De postoperatieve BH heeft mijn week echt makkelijker gemaakt. De stof is zacht genoeg zodat er niets irriteert, maar hij geeft toch genoeg steun zodat ik comfortabel kan rondlopen. Alleen de sluiting... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Meerdere keren contact gezocht, weinig tot geen reactie. Artikel niet leverbaar al weken,nog steeds geen geld terug ontvangen. Op eerdere review hebben ze op gereageerd dat het pakket toegestuurd zou... Se mere
Producten goed ontvangen en kwaliteit lijkt op het oog prima. Alleen de maatvoeringen weken behoorlijk af, retour aangemeld en ook bevestigd dat het akkoord was. Retour gestuurd en daarna totaal niets... Se mere
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Curvy-Body voor mijn nichtje. De kleding is van hoge kwaliteit, de pasvorm is geweldig en de variëteit in maten maakt het gemakkelijk om iets perfects te vind... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Curvy Body Lets get in shape, look better and feel better. Wear your Curvy-Body waist trainer and shapewear anywhere, anytime.
Kontaktoplysninger
Julianastraat 55, 1541GH, Koog a/d Zaan, Holland
- info@curvy-body.nl
- curvy-body.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Opgelicht door Curvy body! Ondanks onderstaande reactie op Trust Pilot veel beloftes: geen terugbetaling van €35,- en geen e-mail meer gekregen.
18 Augustus 2025: 2 bestellingen gedaan, verkeerde kleur ontvangen en de andere bestelling helemaal nix ontvangen, er was via de chat beloofd dat ik een terugbetaling zou krijgen na enkele dagen, nooit iets gehoord van dit bedrijf na meerdere e-mails gestuurd te hebben en ook geen terugbetaling ontvangen. Contact opnemen met klantenservice lukt niet telefonisch. Meerdere emails gestuurd ik ben blijkbaar geblokkeerd want ik krijg de e-mail terug als “ undeliverd “ dus pech geld weg helaas heb ik Trust Pilot reviews niet bekeken voordat ik hier iets ging bestellen, ik ben zoals ik heb gelezen ook nummer zoveel die dit moet meemaken. *Update 11-12-2025 opnieuw een mail gestuurd met mijn bestel gegevens naar aanleiding van onderstaande reactie van Curvy Body……Bijzonder en typisch dat de achternaam zogenaamd niet in het order systeem staat….Nog steeds niets ontvangen of gehoord ondanks wat er beloofd wordt in onderstaande reactie….20-12-2025 nog steeds geen reactie op mijn e-mails en ook nog geen terugbetaling ontvangen.8-1-2026 nog steeds niks ontvangen en ook geen bericht gehad van dit bedrijf zoals hieronder wordt gezegd….23-01-2026 helaas nog steeds geen enkele reactie ontvangen en geen terugbetaling ontvangen.19-02-2026: nog steeds niks ontvangen op mijn bankrekening en geen email gekregen van Curvy Body….Dit is ook niet de ervaring die ik wil hebben met een onbereikbaar onbetrouwbaar bedrijf!! Waar blijft mijn geld????

Besvarelse fra Curvy-Body
Ik heb een bestelling geretourneerd
Ik heb een bestelling geretourneerd, maar zij geven het niet door aan Klarna. Ook kan ik ze niet bellen of mailen, gegevens op internet kloppen niet. Tel nummer is niet in gebruik, 2 emailadressen, waarbij ik mijn bericht telkens terug krijg met een foutmelding, op instagram reageren ze niet! Slechte zaak!

Besvarelse fra Curvy-Body
Deze legging is ideaal voor het…
Deze legging is ideaal voor het sporten, je merkt echt dat je meer zweet rond de buik. De tailleband geeft goede steun, al schuift hij soms iets omhoog bij intensieve beweging. De kwaliteit van de stof is sterk en ademend. De omruilservice voor de maat ging zonder problemen.
Ben inmiddels vaste klant
Ben inmiddels vaste klant, en ik word altijd super snel geholpen.
Snelle verzending
Snelle verzending. Zit comfortabel en doet wat het moet doen.
Slecht!!!! Reageren niet
Producten ontvangen 1+1 gratis.
Allebei pasten niet, dus teruggestuurd.
Niks vernomen, geen reactie, geen geld terug. Vier keer gemaild met ordernummer alles erbij, hoor helemaal niks van ze!!
Nooit bestellen daar!!! Zo slecht.

Besvarelse fra Curvy-Body
Bespaar jezelf de moeite a.u.b
Bespaar jezelf de moeite a.u.b. op 4 oktober 2 bestellingen geretourneerd die op 6 oktober aan zijn gekomen. 1 van die bestellingen moest retour omdat ik de verkeerde maat had ontvangen. Tot op heden geen bevestiging of geld terug ontvangen. Reageren niet op mail of Instagram. Weggegooid geld dus.

Besvarelse fra Curvy-Body
26 september bestelling retour…
26 september bestelling retour gestuurd, deze is 27 september door hun ontvangen, meerdere mails FB en chat geprobeerd, geen reactie en geen geld ontvangen.

Werkt echt goed
Werkt echt goed, ook is het van goede kwaliteit!
De levering was snel
De levering was snel, de kwaliteit is uitstekend en de stof zit comfortabel. Ik ben blij ❤️
De kwaliteit is beter dan ik had…
De kwaliteit is beter dan ik had verwacht! Ik raad het iedereen aan.😊
Comfortable
Comfortable, lightweight, and makes your figure look beautiful
Nu draag ik alleen nog maar dit ondergoed omdat het effect gewoon WOW is😋
Nu draag ik alleen nog maar dit ondergoed omdat het effect gewoon Wow is.
Vaste klant
Inmiddels vaste klant en nog altijd super tevreden! Snelle levering, fijne klantenservice en het belangrijkste fijne en comfortabele shapewear. Zit super mooi, ook onder strakke kleding. Geen lijnen en knelt niet. Ook mijn vriendinnen hebben hun eerste bestelling al geplaatst en delen dezelfde mening!
Mijn vriendin is er blij mee 😁
Ik heb dit product gehaald voor mijn vriendin. Ze had het er al heel lang over en ik dacht laat ik het gewoon voor haar bestellen. Ze is er super tevreden mee
Fijne en heldere website en hele snelle…
Fijne en heldere website en hele snelle reactie en verzendtijd is ook prima.
Top product !!!
Slechte service, Slordig met bestel gegevens
Ik heb een bestelling gedaan bij curvybody. Twee waist trainers in de kleur zwart. Bestelling binnen paar dagen gekregen maar in de de verkeerde kleur en de verkeerde maat. Ik heb contact proberen op te nemen met ze maar geen reactie. Vind dat ze heel slordig zijn om gegaan met de bestelling. Bereikbaarheid mag een stuk beter miss wel handig als er een telefoon nummer is van een klantenservice.

Besvarelse fra Curvy-Body
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.