Jeg modtog aldrig min bestilling Der blev ikke svaret på mail Til gengæld blev betaling heller ikke trukket Spøgelsesbutik 👻👻👻
Jeg er bange for, at jeg ikke kommer til at få min ordre. Jeg har sendt mail til dem men intet svar, og der har ikke kommet flere opdateringer på min ordre efter længere tid... hvorfor lave et hjemm... Se mere
Jeg var så glad for at finde en webshop i Danmark, der solgte denne type hårprodukter. Jeg fik en silke bonnet i fødselsdags gave og har lige købt fire andre produkter. Meget hurtig levering og selvf... Se mere
Helt fantastisk service! For at være sikker på, jeg kunne nå at få min ordre med på ferie, så fik jeg simpelthen personlig levering til døren 🙌🏻 Min første oplevelse hér, er ikke den sidste - jeg... Se mere
CURLS & COILS is a Curly Girl Friendly/Approved product supplier in DK. View our growing selection of Curly Girl brands/products here! Get luscious and bouncy curls using products made just for you. ✔ CURLY GIRL APPROVED. ✔ FAST DELIVERY ✔ SOLID LOW PRICES. ✔ FREE SHIPPING over 599 DKK. Want beautiful curls? ORDER NOW!
Afghanistan
- curlsandcoils.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Min pakke er stadig ikke ankommet
Min pakke er stadig ikke ankommet, selvom jeg bestilte den d. 1 Marts.

Besvarelse fra Deleted
Hurtig levering og mega god service
Hurtig levering og mega god service, samt nice produkter. Køber glædeligt derfra igen.
Hurtig og god
Hurtig levering, lækre produkter og sød service, og med en vildt sød seddel i leveringskassen.
Min datter er meget glad for den
Min datter er meget glad for den, og det gør det nemmere med baby håret.
Fuldt ud tilfreds
Dejlig hurtig levering og personlig indpakning af produkter. Glæder mig til at handle derinde igen
Super god service og lækre produkter
Super god service og lækre produkter. Fik en personlig hilsen, hvilket gør det endnu hyggeligere at modtage en pakke.
Kan varmt anbefales herfra. Køber der helt sikkert igen.
Så glad
Jeg har fået min strengthen & restore styling lotion fra Shea mositure virkelig hurtigt. De proppede endda en sød besked med i indpakning. Så sødt.
Der handler jeg i hvert fald fra igen :)
Endelig!
Jeg har længe prøvet at finde vejen frem med mine krøller og det skulle vise sig at være her!
Jeg er ordblind og har ingen der er på metoden men en kvinde i firmaet hjalp mig og hjælper mig gennem fb. Jeg føler mig hverken dum eller er bange for at spørge om noget. Der kommer altid svar og der bliver forklaret så man kan forstå det. Det man bestiller kommer så hurtigt og man kan følge sine ting når de bliver sendt.
Jeg er mere end glad og kommer kun til at handle her! Jeg håber at andre finder lige så stor glæde som jeg har.