Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick jättebra hjälp i butiken i Högsbo när jag kom för att titta på och provcykla en cykel jag spanat in på nätet. Fick den levererad till mitt hem i Båstad, monterad och klar inkl extrautrustning. Fi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättebra service varje gång vi åker ner dit från Strömstad. Mycket kunnig personal som har stor egen erfarenhet av att cykla och kännedom om de bra produkter de säljer. Vi köpte en cykel, och fick des... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted

Skrevet af virksomheden

Cykelhuset har över 55 års branschvana. Cykelhuset startade som en serviceverkstad med fokus på att ge kunderna absolut toppservice. Cykelhuset har sakta men säkert växt till en av landets ledande cykelbutiker utan att ge avkall på vår service och kunskap. Cykelhuset består av totalt tre fysiska butiker och en webbshop. Två av butikerna ligger i Göteborg och en ligger i Uddevalla. Vi har cykelverkstäder i alla fyra butiker med utbildad verkstadspersonal som hjälper dig med efterjusteringar och service på din cykel. Vi säljer cyklar för hela familjen; mountanbike, elcykel, hybridcykel, klassiska cyklar, racer/gravel cykel, barncykel, hjälmar & tillbehör, reservdelar m.m. Behöver du hjälp med något gällande vår e-handel eller har du funderingar på vilken storlek och modell som passar kan du höra av dig till vår kundtjänst på telefonnummer: 031-41 39 51

Kontaktoplysninger

4,4

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra hjälp både via telefon och epost

Jag handlade online och fick snabba och bra svar och hjälp både via telefon och epost. Cykeln jag beställde kom fram snabbt och den hade fått en översyn innan den skickades. Allt var monterat utom trampor och cykelkorg (såklart). Cykelhuset har bytt ägare nyligen och det känns som om de nya anstränger sig för att upprätthålla, ett redan tidigare, gott rykte. Här handlar jag gärna igen.

17. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Presentkort som inte gick att lösa in

Hade fått ett presentkort som gällde ett år. När jag skulle nyttja det sa personalen att det inte går att använda pga ägarbyte och ny kassa… Där behöver man ha en flexibel lösning för att kunder faktiskt ska få nyttja det de köpt och blivit lovade! Riktigt dåligt. Ingen ersättning, ingen erbjuden rabatt eller dylikt.

20. december 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Beställnigen gick bra men eftersom det…

Beställnigen gick bra men eftersom det är en julklapp så har vi inte packat upp varan en. Det återstår att den är hel och bra skick när vi packat upp den som sagt. Är allt i sin ordning så självklar 5 stjärnor så fall.

25. november 2025

Proffsigt bemötande vid kundproblem

Har köpt cykel och tillbehör hos cykelhuset där DHL tyvärr lyckades slarva bort hela paketet. Vilket ställt till det en hel del för oss.

Genom hela proceduren har cykelhuset varit otroligt hjälpsamma och tillmötesgående. De har svarat snabbt. De har hört av sig på eget bevåg och tagit initiativ som gjort att vi känt oss väldigt väl behandlade genom processen. Detta trots att Cykelhuset inte kan hjälpa DHLs taffliga hantering. Dessutom har vi inte någon historia med Cykelhuset och vi har dessutom handlat online.

Just sådant bemötande gör att jag kommer fortsätta handla hos Cykelhuset, och från mitt perspektiv kan jag inte annat än rekommendera dem efter så proffsigt och vänligt bemötande.

Tack!

17. juli 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.