En uddannelse, der har udviklet mig både fagligt og personligt ⭐️
Uddannelsen til holistisk hormonterapeut hos Chloe har været en helt særlig rejse for mig – både fagligt og personligt.
Jeg har fået en meget større forståelse for hormoner, kroppens systemer og alle de spændende sammenhænge, der kan ligge bag vores symptomer. Jeg har lært at arbejde med DUTCH-testen og fået en masse viden og redskaber, som jeg nu kan bruge til at gøre en forskel for mine egne klienter.
Noget af det, der har gjort uddannelsen ekstra værdifuld for mig, er, at jeg selv fik taget en DUTCH-test og kom i et personligt behandlingsforløb, blandt andet med ampuller. Jeg har derfor ikke kun lært teorien, men også mærket processen og udviklingen på min egen krop – og det har givet mig en langt dybere forståelse.
Personligt har jeg udviklet mig helt enormt. Jeg er blevet mere bevidst om mig selv, min krop og den vej, jeg ønsker at gå. Jeg står i dag med meget mere faglighed, større sikkerhed og en stærkere tro på, at jeg kan hjælpe andre.
Der er selvfølgelig altid små ting, som kan blive endnu bedre – blandt andet kan materialet med fordel opdateres og strukturen strammes lidt op. Men de bedste udviklingsrejser behøver åbenbart ikke altid at køre helt snorlige 😉
Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg har taget uddannelsen. Den har givet mig værdifuld viden, nye muligheder og en personlig udvikling, som jeg ikke ville have været foruden.