Crateit er bare helt fantastisk. Min søn elsker deres univers og fantastiske produkter. Fantasien og kreativiteten bliver udfoldet og hold op, hvor har vi bare haft mange timers god leg sammen.

Vi var så heldige at få doneret en kasse til vores SFO. Virkelig fine figurer hvor rammerne er sat og det derfor er meget nemt for alle at være med. Vi havde børn fra 6-8 år med, og både drenge og... Se mere

Min søn modtog en fantastisk kasse Crateit i 5-års fødselsdagsgave. Iblandt løbehjul, robotter, udklædning mm. var den klart et hit. Jeg er kæmpe fan af at kreativiteten kommer til udtryk i fuldt flo... Se mere

1. Legetøjsbutik

Crateit skaber legetøj, der inspirerer børn til kreativitet og læring. Med bæredygtige materialer og produktion på værksteder med mennesker med særlige behov, forenes høj kvalitet med socialt ansvar.

4,8

Crateit er bare helt fantastisk

Crateit er bare helt fantastisk.

14. september 2024

Hej Stephanie,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er fantastisk og høre at produkterne skaber så stor glæde hos jer.

Du ønskes en dejlig dag.

Martin fra Crateit

Min søn elsker sin vulkan

Min søn elsker sin vulkan med dinosaurer. Han har brugt timer på at farvelægge og stille alle figurer an på den helt rigtige måde. Der er mange timers leg i sådan en æske.

27. december 2024

Hej Annelene,

Tusind tak for din anmeldelse af 'Flugt fra Vulkanen'. Den sætter vi stor pris på 🙏🏼

Hav et rigtig godt nytår.

Mia

Gode produkter

Hurtig leveringen, gode produkter og mange timers sjov for børnene

3. oktober 2024

Besvarelse fra Crateit

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙 Det betyder meget!

Hav en dejlig weekend.

Super flot trælegetøj

Super flot trælegetøj som kommer i den fineste æsker.. Mine børn elsker det.. De har brugt meget tid på først at sidde og farve figurerne mm og derefter bygge det op.. De bliver helt stolte af at se noget de selv har været med til at lave.. Der er også derefter mange timers rolleleg med de flotte sæt.. Hel klart noget jeg vil anbefale.
Derudover er der også en god og hurtig service, når du bestiller æskerne på deres egen webshop.

6. maj 2024

Tusind tak for din fine anmeldelse Annemette 🤩

Så dejligt at høre, at dine børn fordyber sig i legen!

Hav en skøn dag.

Mia fra Crateit 💙

Kreativt i alle aldre 🥳

Super nemt at bestille, hurtigt levering og god service :) Vi har bestilt jeres produkter fra jeres bondegårds tema og det er et kæmpe hit hos vores piger især hende på 10 år har brugt mange timer på at farvelægge 🎨 Så kæmpe anbefaling herfra

23. april 2024

Kære Maria

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Dejligt at dine piger nyder at være kreative og fordybe sig i legetøjet 🫶🏼

Hav en skøn dag!

Mia fra Crateit

God leg, og så var det var nemt at bestille og hurtig…

Det var nemt at bestille og hurtig levering. God aktivitet at lave med børn i forskellige aldre. Vi er fan, og næste pakke er på Ønskeskyen 🌞

23. april 2024

Kære Winnie,

Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Crateit - det sætter vi stor pris på 🥰

Vi håber at I vil blive ved med at lege med vores trælegetøj 🦖🦄

Hav en skøn aften.

Mia fra Crateit

Super god oplevelse og min yngste dreng…

Super god oplevelse og min yngste dreng var så glad for vores pakke 🫶🏻

21. marts 2024

Hej Christine,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er fantastisk og høre at produkterne skabte glæde hos din søn.

Du ønskes en dejlig dag.

Fantastiske produkter

Lækkert martiale

29. januar 2024

Hej Louise :)

Mange tak for din anmeldelse af vores produkter, det værdsætter vi meget. Dejligt at du synes om vores produktmateriale.

Jeg ønsker dig den bedste dag.

Hurtig levering. Godt produkt

5. december 2023

Hej,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os!

Du må have en dejlig dag, og rigtig god jul.

Mia fra Crateit :)

Virkelig fine produkter

Hurtig levering af nogle virkelig fine produkter. Glæder mig til timer med kreativ hygge sammen med børnene.

29. november 2023

Hej Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg håber at i får en masse fantasifulde og kreative timer sammen

Martin fra Crateit

Super fine og hyggelige produkter

Super fine og hyggelige produkter. Min 3 årige pige synes især dinosaur figurerne er helt fantastiske 🦕🦖
Vi elsker dekorerings processen inden legen kan udfolde sig 😊

10. oktober 2023

Hej Lise Lotte :)
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det betyder mere end du tror.
Fortsæt den gode leg.

Tonny fra Crateit :)

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet, børnene synes det var så sjovt at male, samle og lege med.

8. august 2023

Hej Ekatarina

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at dine børn synes om produkterne.

Hav en skøn dag.

Dinosaurer

Købte et kasse med dinosaurer i, det var et kæmpe hit herhjemme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Crateit.

14. juni 2023

Hej Mathilde

Tusind tak for din anmeldelse – den er vi glade for.

Hav en skøn dag

Martin fra Crateit

Så det kan ikke blive bedre.

Fede produkter, super god og hurtigt levering. Så det kan ikke blive bedre.

25. januar 2023

Hej Claus,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du kan lide produkterne.

Hav en skøn dag!

Lækkert produkter

Lækkert produkter, mega hyggelig måde at være sammen med familien på og være kreative sammen og så det ekstra særlige at vi har lavet pynt til vores juletræ.

17. november 2022

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre at produkterne har skabt hyggelige kreative stunder hjemme hos jer.

Jeg ønsker jer en glædelig jul :-)

Super smarte kreative ting

Hurtigt levebetingelser. Og super fine ting de laver. Så smarte og børnene elsker tingene

13. november 2022

Hej Anja :)

Tusind tak for den flotte anmeldelse af vores service og produkt. Det betyder alverden.

Kan du have en skøn mandag, med alt hvad der hører til.

Tonny fra Crateit :)