Crateit er bare helt fantastisk. Min søn elsker deres univers og fantastiske produkter. Fantasien og kreativiteten bliver udfoldet og hold op, hvor har vi bare haft mange timers god leg sammen.
Vi var så heldige at få doneret en kasse til vores SFO. Virkelig fine figurer hvor rammerne er sat og det derfor er meget nemt for alle at være med. Vi havde børn fra 6-8 år med, og både drenge og... Se mere
Så fine trælegetøj som pigerne elskee
Min søn modtog en fantastisk kasse Crateit i 5-års fødselsdagsgave. Iblandt løbehjul, robotter, udklædning mm. var den klart et hit. Jeg er kæmpe fan af at kreativiteten kommer til udtryk i fuldt flo... Se mere
Crateit skaber legetøj, der inspirerer børn til kreativitet og læring. Med bæredygtige materialer og produktion på værksteder med mennesker med særlige behov, forenes høj kvalitet med socialt ansvar.
Stenhuggervej 28, 5230, Odense M, Danmark
En virksomhed som har hjerte og creativitet det rette sted.
Jeg er så begejstret helt vildt og duften, den er simpelthen fantastsik, jeps det er træet som dufter så godt.
Nemt og dekorativt, og super venlig betjening. Så en varm anbefaling her fra, og så velegnet til mere en bare at farvelægge. Her hjemme har vi gjordt dem til magneter bl.a

Besvarelse fra Crateit
Super sjovt og lækkert produkt.
Lige noget for alle aldre

Besvarelse fra Crateit
Dejligt legetøj i høj kvalitet, der indbyder til samvær og kreativitet.

Besvarelse fra Crateit
Vi er vilde med produktet! Det er genialt og kan bruges på så mange måder! Det kan nemt tages med og er et sjovt indslag for børn både til arrangementer og bare en regnvejrsdag derhjemme!

Besvarelse fra Crateit
Sjovt, bæredygtigt og kreativt trælegetøj, som indbyder til massere af timers leg og hygge.
Super kundeservice og hurtig levering 😍

Fantastiske fine figure
En masse fine figure i god kvalitet , absolut ikke sidste gang vi modtager sådan en æske

Besvarelse fra Crateit
Jeg har lige købt et påskesæt til mine børn på 1,5 år og 3,5 år. De blev SÅ glade og syntes, at det var sjovt at tegne på andet end papir. Så selvom deres kunstneriske evner ikke er helt på plads endnu, så glæder vi os til at kunne hænge påskepynten op i mange år fremadrettet.

Besvarelse fra Crateit
Altid venlig og glade mennesker at handle,og hurtig levring, kan klart anbefaledes

Besvarelse fra Crateit
Så fine produkter og fantastisk koncept!
Hurtig levering og god service.
Det er en perfekt kreativ aktivitet for hele familien!

Hurtig levering! 🤩🤩
Tak for en god oplevelse og fantastiske produkter. Den perfekte aktivitet på en regnvejrsdag😍

Besvarelse fra Crateit
Har købt 2 x den store kæledyr pakke, til gave til både en pige og en dreng. Børnene kendte ikke til produktet, men gik i gang med det samme at tegne. Begge børn har efterfølgende spurgt efter flere motiver…
Produktet er perfekt til en stille stund med familien.

Besvarelse fra Crateit
Sendte en gave til en veninde, og den var fremme dagen efter jeg bestilte. Dejligt at jeg kunne overraske en kreativ veninde med nogle fine figurer til farvelægning og beklædning.

Besvarelse fra Crateit
Lækre produkter og hurtig levering.
Sønnen på 8 elsker dem, og har allerede planlagt hvilken kasse, der skal være den næste😊

Besvarelse fra Crateit
Hurtig levering og selve boxen er genial. De bringer stor glæde. Virkelig venlig og professionel kundeservice. Handler bestemt her igen