Føtex kan man få 1*middag til 39 kr. eller 2*middag til 65 kr. og der er kvaliteten 100 gange bedre.

Besvarelse fra Dagens Måltid
De glemte 2 citronfromage + sovs til…
De glemte 2 citronfromage + sovs til vores steg. Det kunne ikke tilbageføre restbeløb til mig. Det skete lørdag d. 12. feb aften.

Besvarelse fra Dagens Måltid
Købte 7 portioner risalamande i…
Købte 7 portioner risalamande i Hørsholm afdelingen . Virkelig en kedelig oplevelse. Smagte som om grøden har været brændt på, var tør kedelig og smagte på ingen måde af risalamande ! Prisen er 47 kr pr portion. Det kan man ganske enkelt ikke være bekendt .

Dagens Måltid Hellerup
Altid lækker mad - og gode desserter😊
Husk nem parkering ved kirken - det kunne der godt skiltes med.

Besvarelse fra Dagens Måltid
Det dufter lidt af jul :-)
Det dufter lidt af jul :-) - er altid glad for kyllingemenuen - og når man så her hvor vi tænder kalenderlyset den 1. Dec bliver overrasket af DEN MEST FANTASTISKE risalamande. Whats not to like - det blir en god jul i år. TAK

En meget tør oplevelse
Min mand kom hjem med et måltid fra Vedbæk i går aftes, som bestod af en temmelig tør kylling, en salat uden dressing samt en portion flødekartofler, der også var temmelig tørre. Det kan godt være, at det var lige inden lukketid (som i øvrigt er ret tidligt ift. andre Take-away steder), men jeg havde nok forventet en mere saftig kylling til den pris samt en form for dip/sauce + dressing til salaten.

Besvarelse fra Dagens Måltid
Dagens måltid i Hellerup har ofte været…
Dagens måltid i Hellerup har ofte været løsningen på hurtig og lækker aftensmad. Rotisseri-kyllingen er toppen, men dagens ret og salaterne følger trop. Godt håndværk og gode råvarer.

Besvarelse fra Dagens Måltid
Superlækker mad fra afdelingen i…
Superlækker mad fra afdelingen i Hellerup
Hilsen Flemming

Kæmpe anbefaling!
Fantastisk betjening af en mand der ved hvad han laver i Dagens Måltid Hellerup. Stort udvalg - kæmpe anbefaling!

Besvarelse fra Dagens Måltid
Super service - var der her til aften og skulle bare lige have lidt supplement til rugbrødsmadderne. Ekstra deller kom der med i posen samt en bearnaisecreme.
Fedt i nu også har åben i weekenden