Alt alt for besværlig retur-proces! Selvbetalt returnering til Holland (125 kr.) - udover det skal der registreres retur på deres hjemmeside, hvor der modtages en returlabel, der ikke kan bruges i... Se mere
Købte et par my little pony crocs til min datter, fordi vi skulle på ferie. Crocs.eu sendte parret i to forskellige str, hvilket gør dem ubrugelige! Crocs.eu reagerer ikke på henvendelser hverken via... Se mere
Frygtelig netbutik, bestilte et par badesandaler, firmaet trak pengene fra min konto med det samme. Da badesandalerne kommer er der told på, så de er mega dyre. Jeg sender dem tilbage, de lover at... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Crocs official website. Go ahead, walk a mile in our shoes. Comfy and colorful. Order direct!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super!
Hurtig levering. Blev nervøs , da jeg så de dårlige anmeldelser. Men jeg har virkelig intet problem haft. Målte min fod og valgte str ud for deres mål og den passer fint. :)
Virkelig dårlig kundeservice!
Kom ved et uheld til at bestille en forkert størrelse.
Skrev til dem med det samme, men de vil ikke rette ordren eller annullere den.
Håber jeg får min varer.
Alt alt for besværlig retur-proces
Alt alt for besværlig retur-proces!
Selvbetalt returnering til Holland (125 kr.) - udover det skal der registreres retur på deres hjemmeside, hvor der modtages en returlabel, der ikke kan bruges i DK. Derfor skal man selv finde fragtfirma til at returnere sin pakke og indtaste alle oplysninger manuelt, som man i øvrigt også skal ind på hjemmesiden for at finde.
Meget besværligt ift. at det “bare” er nogle crocs.
Selvbetalt retur fragt selvom…
Selvbetalt retur fragt selvom størrelsen på skoen langt fra passer størrelsen der bliver oplyst online. Jeg fik en rabatkode på 20% til næste køb, men jeg vil da ikke købe igen når man ikke kan regne med størrelserne.
De tilbyder kun selvbetalt returnering
De tilbyder kun selvbetalt returnering, og da deres lager er i Holland koster det over 100 for retur. Samtidig tilbyder de heller ikke annullering af ordren selv meget kort tid efter køb:( Syntes bare det er virkelig ringe af så stor en virksomhed.
De tilbyder ingen fri returforsendelse…
De tilbyder ingen fri returforsendelse til deres varehus i Holland. Vil købe et andet sted næste gang, jeg havde ikke læst det med småt ;-(
Vil ALDRIG anbefale nogen at handle hos…
Vil ALDRIG anbefale nogen at handle hos Crocs Europe. Jeg bestilte et par crocs i modellen “Crush”, da jeg allerede har et par i hvid i forvejen. Jeg køber det sorte par, i samme størrelse og samme model som de hvide, og da de kommer frem er de BETYDELIGT større end det hvide par jeg har — til trods for at jeg har bestilt præcis samme model og størrelse.
Jeg kontakter kundeservice med billeder som tydeligt beviser, at der er flere cm til forskel til trods for begge var “samme størrelse”. Der er INGEN hjælp at hente, og de kræver desuden at jeg SELV betaler for retur, trods at fejlen er hos dem.
Jeg måtte betale 150kr for retur til Holland, hvor jeg selv har givet 330kr for skoene til at starte med. SÅ dårlig en service har jeg aldrig oplevet, til trods for at jeg ofte handler på nettet. Jeg kommer aldrig til at handle hos Crocs Europe igen, og vil råde alle til at handle andre steder.
Hævede penge for crocs der aldrig blev sendt
Crocs annulerede en del af min ordre. Skrev til kundeservice, der efter 4 dage skrev tilbage at jeg kunne bestille skoene på ny. I mellemtiden havde de trukket penge for de sko de aldrig sendte :(
Værste shop oplevelse…
Værste shop oplevelse ever!!!!!!!!!!!!!! Køb ALDRIG derfra!!
Jeg køber to par crocs træsko til 111 euro, som jeg desværre ikke kan passe, i det beløb er der også en mindre fragt.
Da jeg skal sende retur, får jeg at vide på posthuset at det ikke er en returlabel, men at jeg selv skal betale for retur. Retur koster 1037 kroner, hvilket er over 200 kroner mere end hvad jeg gav for skoene.
Jeg kontakter dem og beder dem om at sende en returlabel jeg kan bruge, da det da ikke kan være rigtigt at jeg skal betale SÅ meget i returomkostninger. Jeg får besked 3 dage efter, med beskeden om, at der ikke er andre muligheder, men at jeg selv skal stå for det!!
Tak fordi jeg lige mistede 800 kroner- TAK FOR ABSOLUT INGENTING!!!!
Det er simpelthen skandaløst, og jeg køber selvfølgelig ALDRIG mere fra deres shop!! Håber andre læser med her- KØB IKKE fra deres shop!!!
Hurtig og korrekt levering
Bestilte flere par crocs og alle er leveret korrekt. de var rimelige i pris og levering var hurtig - 5 dage. Kunne følge leveringen og det var kun postnord der var nogle sløve padder.
Jeg har bestilt mange par
Jeg har bestilt mange par, over crocs.eu.
Der har aldrig været problemer med noget. Jeg har en gang modtaget et par, der var kommet et lille mærke i. Crocs svarede kort tid efter at jeg kunne sende skoene tilbage og få fuld refundering eller jeg kunne modtage 35% af prisen på skoene tilbage. Jeg valgte det sidste og få dage efter, var pengene på min konto.
Jeg kan se der er flere dårlige anmeldelser, men jeg kan klart anbefale at shoppe crocs, på deres hjemmeside.
Den dårligste kundeservice fyldt med løgn
Dette er den dårligste købsoplevelse, jeg nogensinde har oplevet. Jeg fik tilsendt et par crocs bestående af to forskellige størrelser. Da de skal sendes retur får jeg at vide af kundeservice, at jeg selv skal afholde udgifter til retur, hvilket jeg påpeger ikke kan være rigtigt. Jeg bliver så lovet, at de refunderer efterfølgende, hvilket de så efterfølgende nægter at have sagt, da det ikke er deres kundeservice. Jeg ender nu med at have brugt 250 kr på ingenting (da de nægter at refundere beløbet!) Køb aldrig hos Crocs EU.
Min bestilling blev annulleret uden jeg…
Min bestilling blev annulleret uden jeg fik besked, pengene var trukket og nu skal de bruge 7-14 dage for at returnere pengene og det eneste jeg fik var et undskyld af en eller anden bot og da jeg endelig fik kontakt til en person kunne de intet gøre end at sige undskyld men sådan er det
Anbefaler ikke!
Kunne ikke afbestille første ordre, da det var forkert farve, selvom jeg skrev og ringede to min. Efter ordren var lagt? Nu koster retur fragt over 100kr, ØV!
Ingen problemer, god oplevelse
Var virkelig overrasket over den lave score herinde men endte alligevel med at tage chancen og må bare sige at jeg har ingen problemer haft med min bestilling pengene blev trukket et par dage efter bestilling og modtog pakken på adressen 4 dage efter bestilling og alt var som det skulle være
Kan åbenbart ikke returneres...
Anmodede om retur og de sender et label jeg skal printe. Der er bare ingen fragtfirmaer tilknyttet det label og den kan derfor ikke sendes...
Jeg kontakter dem på mail og de skriver at jeg ikke kan returnere fra DK og at er ikke er noget de kan gøre...
Så der handler jeg så aldrig igen...
Var lidt skeptisk men fuldt tilfreds med min oplevelse
Var lidt skeptisk ift. tidligere anmeldelser men der var ingen problemer med levering eller produktet. Tør godt at bestille igen en anden gang :D
Chokeret efter at have set de dårlige…
Chokeret efter at have set de dårlige anmeldelser! 😰 jeg har bestilt fra deres hjemmeside flere gange, og har altid fået min vare hurtigt og totalt problem frit!
Modtog en helt forkert vare
Jeg bestilte et par grønne crush boots str. 39-40 og modtog 5 dage senere et par classic beige Crocs str. 36-37 😬 Altså nok en anden kundes ordre!
Men firmaet har ikke svaret på min henvendelse her 14. Dage efter jeg modtog pakken og klagede..
God oplevelse med at købe crocs
God oplevelse med at købe crocs. Kort efter bestilling fik jeg tilsendt et pakkenummer og fik pakken 3 dage efter den var bestilt.
Mine nye crocs er så fine og jeg bestiller gerne herfra igen.