Daan Tech Danmark Anmeldelser 312

4,1

Don't buy Købte Bob opvaskemaskine i maj og leveret i juni 24. Nu allerede efter 6 mdr tisser vandet ud både ved indtag og ved afledning af vand. Så dyr gadget og kort fornøjelse. Spændende at se hva... Se mere

Maskinen kom hurtigt, og den ser meget fin ud i køkkenet og har forbedret min hverdag enormt. Nogle ting vasker den ikke så godt op som jeg selv gør, til gengæld vasker den meget hyppigere op :-) [Ti... Se mere

Pengene værd! Waou, fik min opvasker præcis 10 dage efter bestilling. Super nemt, og sikke en fin maskine taget i betragtning af materialet er af genanvendelig plast. Elsker at den bruger SÅ lidt... Se mere

Bob opvaskemaskinen virker super fint! Vi er meget glade for vores Bob. Den er perfekt til en lille lejlighed og har forholdsvis lav støjniveau når den vasker. Vær lige opmærksom på at i Danmark er... Se mere

Om Daan Tech Danmark

Welcome !

Daan Tech, founded in 2016, is a French industrial company that designs, manufactures, and markets innovative electronic and household appliances with a bold vision: reinventing household appliances to meet the challenges of the 21st century.

Our flagship product is Bob, a standalone, compact, and fast mini dishwasher:

alt

Bob addresses two issues: on one hand, allowing individuals or couples to own a mini dishwasher suited to their needs; on the other hand, to meet the challenges of the circular economy with a device designed to last at least 10 years, without planned obsolescence and partially made from recycled plastic (65%).

Bob fits all your spaces ! 😍

👌 Super compact : only 34cm wide
💧 Only consumes 2.9L/express cycle
👍 Autonomous with its integrated tank
🇫🇷 Made in France
🛠 Easy to install without a water supply !
⏱4 to 5 washing programs
🌈34 color combinations

DISCOVER BOB !

But the innovation does not stop there, in 2023 Daan Tech launched the pre-orders of their upcoming product Joe the Fantastic. It is a multifunctional cooking appliance that offers a multitude of features in one device for an exceptional cooking experience.

Joe offers 5 different cooking modes :

>Steam oven
> Microwave oven
> Grill / toaster
> Convection oven
> Airfryer

Thanks to its various cooking modes, you can quickly prepare tasty and healthy dishes. Whether you want to use steam cooking to preserve your food's nutrients, air frying for crispy food, or gentle low-temperature cooking for tender meats, Joe will satisfy all your culinary cravings .

DISCOVER JOE

Daan Tech was created to design, manufacture and market a range of devices and services to meet the major challenges of the 21st century, with Bob the autonomous and eco-responsible mini dishwasher as its first product.

Since its creation, Daan Technologies has acquired in-depth know-how in mechanical design, plastics, electronic and software development, and the integration of finished products in its 2500m2 factory located in Vendée, France.

VISIT OUR WEBSITE

4,1

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super!!

Bestilte Bob til at tage med på camping, den virker perfekt 👍🏼😃

6. august 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hallo! Tak, fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech-produkter :)

Bob er simpelthen en livredder

Bob er simpelthen en livredder, det giver mig så meget tid og energi ikke at skulle tage opvasken i hånden. Derudover er det en mega charmerende lille maskine, den har de programmer man har brug for, den spiller en lille sang hvis man vil have det, man kan ændre lysfarven og jeg var overrasket over hvor nem den var at opstille. Den lille dør giver et farverigt pust mens kighullet giver et lysshow når man stiller den over om aftenen, og den kan lige passe ind i et mindre køkken. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

21. august 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej, Bob! Tak, fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech-produkter :)

Ny Bob til lille lejlighed 2 personer

Min Kærste & jeg bestilte en “Bob eco-compact opvaskemaskine”! 😊 & vi er SÅ glade for den, vi havde opvask fra 4 dage stående & Bob klarede det hele på et par timer på “Glasses” & “Express” programmerne, kun med få mad rester ved en af vaskene, fordi vi ikke skyllede ordentligt af, som en prøve tur 😌🤷🏻‍♀️ Men Bob har et smukt design, er nem at fylde op med kanden & komme i gang med 😊 Vi skulle dog grave lidt længere for, at finde ud af, at et filter skulle renses/tages ud, men sådan er det vel bare 😅 Vores Bob kom hurtigt ca. indenfor 1 uge 👍 Vi fik Bob i går & har lavet 7 vaske siden da. Både med glas, bestik, tallerkner, skåle, en pande & andre små ting. Vi er i hvertfald meget glade for vores Bob som ankom med en skinnende overflade 😊 Vi bestilte også den helt store pakke, så vi var sikre på ikke, at mangle noget & vi glæder os til, at prøve UV funktionen! (; 😁 PS: Det er så fedt, at man selv kan vælge farven på sin Bob. Samt hvilken farve lys & lyd, at Bob har 👌

7. september 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej! Tak, fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech-produkter :) Vores kundeserviceteam vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Fantastisk opvasker

Købte Bob opvasker til mit lille kage bageri, og den er simpelthen fantastisk.
Behøver ikke tilslutning til vand, man hælder vand på som til en kaffemaskine, en kæmpe fordel, når man ikke har indlagt vand

12. august 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej med dig! Tak, fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech-produkter :) Vi vil gerne høre mere om din Bob i dit bageri!
Kontakt os venligst via partners@daantech :)

Hurtig levering. Fantastisk produkt elsker den allerede😍

3. august 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej! Tak fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech produkter :)

Hej med dig,

Tak for din bestilling.
Som angivet på hjemmesiden, da du placerede din ordre, blev produkterne sendt fra den 22. august, og leveringstiden er 7 arbejdsdage.
Din ordre er i øjeblikket ved at blive leveret.

Vi er fortsat til rådighed,

Efter ventetid på ca

Efter ventetid på ca. 1 mdr. har vi nu modtaget vores Bob opvaskemaskine. Der er forholdsvis lang leveringstid, men det var vi bekendt med. Forsendelsen og informationerne har været helt ok.

28. juli 2023

Bedste køb nogensinde

Bedste køb nogensinde! Lækkert design, man kan tydeligt se og mærke det er godt håndværk! Glæder mig nu til releasen af deres nye ovn Joe🤩 eneste minus er dog at de bruger PostNord som kurer, ville ønske de Istedet benyttede GLS som er til at regne med!

30. juni 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Tak for din besked, vi er glade for, at du er tilfreds, og vi vil tage dit forslag i betragtning.

Den er lille og smart

Den er lille, smart, vasker perfekt rent, Kun i med stikket, følg brugsanvisning og så køre den, ingen rør og tilslutning.

27. juni 2023

Rigtig god OG støjsvag!

Den lille Bob-opvaskemaskine er lige så god OG støjsvag som lovet. Min første opvask (med tab) var virkelig dårlig: Glas og rustfrit stålbestik fik pest (fjernet med ren eddike). Ved næste vask puttede jeg 2dl klar eddike i tanken først, og efterfyldte med vand (som beskrevet på hjemmesiden ved hårdt vand - hvilket vi i høj grad har i Aarhus), og så blev det bare perfekt! Jeg er meget glad for min nye lille ven, som er helt perfekt i et lillebitte køkken i en lille lejlighed. At den ikke kræver tilslutning til vand er bare endnu et plus - med en (pæn) spand til vandafløb kan den således placeres hvor som helst, hvis man bliver træt af at have den stående på køkkenbordet ved siden af køkkenvasken. Genial til tiny living og glamping 😊

10. juli 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hurtig levering, god service ;) også efterfølgende omkring brugen af BOB ;)

6. juli 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej! Tak fordi du valgte vores Bob. Velkommen til Daan Tech familien! :)

Bob er et godt produkt

Hurtig levering, god kundeservice og godt produkt.
Virkelig god ide bag produktet (fabrikeret i EU, mijlørigtige materialer, beskrivelse der muliggør, at man selv kan reparere produktet, smart design og så virker opvaskeren Bob fremragende, når man benytter de medfølgende kassetter .

29. juni 2023

Godt produkt

Jeg er rigtig glad for min Bob opvaskemaskine.
Hurtig og god betjening fra Dan Tec.
Nem webshop at finde rundt i
Hurtig ekspedition.
Bob virker rigtig godt
Vasker rigtig godt rent
Nem at samle og installere.
🌠🌠🌠🌠🌠
Fem stjerner fra mig.

25. juni 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej med dig! Tak, fordi du valgte vores Bob. Velkommen til Daan Tech-familien! :)

Bob Mini er et godt bekendtskab

Ingen problemer med levering, og det gik overraskende hurtigt. Det blev sendt i 2 pakker, hvilket jeg var lidt forbløffet over, da det ikke fremgik tydeligt af fakturaen, men ellers intet at sætte en finger på.
Jeg nyder at have stiftet bekendtskab med min lille nye “beboer” ☺️

16. juni 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej med jer! Tak, fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech-produkter :) Vores kundeserviceteam vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Fik en opvaske med den forkert farve…

Fik en opvaske med den forkert farve dør, men hold da op en super god service de yder og ingen problem med at få den rigtig farve dør til opvaske maskinde:)

7. juni 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej. Vi er meget kede af, at du har oplevet denne leveringsulempe. Vores kundeservice står altid til din rådighed, hvis du har spørgsmål.

Perfekt

Fik Bob få dage efter bestilling, før vi købte læste vi andres feedback, hvor de skrev at maskinen var fugtig da de modtog den. Det var den også, men læser man i manualen så er det blot fordi den bliver prøvekørt fra fabrikken en gang før man får den.
Den vasker rigtig godt, er nem at bruge og til 2 personer er den perfekt.
Er meget glad for købet!

23. maj 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej med dig! Tak, fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech-produkter :) Vi tester alle vores opvaskemaskiner, før vi sender dem til vores kunder. Nogle gange kan vanddråber desværre blive inde i maskinen.

De bedste ønsker,
Daan Team

Jeg er super glad for min BOB....jeg…

Jeg er super glad for min BOB....jeg undrer mig dog over at BOB kassetten virker bedst når maskinen kører på Intensive programmet. På de andre programmer kan jeg mærke en hinde af pulver på tingene bagefter og duften af BOB indholdet er meget kraftigt :-(

Måske supporten har en idé om hvorfor dette sker!!??

28. april 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej med jer. Tak for din anmeldelse.

Vi beklager resultaterne af vask med kassetter. Nu forsøger vi at kommunikere med vores kunder om de forskellige produkter, vi tilbyder (kassetter, tabletter), og også om forskellige niveauer af kalksten og mineraler i vandet, som kan påvirke resultaterne med det produkt, du bruger.

Vi kan råde dig til at prøve et andet rengøringsmiddel (for eksempel en speciel gel til opvaskemaskiner, som du kan finde i dit lokale supermarked). Hvis problemet stadig er her, bedes du kontakte vores eftersalgsservice via sav@daan.tech

De bedste ønsker,
Daan Tech

Kunde godt tænke mig at der var en…

Kunde godt tænke mig at der var en dansk bruger vejled

7. maj 2023

Besvarelse fra Daan Tech Danmark

Hej med jer. Tak for din anmeldelse. I øjeblikket har vi en international standardbrugervejledning på engelsk. I den nærmeste fremtid vil vi lancere et oversættelsesprojekt.