CG Testen Anmeldelser

4,1

Na mijn bestelling nam de eigenaresse zelf contact op met mij om de bestelling te dubbel checken. Ik had 2 producten dubbel besteld (per ongeluk) en er werd gevraagd of dit klopte. Bestelling kon... Se mere

T is dat je 1 ster moet aangeven maar eingelijk nul waard. Ze geven aan dat je 7 flesjes krijgt opgestuurd. Zoals op de foto afgebeeld maar je krijgt gewoon 7 knoflookbakkies opgestuurd. En die worden... Se mere

Allereerst heel fijn dat er verschillende pakketten te bestellen zijn, voor ieder wat wils! Verder netjes op tijd bezorgd. Leuk persoonlijk kaartje er bij, en een duidelijk stappenplan over hoe alles... Se mere

Super fijn dat je mini verpakkingen kunt bestellen ipv eerst grote tubes/potten te moeten aanschaffen. Netjes verpakt, met persoonlijk briefje en handige gebruiksaanwijzing hoe precies alle potjes te... Se mere

1. Hårproduktbutik

"CG Testen verkoopt samples van producten die voldoen aan de Curly Girl methode. Er zijn ontzettend veel producten die voldoen aan de Curly Girl methode, maar ze passen niet allemaal bij ieder haartype. Je kunt heel erg veel fullsize verpakkingen kopen en deze vervolgens in de kast laten staan als ze toch niet zo fijn blijken te zijn. Maar veel makkelijker is natuurlijk om samples te bestellen, zodat je eerst een kleine hoeveelheid kunt uitproberen. En precies daarom ben je hier helemaal op de juiste adres!"

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super tevreden!

Echt een topconcept! Ik ben een beginner op krulgebied en vond de info heel fijn en duidelijk. Ben heel blij met de producten en het lieve persoonlijke briefje wat bij de bestelling zat, heel attent!

25. november 2025

Unieke formule met testers

Het is al fijn en uniek dat je producten kan uitproberen en in een kleiner formaat kan kopen. Ik ben er reuze blij mee en kan kijken wat wel en niet fijn is.
Ga kijken of ik nog wat extra advies kan krijgen voor mijn specifieke wensen. Maar met de bestelling dik tevreden

27. oktober 2025

Goede communicatie

Bestelling kon nog aangepast worden gelukkig en is dezelfde dag verstuurd.
Items komen in plastic bakjes, die met plakband zijn dicht geplakt zodat er niets uit kan tijdens de verzending.
Netjes verpakt en met een persoonlijk briefje.
Heel fijn om alles in samples te kunnen uitproberen, al eerder spullen in grote flacons gekocht, wat dan uiteindelijk niet voor mijn haar werkte en welke ik weg kon geven.

21. september 2025

Yari haargels verpakt in shoarmacupje!

Ik kreeg mijn 60 ml haargels van Yari in plastic bakjes wat je bij de shoarma krijgt voor knoflooksaus. Deze zijn heel slap, slechte kwaliteit en zijn meteen kapot. Niet bedoeld om haarprodukten in te bewaren. Ik wist niet wat ik zag dus meteen gemaild naar klantenservice..ze reageren niet..nu zie ik dat er heel veel klachten zijn hierover. Snap niet dat ze na zoveel klachten dit niet aanpassen, je helpt zo je bedrijf om zeep...

11. juli 2025

Website en service goed. Product zelf nog uitvogelen

De website is heel duidelijk een het is handig dat je samples kan kopen. De producten waren snel bezorgd met een goede handleiding. Ik ben nog zoekend met de producten. Van de conditioner lijkt mijn haar vet te worden. Als het nat is zit het perfect maar als het opdroogt zakt het helaas uit. Ik ga nog even verder met uitvogelen.

26. maj 2025

Verwacht geen schattige mini’s

Op basis van de plaatjes had ik verwacht mini-flesjes en mini-potjes te ontvangen van de betreffende producten. Het zijn echter plastic sausbakjes voor eenmalig gebruik, en nu zie ik dat het ook niet geretourneerd kan worden. Het is totaal niet wat ik verwacht had.

2. maj 2025

Leuk dat je een persoonlijk briefje…

Leuk dat je een persoonlijk briefje krijgt.
Zeer snel verzonden en goed verpakt.
Enigste nadeel dat je de proefjes in een plastic bakje krijgt is lastig met de shampoo en conditioner ook gaat het bakje niet meer dicht na gebruik waardoor er water in komt met douchen

31. januar 2025

Boven verwachting!

Boven verwachting!

Allereerst vind ik het fijn dat er een mogelijkheid is om een 'proefpakket' te bestellen. Zo kan ik proberen of de producten bij mijn haar passen zonder dat ik er gelijk veel in moet investeren.
De verzending was snel en compleet. Ik heb zelden een pakketje ontvangen dat met zo veel zorg is ingepakt. Dik boven verwachting!

10. januar 2025

Starterspakket …

Ik vond de starterspakketten ontzettend handig als beginneling.
Ook de hoeveelheid produkten om te testen is meer als genoeg voor diverse keren.
Ook om de produkten te beoordelen wat werkt en wat niet.
Snelle verzending. Goed verpakt en met alle info.

6. december 2024
CG Testen-logo

Besvarelse fra CG Testen

Beste Kimberley, wat vervelend om te horen dat je nog niets hebt ontvangen. Jouw bestelling is gisteren uit ons magazijn vertrokken. PostNL heeft wat vertraging opgelopen, dus ik verwacht dat het pakketje morgen in jouw brievenbus zit. Alvast veel testplezier!

Heel handig!

Heel fijn concept om producten te kunnen testen voor aanschaf van de zoveelste fles. De grotere samples zijn ruim voldoende om een aantal weken te kunnen testen.

23. september 2024

Duim op

Prettige snelle communicatie , snel geleverd, netjes ingepakt, leuk idee om samples aan te bieden.

24. september 2024