Tusind tak for din feedback, og vi er virkelig kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår din frustration og er virkelig oprigtigt ked af, at du har følt dig usikker på kommunikationen undervejs.
Vi har forsøgt at være i løbende dialog og hjælpe, så godt vi kunne, selvom der var udfordringer med tidsrammerne og din cyklus. Vi ved, at det kan være svært at få alt til at spille, når man arbejder med noget så komplekst som hormonelle cyklusser og test, og vi har derfor givet vores bedste svar og støtte, selvom tidsrammerne ikke var overholdt.
Vores retningslinjer for kurset er klare, og vi prøver altid at hjælpe så hurtigt som muligt inden for de rammer, vi har. Vi har været i langvarig kommunikation, som du nævner med de 14 mails, hvor vi har forsøgt at hjælpe og rådgive dig bedst muligt - men på et tidspunkt er vi nødt til at lukke ned, så vi kan give vores andre kursister den hjælp de har brug for.
Vi sætter stor pris på, at du har valgt vores kursus, og vi håber, du fremover vil få de resultater, du har arbejdet så hårdt for. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.
De bedste hilsner,
Caroline Fibæk Kundeservice