Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fina bilder till vettiga priser. Det är ibland billigare hos andra, men vi kan hämta direkt från butiken och sparar därför frakt, i regel är Crimson då aningen billigare eller aningen dyrare, men vi f... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick aldrig kuvert som jag beställde till mina kort och har aldrig fått svar på mina mejl. På telefon svarade de trevligt att det var påväg, men de har inte kommit på en månad. Även fotoboken kom sent... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tyckte det var lite halv dåliga recensioner så blev lite nervös när jag la beställningen och har väntat med spänning. MEN är så otroligt nöjd! Kvalitén på bilderna var topp och dom är tagna med min iP... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket fina foton, rimliga priser, snabb och säker leverans, samt oerhört användarvänlig frontend om man jämför med exempelvis Fujifilms hemsida. Enda minus är att smala kanter inte blir jättebra, men... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fotolaboratorium
  2. Printervirksomhed
  3. Digitaltryk
  4. Trykning af invitationer
  5. Fotoprinttjeneste
  6. Fotohandler

Skrevet af virksomheden

Crimson är Sveriges ledande digitala fotolabb och tryckeri. Vi hjälper dig med allt inom framkallning och bildhantering - från framkallning och utskrift av familjebilder till fotografiska utställningar och skyltmaterial. Vi framkallar dina bilder med professionell kvalitet. Alla våra fotoprodukter produceras hos oss i Sverige, vilket innebär närmare kundtjänst, hög kvalitet och snabba leveranser.

Kontaktoplysninger

3,1

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Har besvaret 57 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lite förvånad och besviken över att…

Lite förvånad och besviken över att hitta bara ett omdöme här, som dessutom inte var topp.

Fantastiskt bra fotoleverantör!
Jag som redigerar mina bilder själv, och är väldigt noga med resultatet, är supernöjd med alla val jag kan göra. Att se vilken kvalitet en viss storlek ger är suveränt.

Enda negativa är att frakten är aningens dyr, men det är sånt man får leva med när man vill ha riktigt bra foton.

9. september 2019
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Dåligt mottagande av kundservice...

Efter att jag snart beställt produkter i ca 13 år så gick något snett efter senaste beställning. Man är inte alls intresserad av vad som blivit fel utan hänvisar bara till att ingen reklmationsrätt är möjlig. Dålig service och detta är första gången jag är i kontakt med kundservice efter alla dessa år. Verkligen oväntat måste jag säga.

uppdatering... Svar till Josef
Fick utförligare svar tack o lov än innan. Förstår nu hur ert system funkar. Men tacksam för ett svar som du ger här och inte som mailet jag fick.

27. maj 2019
Uopfordret anmeldelse
Crimson-logo

Besvarelse fra Crimson

Hej Hiwii, tyvärr kan jag inte hitta ditt ärende på namnet Hiwii. Kul att du har varit kund hos oss i 13 år, men tråkigt att du inte känner dig nöjd, hoppas dock att du kommer fortsatt vara kund i 13 år till :) Det stämmer som du har blivit informerad av vår kundtjänst. Det går inte att återlämna bilder, eftersom de är från egna personliga original och vi kan inte sälja dem vidare till någon annan. Vi har valt att ha så öppna och automatiserade bildtjänster som det bara är möjligt för att inte begränsa skapande för våra fotografer. Det innebär ett stort ansvar på kunden att gå igenom sin beställning innan utcheckning och själva upptäcka om någon inställningen inte överensstämmer med vad som är tänkt. Om du vill kan jag gå igenom ditt ärende igen. Då skulle jag behöva ditt namn och specifikationer, maila kontakt@crimson.se, märk mailet "Trustpilot - till Josef".

Svar 2 till Hiwii:
Okej, hoppas att du känner att du har tillräckligt med information för att gå vidare framkallning/skapande med våra tjänster i framtiden. Lycka till med fotoandet 👍

Svar 3 till Hiwii:

Tack för det fina betyget!

Mvh, Josef på Crimson

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.