Jeg modtog aldrig min bestilling Der blev ikke svaret på mail Til gengæld blev betaling heller ikke trukket Spøgelsesbutik 👻👻👻
Jeg var så glad for at finde en webshop i Danmark, der solgte denne type hårprodukter. Jeg fik en silke bonnet i fødselsdags gave og har lige købt fire andre produkter. Meget hurtig levering og selvf... Se mere
Helt fantastisk service! For at være sikker på, jeg kunne nå at få min ordre med på ferie, så fik jeg simpelthen personlig levering til døren 🙌🏻 Min første oplevelse hér, er ikke den sidste - jeg... Se mere
CURLS & COILS is a Curly Girl Friendly/Approved product supplier in DK. View our growing selection of Curly Girl brands/products here! Get luscious and bouncy curls using products made just for you. ✔ CURLY GIRL APPROVED. ✔ FAST DELIVERY ✔ SOLID LOW PRICES. ✔ FREE SHIPPING over 599 DKK. Want beautiful curls? ORDER NOW!
Afghanistan
- curlsandcoils.dk
Jeg modtog aldrig min bestilling
Jeg modtog aldrig min bestilling
Der blev ikke svaret på mail
Til gengæld blev betaling heller ikke trukket
Spøgelsesbutik 👻👻👻
Mangel på information, utryg køb
Jeg er bange for, at jeg ikke kommer til at få min ordre. Jeg har sendt mail til dem men intet svar, og der har ikke kommet flere opdateringer på min ordre efter længere tid... hvorfor lave et hjemmeside til krøllet hår produkter, som der er utrolig meget mangel på adgang til, og derefter være umulig at få fat på, som skaber et utryg hos kunden, om sit køb :(
Da jeg ikke er sikker på om det er scam endnu, vil jeg vente 2 uger mere for at se om der kommer noget frem...
Har ikke modtaget min odre på trods af…
Har ikke modtaget min odre på trods af at skrive en del mails til deres support.
God hjemmeside❤️
Nu har jeg endelig fået leveret min…
Nu har jeg endelig fået leveret min vare. Men det er virkelig frustrerende, at de kontakt-info, der er på hjemmesiden ikke fungerer! Mails fik jeg retur, telefonen var der “i øjeblikket ikke kontakt til”, heller ikke FB. Så tror jeg, at jeg er blevet snydt! Og nåede faktisk at alarmere min bank. Så få styr på det! Jeg har ikke planer om at vende tilbage til jeres webshop efter den her oplevelse, men vil gerne lige oplyse, at jeg nu har fået min ordre.
Pas på!
Varen kom ikke. Heldigvis valgte Paypal, at give mig et refund med det samme. Det er nok pga. tidligere tilfælde med denne forhandler.
God oplevelse med ordering hos dem
God oplevelse med ordering hos dem
Gode produkter
Søde og hjælpsomme folk hos dem
Kan klart anbefales.
Kan klart anbefales.
Hurtig levering :-)
Og med et personligt hilsen/kort. Første gang dig ikke sidste gang jeg bestiller derfra :-)
Virkelig god service
Virkelig god service. De havde ikke det produkt, jeg helst ville have, men så fik jeg et andet gratis. Og så fik jeg ovenikøbet leveret til døren i anledning af julen med en sød hilsen
Kæmpe fan a priserne!!
Kæmpe fan a priserne!!!
Endelig fundet en butik i dk der har hvad min afro skal bruge.
Hurtig levering og bedste kundeservice
Hurtig levering og bedste kundeservice! Man får en sød besked med, og hun hjælper gerne med at guide dig. Vil helt klart anbefale dig/jer!
Lang lang reaktion på der lå en ordre.
Lang lang reaktion på der lå en ordre.
Da der efter en uge intet var sket bad jeg om at ordren blev annulleret.
Det klarede de dog lynhurtigt.
Meget dårlig service
Meget dårlig service! Jeg har snart venter på min pakke 12 dage! Virkelig skuffende, når man står og skal bruge sine produkter til sommerferien! Sidste gang jeg handler der!
Fik hvad jeg bestilte.
Nemt, hurtigt og super sød
Nemt, hurtigt og super sød. Jeg har ikke kunne finde de samme produkter på danske hjemmesider så jeg var lykkelig over at finde dem her. Og det gik hurtigt med levering, bestilte sent lørdag aften og har fået mine ting i dag tirsdag, personlig levering til døren oven i købet:)
Helt fantastisk service
Min første oplevelse hér, er ikke den sidste - jeg er mere end tilfreds med både min vare, servicen og kvinden, der står bag Curls and Coils 🙌🏻
Bestilte en pakke onsdag
Bestilte en pakke onsdag, natten til mandag får jeg mail om, den er pakket og klar til afsendelse. Men tirsdag er den stadig ikke kommet i besiddelse ved gls, når jeg tjekker sporingsnumret ud. Så spændende hvornår jeg får og om jeg overhovedet får min pakke og forresten pengene er jo trukket fra min konto🙄
Glad kunde
Super hurtig levering og produkterne er præcis, hvad jeg ledte efter. Meget hjælpsom og god til at kommunikere
Super service (blev leveret fragt frit…
Super service (blev leveret fragt frit på min adresse) samt sød og venlig kommunikation.
Stadig ikke modtaget pakken
Bestilte i tirsdags, pengene blev trukket med det samme, fredag morgen modtager jeg en automatisk generet mail om at pakken er på vej. I dag mandag aften er der stadig intet sket på tracking nummer, der er blot generet en label. Det bliver spændende hvornår jeg modtaget min pakke. Har skrevet hvornår jeg kan forvente pakken men har intet hørt fra dem.