Craft Aroma Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nu 2 grote bestellingen gedaan en bijna alle geuren al geprobeerd. Helemaal fan! Mijn directe omgeving al getipt en die hebben ook allemaal besteld. Al m’n favoriete geuren zitten er tussen en bijna n... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne site, leuk aanbod van goede geuren! Ik heb 2 x 5 geuren besteld. 9 daarvan zijn heerlijk 1 viel tegen, maar die komt van pas op de wc. Levering is top en klanten service is goed bereikbaar, re... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had op de gok 3 universele geuren uitgekozen... 2 daarvan vielen erg tegen, ik werd er zelfs een beetje misselijk van. Na mailcontact supergoed geholpen en nu heb ik geuren die wél heel goed in de sma... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Parfumeri

Skrevet af virksomheden

Ontdek Craft Aroma, waar kunst en geur harmoniëren. Wij staan garant voor topkwaliteit en een ongeëvenaarde klantenservice. Laat je verwennen door onze luxe geuren, allemaal voor een betaalbare prijs.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Long lasting and very good fragrance.

Long lasting and very good fragrance.
I would definitely recommend.

11. marts 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Bedankt voor je aanbeveling! We zijn blij dat je de geur langdurig vindt en dat je de geur erg lekker vindt. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we voor je klaar.

Smells verry nice

Smells verry nice, and fast delivery 👍🏻

9. marts 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je geniet van onze geuren en de snelle levering. 👍🏻

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Grote kwaliteitsverschillen tussen verschillende geuren!

Ik heb 5 geuren besteld en vandaag binnen gekregen. 1 daarvan is niet mijn smaak, maar rook wel sterk (nr 288). 2 daarvan ruiken naar alcohol (nr 91 & 419). De andere twee ruiken wel lekker (nr 90 & 72). Echt jammer dat de kwaliteit van de geuren zo veel verschillen!

9. marts 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit van de geuren zo verschillend is! Het spijt me dat een van de geuren niet naar je smaak is. We streven ernaar om onze klanten altijd hoogwaardige producten te bieden en zullen dit intern bespreken.

Fijne site

Fijne site, leuk aanbod van goede geuren! Ik heb 2 x 5 geuren besteld.
9 daarvan zijn heerlijk 1 viel tegen, maar die komt van pas op de wc.
Levering is top en klanten service is goed bereikbaar, reageren snel en hielpen mij naar tevredenheid.

5. marts 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

We zijn blij dat je over het algemeen tevreden bent met de geuren die je hebt ontvangen. Het spijt ons dat een van de geuren tegenviel, maar het is goed om te horen dat je er toch een passende bestemming voor hebt gevonden haha.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Met vol vertrouwen de imitatie van…

Met vol vertrouwen de imitatie van Baccarat en Tabasco Vanilla besteld. Beide ruiken alleen maar alcohol. Vervliegt tijdens het spuiten en Baccarat was niet te herkennen.. Echt zonde van me geld! Ik ga weer terug naar Divian waar Tabasco Vanilla heel goed is!

23. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Bedankt voor je feedback.
Wat jammer om te horen dat de geuren niet aan je verwachtingen voldeden!

Heerlijke handzame geuren

Zowel 5 danesgeuren en herengeuren besteld. En we zijn allemaal super enthousiast. Heerlijke geuren niet van de echte te onderscheiden. En ook erg handzaam in formaat.

13. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Was sceptisch maar wou het wel es…

Was sceptisch maar wou het wel es testen 🙂,maar niets op aan te merken, lekkere parfums en zeker voor die prijs, aanrader! Ook zeer snel geleverd wat ik top vind

2. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Wat fijn om te horen dat je blij verrast bent! We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een nieuwe geur te proberen, maar we zijn zo blij dat we je hebben kunnen overtuigen.

Lekkere geurtjes

Lekkere geurtjes, snelle levering naar Den Haag en fijne klantenservice! Zou het iedereen aanraden!

29. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze geuren, de snelle levering en de klantenservice!

Adembenemende geuren

Wel de geuren die ik besteld zijn echt waanzinnig ik heb ze zelfs nog cadeau gedaan aan iemand. Ik heb nu heel,heel veel favoriete geuren dus tot gauw weer.

29. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Wat geweldig om te horen dat je zo dol bent op de geuren dat je ze zelfs als cadeau hebt gegeven!

Ik heb vandaag de 5 flesjes gekregen

Ik heb vandaag de 5 flesjes gekregen.
Ze zijn snel geleverd.
Ik vind ze verre van, naar de echte geuren ruiken! Ik heb er spijt van dat ik ze besteld heb. Jammer.

28. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

We vinden het jammer om te horen dat de geuren niet aan je verwachtingen voldeden. We willen graag verduidelijken dat we geen kopieën van bekende geuren verkopen, maar vergelijkbare geuren die geïnspireerd zijn op populaire geuren.

Als je niet tevreden bent met je aankoop, heb je altijd de mogelijkheid om de artikelen te retourneren, zolang ze nog in de originele verpakking zitten.

Tevreden klant !

Heerlijke parfum !
Echt tevreden mee
Heb hem al meerdere keren gekocht is echt waard voor je geld wat je krijgt !

12. januar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze parfum! We zijn blij dat je de geur heerlijk vindt en dat je er al meerdere keren voor hebt gekozen. Jouw positieve ervaring en terugkerende aankopen zijn voor ons het grootste compliment.

VERLIEFD!!!

Ik heb gebruikt gemaakt van de 3+2 gratis kortingsactie. Ik heb de geuren: Lush blossom, Ruby route, Gold Lily, Floral Charm en Desert Oak besteld. Alle 5 de geuren blijven echt goed zitten en zijn heerlijk. Ik raad Craft Aroma zeker aan!!

27. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de geuren die je hebt besteld tijdens onze 3+2 gratis kortingsactie! Bedankt dat je Craft Aroma aanbeveelt aan anderen, dat betekent veel voor ons.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De geuren zijn niet goed

De geuren zijn niet goed. Zonde om geld uit te geven aan deze geuren.

27. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze geuren. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit aan te bieden en het spijt ons dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Ik kan geen order van je vinden in ons systeem. Ik wil je graag uitnodigen om contact met ons op te nemen via info@craftaroma.nl.

Producten vervliegen vrijwel direct

2 ‘parfums’ besteld en snel ontvangen - geurtjes vervliegen nog sneller dan een eau de cologne (vrijwel direct) vroeg om te kunnen retourneren plus refund. Heb dit bericht aangepast daar er over en weer gemaild is -zij trachten het inmiddels netjes af te handelen. To be continued.-inmiddels netjes refund ontvangen. Geen duister gebeuren dus maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

26. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een geur niet aan uw verwachtingen voldoet. Het is bij ons een standaard procedure om navraag te doen betreft gebruik van artikelen bij retourzendingen. En ontvangt u uiteraard een refund zodra we het retour hebben ontvangen. We waarderen uw begrip en medewerking. Mocht u verdere vragen hebben, dan horen we het graag.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering en goede service

Super goede service en snel antwoord op de mail ,ik had bestelling gedaan en een flesje was leeg gelopen, gemaild en nieuwe toegestuurd gekregen met nog een extra geur er bij gekregen. De luchtjes ruiken ook super . Ga zeker nog een keer de andere geurtjes proberen

20. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Bedankt! We zijn blij dat we je snel konden helpen en dat je tevreden bent met onze service en geuren. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geur ruik ik bijna niet

Helaas blijft de geur niet hangen. Ruik hem zelf niet. Ik vind het erg tegenvallen.

12. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Bedankt voor het delen van je feedback. Het spijt ons te horen dat de geur niet aan je verwachtingen voldeed. De geur die je hebt gekozen is van nature licht. Het kan daarom zijn dat je dit zo ervaart.

We willen graag helpen bij het vinden van een geur die beter bij je past. Je kunt ons een e-mail sturen naar info@craftaroma.nl voor advies over zwaardere geuren en geuren die langer blijven hangen. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de perfecte geur vindt.

parfum met sterke alcholgeur

parfum in plastic flesjes. Geen goede kwaliteit ,een alcholgeur overheerst. Ik heb spijt van de aankoop, het is het geld niet waard.

14. februar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop en dat u een misverstand heeft over onze flesjes. Onze flesjes zijn namelijk gemaakt van glas, niet van plastic. We vinden het jammer dat we uw bestelling niet kunnen vinden in ons systeem. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen via info@craftaroma.nl zodat we dit kunnen bespreken en u verder kunnen helpen?

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel geleverd mooi verpakt.

Snel geleverd mooi verpakt.
Het ruikt inderdaad zoals origineel vervliegt wel snel bij mij. Maar voor wat je betaalt dikke prima!

25. januar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Dankjewel Reggy! En veel plezier met je geuren.

Topper!

Ik heb een craft parfum gekocht die op de website aangaf dat vergelijkbaar was met de suvage dior elixir parfum. De craft versie is uitstekend en je kan de verschil amper merken. Echte aanrader!

26. januar 2024

Besvarelse fra Craft Aroma

Dankjewel voor je feedback! Dat waarderen we enorm. Veel plezier ermee!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.