Har kun positive ting at sige om Cuddletune. Svarer hurtig tilbage og service er helt i top. Min søn elsker hans godnatsang og bamse 🧸 🤩
Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. Hjælpsomme og venlige. Har købt flere sange både til mine børnebørn og venners børn alle er superglade for d... Se mere
Bestilte 2 bamser til mine små børnebørn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv ❤️ Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen... Se mere
Vi er virkelig glade for købet af den lille bamse lille Ida stod helt stille og lyttede til bamsen der sang til hende og familien og os bedstefar og Farmor va også tårevædet Kæmpe tak for hjælpen med... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Til minde om oldemor
Mine 2 børn på 3 og 5 har fået en bamse hver med en sang og personlig hilsen flettet ind i sangen fra deres elskede oldemor. Hun nåede at indspille lyden 3 dage inden hun døde. Og sangen hvor deres olde siger : “olde elsker Hugo/sia”. Det får deres ansigt til at lyse op hver gang bamsen spiller sangen og når til dén del. De betyder mere end ord kan beskrive!
Og Lars er virkelig god i kunde service og svarer med det samme hver gang man skriver. Kæmpe anbefaling!
Cuddletune har gjort vores aftenen til…
Cuddletune har gjort vores aftener til en succes.
Min dreng som har ADHD har altid haft svært ved at faldet i søvn og det har taget ham 1-1 1/2 at faldet i søvn.
Siden vi har vores Bamberg med hans egen sang og en besked fra mig I slutningen tager det mellem 15-30 minutter hver aften.
Mange tak for den dejlige bamse, som gav gladstårer til både sønnen og mig.
Super oplevelse
Super oplevelse, bamsen er så lækker blød og sangen er så fin. Mit barnebarn bliv så glad for den ❤️
Klar en stor anbefaling herfra
Fantastisk service hurtig levering
Fantastisk service hurtig levering. 5 stjerner herfra
Det er nogen fantastiske gode bamser og…
Det er nogen fantastiske gode bamser og hvor er sangene gode
Barnet blev meget glad
Barnet blev meget glad
God service og hjælpsom betjening da jeg ringer
Gav bamsen i 1 års gave i går med…
Gav bamsen i 1 års gave i går med personlig tekst😊. Hun blev lige glad med alle de andre pakker🩷. Hun ville ikke slippe den igen😂 vildt den hade sådan en effekt på en på 1 år🥰. Det er og bliver den bedste bamse.
Kvalitets bamse og dejlig sang
Fantastisk koncept
Jeg er mor til en voksen dreng på 23 år. Han er handicappet og bor på bosted. Vi har fået den mest fantastiske sang, hvor mor og for bliver nævnt og andet vers hans bosted så lige meget hvor han er passer den. Knægten er meget glad for sine sange og sin bamse Han har nemlig 2 forskellige sange.
En meget overvældende oplevelse.
En meget overvældende oplevelse.
Man får så meget for pengene - nemt at bruge, super kundeservice - og sangen spreder en glæde uden lige, tusinde tak for jer⭐️
Det var en super god oplevelse at…
Det var en super god oplevelse at handle med Cuddletune. Hurtig ekspedition og bamsen er så dejlig blød og sangen så god.
Bare wow
Bare WoW!!!
Fantastisk service, lækkert produkt og hurtigt levering
Super service og varm anbefaling
Super, super service gennem hele bestillings- og leveringsprocessen! Den fineste sang med mulighed for personliggørelse og i mit tilfælde, en enkelte rettelse efterfølgende, som på Lars' initiativ gjorde sangen endnu bedre. Bamsen gjorde lykke hos mit barnebarn og imponerede blandt de voksne. En varm anbefaling herfra.