CurveCatch Anmeldelser

4,4

Mijn eerste bestelling was spannend. Toen ik hem opende dacht ik dat is het niet. Toen ik ze paste wist ik dat het wel juist was. Verschillende modellen, verschillende maten en verschillende stoffen.... Se mere

Supergoed concept! Lingerie kopen wordt hierdoor een pak efficiënter en aangenamer. Mooie, kwalitatieve bh’s ontvangen die ik waarschijnlijk niet direct zelf had gevonden maar oh zo tevreden mee ben... Se mere

Je veux laisser cet avis car vraiment j’ai pu essayer des soutiens sans frustration, a la maison avec des tailles adequates. On n’a pas essayé de me refourguer des modeles de mami malgres ma gran... Se mere

1. Lingeributik
  2. Dametøjsbutik

De leukste paskamer bij jou thuis! Pas thuis 10 BH's over 10 merken heen die onze lingerie experten voor jou uitzoeken. Ervaar de expertise van een speciaalzaak én het gemak van online shoppen. Koop vanaf nu alleen wat echt past.

Svarer typisk inden for 1 måned

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Geslaagde bh box! Kundig en persoonlijk bedrijf

De persoonlijke benadering is heel fijn. Daarbij heb ik veel kundigheid ervaren doordat ik de juiste maten bh's thuisgestuurd kreeg. Het is super om een box met 8 bh's te ontvangen. Je betaald hier alleen een borg van 25 euro voor. Telefonisch advies gevraagd over een keuze. Dat was waardevol. Echt een aanrader dit jonge bedrijf! Ik werd blij van de bh box die ik ontving.

2. oktober 2024

Er wordt heel goed met je meegedacht

Er wordt heel goed met je meegedacht. Ik vind het ontzettend knap dat ze n.a.v. het invullen van een vragenlijst zeven bh's kunnen toezenden, die allen prachtig waren en perfect passen. Het enige wat je zelf nog moet doen is een keuze maken. Heel blij mee.

14. september 2024

Super eerste ervaring

Super eerste ervaring. Na twee keer een jaar borstvoeding te geven had ik nergens nog een fijn pasgevoel, nu ineens items die mij mooi doen voelen en comfortabel zitten! Ik heb ook veel bijgeleerd ( soorten bh’s, waarom extra kant en ook hoe mijn maat zoveel kan verschillen in bepaalde merken) en heb het mijn vriendinnen aangeraden!

29. marts 2024

Geweldig concept!

Geweldig concept waarbij je heerlijk op je gemakje thuis kunt passen, je hebt hier zelfs 7 dagen de tijd voor! GEWELDIG 😍

Hele fijne dames die vakkundig hun werk doen en de juiste lingerie voor jou selecteren. Gratis levering & gratis terugsturen. Top!
Kan niets anders doen dan het aan iedereen aanbevelen!

21. december 2023

Zalige ontdekking

Zalige ontdekking! CurveCatch was voor mij een heel fijne manier om nieuwe setjes thuis makkelijk thuis te kunnen passen.

29. januar 2024

Topervaringen

Topervaringen, elke keer weer! Reeds meerdere keren besteld bij curvecatch. Altijd een persoonlijke touch, mooie voorstellen en duidelijke communicatie. De omgeving om te helpen bij het passen, terugsturen, andere maat aanvragen is ook heel handig! Ik heb elke keer al iets naar wens gevonden en vind het super fijn om thuis te kunnen passen zonder een opdringerige verkoopster in de buurt.

24. januar 2024

Top lingerie-ervaring

Ik ben absoluut dol op de service die CurveCatch biedt! Vanaf het moment dat ik de uitgebreide vragenlijst invulde, wist ik dat ik in goede handen was. Prachtig verpakt en de bh's zitten geweldig. Het is duidelijk dat ze veel aandacht besteden aan het begrijpen van de klant en het leveren van hoogwaardige producten. Een aanrader voor een gepersonaliseerde lingerie-ervaring!

1. august 2023

Mooie keuze passende beha's na invullen korte vragenlijst

1e box had reeds verschillende mooie modellen waaruit ik direct 1 bh heb gekozen. Omdat je de kans krijgt nog een 2e box te bestellen, was die nog meer afgestemd qua maat en keuze. Ze pasten allemaal perfect, dus toen was er enkel nog keuzestress 😀.
Ik heb wel wat langer op de 2e box moeten wachten, maar het was de moeite waard.
Ik vond het super om thuis te passen, aangezien dat toch meer vrijheid geeft om je te bewegen en zo te checken of de pasvorm echt goed zit.

26. juli 2023

Gelukkige vriendin

Heb een cadeaubon gegeven aan mijn vriendin: bleek het best cadeau ooit te zijn! Ze was helemaal verkocht door de superpersoonlijke service doorheen het proces en (natuurlijk) de BH's die supergoed zaten

17. august 2023

Great service

I was looking for a long time for good quality bra’s. When I’ve found out the CurveCatch, I was surprised by perfect combination of professional approaches, quality and prises. CurveCatch has won my heart and I’ll come back again and again

11. august 2023